17tilføjet af

en underlig verden

er der nogen der nogensinde prøver at fundere længere over tingene, prøver at finde den dybere mening med det hele....
Hvor latterligt er det egentlig at vi som mennesker skal begrænses til en bestemt plet på jorden, hvorfor skal vi leve indenfor grænser som om vi er en flok geder eller køer.
Hvorfor helvede skal skattetrygget i danmark være så højt, hvorfor skal man som hårdtarbejdende person spæde i kassen overfor nogen som bæller øller hele dagen eller stikker nåle i deres åre...lad dem dog gå til grunde så vi slipper for dem...
Hvad skal vi med den latterlige bro mellem sjælland og fyn, den time med færge var da dejlig, og samtidig beskære mig uddannelser og sundhedsforskning..
Hvem helvede rager det om jeg vil have et tørklæde på hovedet andre end mig, er det virkelig samfundsproblem nr 1, er folk så fandens intregante at de skal blande sig i alt og forbyde hvad de ikke forstår.
der kommer ikke til at blive nogen integration fordi mennesker pr defination hader hinanden er selvdestruerende, og ikke kan unde andre end sig selv et godt liv....
nå ja det var bare lige et øjebliks frustration
tilføjet af

Og hvem

helvede siger at vi absolut allesammen skal være muslimer?
Og at vi alle skal elske indvandrere der kun brokker sig og modtager ydelser, men ikke bidrager med noget positivt?
Og hvem siger at vi skal falde alle de krimininelle indvandrere om halsen og synes at det er synd for dem?
Og hvorfor skal vi høre på alle dem der kun kan råbe: "Smid dem hjem"?
Hvad med lidt gensidig respekt for hinanden. Fra BEGGE sider? Og ikke en tiltider ensidig:" Danskere skal respektere mig ellers er de racister, men de er selv nogle svin og vantro hunde"!
tilføjet af

egentlig

Jeg har egentlig aldrig hvad jeg kan huske hørt en muslim betegnet en dansker som en vantro hund....men jeg har hørt mange danskere "snakke på muslimers vegne" og kaldt sig selv vantro hunde...
nå ja det var også bare en af de ting
tilføjet af

For mig må du gerne,

Efter min opfattelse må du gerne gå med tørklæde, jeg har pt. bare lidt svært ved acceptere tanke bag ved. Jeg synes tanke gangen er underlig med kvinde ikke skal virke sexuel tiltrækkende på manden, derfor skal hun dække sig selv til. Men hvis det foregår ud fra folk egen overbevisning er det ok for mig, men jeg mener personligt piger fra de ganske små, skal opfatte sig selv som værende et sexualobjekt, som man også påvirke andre piger til klæd sig som. At nogle så vælger dække sig selv til ændre ikke min mening om det.
Selv gik jeg i skole med en dag jeg var lille, der ikke måtte spille fodbold med os andre på grund af forældrenes religiøse overbevisning. Vi mente jo alle dette var forkert, hvorfor skal børn fratages muligheden for at lege på grund af religion, hvorfor er det ikke så udbredt at arabiske mænd og kvinder dyrker idræt.
Hvorfor skulle de finde det mindre interessant end vesterlændinge?, hvis du ønsker en social intengration.
Men det var sådan førhen da der var arbejde til alle havde i også brug for dem der drak øl, men i dag på grund af et ændret arbejdsmarket, falder mange af dem igennem systemet, og bliver socialle klienter.
Men misbrug hænger jo samme med man ikke har nogle sunde interesser i sit liv eller mulighed for at dyrke dem.
Men ellers hader vi alle ikke per difination hinanden, nogle gange kan vi bare have lidt svært ved at forstå hinanden, og når nogle lader deres fustrationer gå ud over tilfældige personer bliver man just ikke mødt med sympati.
Men ellers er debatten om tørklæde også rejst af kvinder med invandre baggrund der ønsker et forbud imod det i skoler, da de har haft oplevelsen de er blevet tvunget til gå med det. Så af hensyn til menneskes selvbestemmelse går de ind for et forbud i skoler.
Men hvis det forgår frivillig finder jeg det personligt ok voksene mennesker vælger at gå med et tørklæde.
Mvh
tilføjet af

Skal du giftes med en dansker?

Det er underlig verden man lever I, når man ser at folk indvandrer til et land hvor det eneste der interesserer dem er de sociale kasser.
Hvor de ser ned på de mennsker der har skabt rigdommen og ikke engang vil lade deres døtre gifte sig med en "vantro".
Sandelig en mærkelig verden!
tilføjet af

.............

1. Der er ingen der behøver at leve på en bestemt plet på jorden - hvis de kan forsørge sig selv!!!!!!!!!!!!!
2. Skattetrykket (sådan staves det altså!) er højt på grund af mange årsager (!!!!) - Ølbællere og nålestikkere har lige så meget krav på hjælp som alle andre. Desuden er de nok heller ikke den største udgift for samfundet. Uddannelsessystem, sygehusvæsen, politi, miltær o.s.v. - men din muslimske moral fornægter sig sørme ikke - så selvfølgelig er det druk og narko du kaster sig over. Ifølge dig kan de bare rådne op - fordi de koster samfundet penge. Mon ikke der er nogle andre der så ligesågodt kan rådne op............
Latterlige bro - muligvis - men det koster altså 500 kr at komme en tur og retur. Så mon ikke den bliver betalt af den rejsende selv. Beskære dig på udannelse og sundhedsforskning - jeg syntes du tidliger skrev at du var "hårdtarbejdende person som spæder i kassen"
Jamen det rager dig også kun dig selv - lige indtil en eller anden snotdum overmuslim - skal belære os andre om at det skal vi også gøre - ellers er vi både dit og dat.
Så er det altså lige pludselig "vores alle sammens sag"
Om der kan blive nogen integration - nej det tror jeg egentlig heller ikke - det er altså en to-vejs process.
tilføjet af

proces -sådan staves det altså

........
tilføjet af

Inge sympati overhovedet fra mig.

Ja det er en underlig verden der på den ene side fordømmer og bekæmper totalitære holdninger som nazisternes, men samtidig bukker sig bagover i deres forsøge på at tækkes en anden totalitær ideologi som islam.
Det "rager mig" at du bærer et synligt bevis på dit åbenlyse tilhørsforhold til "herrefolket", de rene islamister, især når man ser på den signalværdi som dit nazistiske tørklæde indeholder. Det er en omvendt jødestjerne der udpeger alle andre der ikke bærer den som "ikke-troende mindre-værds mennesker"..os andre..de urene.
Jeg forstår udemærket godt tørklædets betydning. Den er udellukkende en tilkendegivelse af en ondartde religiøs ideologi og ikke "blot en beklædningsgenstand" og derfor er jeg så ekstremt meget imod den og alt det som den står for som nogen kan være.
Det er ikke samfundsproblem nr. 1 i dag, men det er i hastigt tempo til at blive det, fordi folk som dig selv ikke har mod til eller magter at bruge deres intelligens og uddannelse til at frigøre demselv for denne barbariske overtro.
Medens du har så travlt med at kritisere folk for at hade hinanden, burde du måske se på alt den had som din egen lille undertrykkende religion har været og stadigvæk er skyld i.
Frustration, det er når man ser sit land, kultur, love og demokrati blive ædt op indefra af uønskede fremmede elementer der til stadighed klynger sig til en barbarisk idoelogi og ingen tør gøre noget ved det af frygt for at blive kaldt rascist af de ekstremt uvidende venstre-populister.
tilføjet af

Godt sagt!

Hørt!
tilføjet af

ja det typisk for invandrere

bare i selv kan rave til jer så skid være med folk der er i nød ....men kan du ikke se hvor stupid du er vi kunne jo sige det samme om flygtninge m.m der kommer her og skal nasse hva rager det os om de dør af sult hvorfor skal vi betale for det!!!!!tænk dig om hva er det du sidder og fabler om altid
tilføjet af

Paradis

Du bestemmer vel selv om du vil begrænses.
Foreslår dig at drage til paradis, her er vel ingen begrænsninger?
I paradis gendanner dit slidte skridt sig, så du bliver jomfru påny.
Her kan du så sammen med dine medsøstre, seksuelt opvarte de mandlige hellige krigere.
I paradis er der ingen som bæller øller eller stikker nåle i deres åre.
Så se du bare at komme afsted, så vi får et renere DK.
tilføjet af

jeg er....

ikke at den overbevisning at nogen skal have noget forærende, hvordan du kommer til den fortolkning at mit indlæg er mig helt uforståligt, jeg er af den overbevisning at, dem der har ressourserne også skal bruge dem ellers må de finde sig i at der er lukket for pengekassen..og det gælder både udlændinge og danskere!!
hvis man får en sygdom er det en helt anden ting, folk der bliver ramt af skæbnen på en sådan måde skal selvfølgelig have den mest professionelle hjælp til rådighed.
tilføjet af

Jeg fatter ikke

at du tiltrækker så mange snæversynede idioter herinde på sol debatten Aaliya, du er ellers en af dem med noget fornuftigt at byde på.
Så ignorer de tåber der ikke forstår at udgyde andet end Vomitus (latin for bræk) til dine indlæg.
Keep going friend.
tilføjet af

ja så

den plade er til at åbne, og lave tyndskid på.
tilføjet af

Egoist du mangler insigt

Narkomaner og Alkoholikere er syge mennesker og de findes i alle lande jeg finder dit inlæg rystene men det undre mig ikke når jeg har læst dine andre inlæg
tilføjet af

Igen og Igen børn

¤#"!!!¤#¤¤%#"%"%&¤%¤
Hvorfor har i så ondt i røv over Islam . Lad nu de stakkels islamister leve som de finder bedst. Hvor tit har de (islamisterne) banket på din dør og har bedt dig om være mindre dansk eller kristen, eller hvad ende man er fordi det forstyret dem?Jeg vil næsten gætte på at at tallet vil ligge mellem 0,000000000 procent altså en pæn rund tal. Hvis de ikke forstyre jer så lad være med at forstyre dem ikk' børn. Og drik mindre kaffe da det er usundt og du vil få gule tænder af det. peace out
tilføjet af

Noget skal man jo tilføje

Hvorfor har i så ondt i røv over Islam . Lad nu de stakkels islamister leve som de finder bedst. Hvor tit har de (islamisterne) banket på din dør og har bedt dig om være mindre dansk eller kristen, eller hvad ende man er fordi det forstyret dem?Jeg vil næsten gætte på at at tallet vil ligge mellem 0,000000000 procent altså en pæn rund tal. Hvis de ikke forstyre jer så lad være med at forstyre dem ikk' børn. Og drik mindre kaffe da det er usundt og du vil få gule tænder af det. peace out
tilføjet af

Noget skal man jo sige

Hvorfor har i så ondt i røv over Islam . Lad nu de stakkels islamister leve som de finder bedst. Hvor tit har de (islamisterne) banket på din dør og har bedt dig om være mindre dansk eller kristen, eller hvad ende man er fordi det forstyret dem?Jeg vil næsten gætte på at at tallet vil ligge mellem 0,000000000 procent altså en pæn rund tal. Hvis de ikke forstyre jer så lad være med at forstyre dem ikk' børn. Og drik mindre kaffe da det er usundt og du vil få gule tænder af det. peace out
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.