6tilføjet af

Hvor mange kostpenge pr. dag ?

Min ven havde læst et sted, at en familie skal kunne råde over 250,- kr. pr. dag til kost, hvis man har under dette beløb, er man fattig, altså 62,50 pr. person om dagen, er det rimeligt❓Kan man leve for dette beløb❓Hører gerne jeres mening, kære solfolk, hej fra Kirate🙂
tilføjet af

Ja du kan også

Leve for 30 kr om dagen.
Der er ingen der siger at du skal havde bøffer, men en pakke rugbrød og en pakke rugbrød, så er den hjemme, ris og pasta er også billigt, så kan man spare op og om lørdagen købe bøffer.
tilføjet af

mener da en

Pakke rugbrød og en pakke leverpostej.🙂
tilføjet af

Han har selektiv hørelse

Han har set gældsfælden den anden aften på tv3 og de 250 kr. er ikke til kost men til alt. - også husleje.
Du kan godt leve for 62,50 om dagen hvis I er to, men uden øl og cigaretter. Kun kost.
tilføjet af

Jeg tror ikke hun mente overleve

Men leve af. Vi er da heldigvis lidt bedre stillet med fantasi og evner i køkken end dine forslag.
tilføjet af

hvad 250 kr. pr dag

ja det har vi godt nok ikke. 7500 pr. md. når de faste udgifter er betalt har vi normalt ca 3600. kr. tilbage. og af det skal vi først og fremmest lige betale de udgifter vi ikke får dækket ved at have et kronisk sygt barn. der er ca 1800 tilbage pr. md. jaja vi overlever da, men ikke mere. og det kan lade sig gøre. vi ville gerne prøve, hvad det vil sige at leve igen.
tilføjet af

Har 7400

Jeg har 7400 efter skat, med boligtilskud. Det er altså ikke særlig højt alligevel, det boligtilskud. Jeg kan da lige klare det med de penge, men jeg har overhovedet heller ikke råd til andet end mad, husleje og regninger. Jeg laver stort set aldrig noget der koster penge, medmindre jeg er nødt til det, jeg køber først nyt tøj, når det gamle hænger i laser, og der kan godt gå nogen år. Jeg tager også noget medicin, som er rimeligt dyrt. Ja hvis man går ud og roder efter mad i naboens skraldespand, og bor i en papkasse under en bro, så kan de fleste nok leve for 30 kr. om dagen. Og til dig der skriver man kan spise pasta og spaghetti og rugbrød, så er der jo os der ikke må få det, men er nødt til at spise kød, ost og æg, og det er altså ikke specielt billigt. Og så kunne jeg måske også forestille mig, man ville komme til at mangle noget, hvis man levede af ris og rugbrød med leverpostej hver eneste dag. Spørsmålet er så hvor mange der egentlig synes det er særlig fedt at skulle leve på et absolut minimum. Og sjovt nok er det altid dem der har penge nok, der siger man sagtens kan leve af få penge.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.