36tilføjet af

Hvilken veteranbil forsikring?

Hej Povl Jørgensen and friends!
Jeg er en gammel knark som er gået hen og blevet krigsveteran og som har fået fortjensmedalje for min indsats under 2. verdenskrig OG i den forbindelse vil jeg gerne finde et forsikringsselskab der er godt og seriøst OG som ikke forlanger at jeg skal have en 2. bil som hverdagsbil + skal være medl. af en eller anden veteranklub. Det drejer sig om min bil fra '69.
Men inden jeg får hår på bollerne over de forsk fors.selskaber og deres latterlige begrænsninger så vil jeg lige høre d'herrer og især Hr. Povl Jørgensen om hvilket selskab jeg skal interessere mig for.
Kort: Er kun interesseret i det lovpligtige og jeg er eliteveteranbilist (antager jeg da jeg aldrig har haft nogen ulykker).

vh.
Krigsveteranen
tilføjet af

elite-veteranbilist ??

Det kan Polle ikke hjælpe dig med, den mand er så forfulgt af uheld, at man får tvivl😮
tilføjet af

Det bliver nok svært.

Grunden til at en veteranbil/mc forsikring er så billig er at man går ud fra køretøjet kun bruges meget begrænset, altså ikke i daglig transport og kun kører nogle få km om året.
tilføjet af

du har et problem

Du vil have et produkt der ikke findes.
Et veterankøretøj er forsikringsmæssigt defineret som et køretøj der har en vis alder og SAMTIDIG ikke bruges som hverdagskøretøj. Altså skal der være et andet køretøj som kan opfylde det daglige kørselsbehov. Dette er efter min forsikringsviden ens alle vegne.
Så det selskab du leder efter, findes ikke.
Men... hvis du er elitebilist, det vil sige kan dokumentere mere en 6 års skadefri kørsel i en bil du har ejet og brugt, og du tegner, eller flytter din indboforsikring samtidig, er der en del selskaber som er yderst rimelige med ansvarsforsikringspræmien til seniorer, uanset om bilen er veteran eller ej. Hvis du er interesseret, så bare skriv det her, så skal du nok få genvejene af mig.
tilføjet af

AHa? der skal du bare SE?.

Alle rigtige vetaranbil`s klubber med erspekt for sig selv, har en aftale med et forsikringsselskab, og gennem vetaranklubben, for de forsikret deres biler ENORMT billigt.
Jeg har lavet vetaranbiler i gamledage, jeg har lavet flere af dem der var med i MATADOR, inc, grissehandleren`s lastbil, som er ret spicial, da det er en 6Cyl sidevintilet bensin motor, og der er MEKANISKE bremser på alle 4 hjul, den har en topfart på Ca 65Kmt, i godt vejr, nu kører den studenter i Kbh.
Så mit råd til dig er, tag kontakt til en vetaranbils klub, de kan 100% hjælpe dig.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
PSs. hvilken bil har du??.
tilføjet af

Man skal ikke bevise

Noget med X antal års skadefri kørsel, det er kun bilen der bliver forsikret, der er helt andre betingelser for vetaranbiler end "normale" biler, da alle folk med en vetaran bil passer ekstra godt på den.
Jeg syndtes at jeg kan huske det koster noget i retning det samme som for en traktor, altså Ca 500-Kr om året i dag, men selvfølgeligt kun lovpligtig ansvars forsikring, det er næsten umuligt at få kasko på en vetaranbil.
Venlig Hilsen Poul Jørgensn
tilføjet af

Skide 200-Kr om året

For en lovpligtig ansvarsforsikring, på en BIL, godt nok på en gammel bil, men hvad koster en knallert ikke?.
http://www.almbrand.dk/abweb/pc?pid=pagAB_p_t_NVF_veteranProdBilerPriser
Så tror da pokker at nogle vetaranbil`s klubber siger at når man er i deres klub så er bilen aut. forsikret?.
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

Problem i tegningsreglerne

Hej Poul!
Tak for dine hints først og fremmest.
Mit opr. spm. gik jo også på det med at der som krav blev stillet at man havde en "primær" bil man kørte i. Når du nu henviser til Alm. Brand så kan man se i betingelserne for at få sådan en forsikring at man NETOP skal have en dagligdagsbil. Det fremgår her: http://www.nordiskveteran.dk/abweb/pc?pid=pagAB_p_t_NVF_veteranProdBilerTegning. Man må altså ikke køre i bus/tog/cykel samtidig med at man her en veteranbil... en forsikringslogik jeg har lidt svært ved at følge.
Udover at det er et komplet tåbeligt krav så er det også en stramning ifht. før i tiden. Mit nuværende selskab er ETU forsikring i Jylland (fordi de opr. var de billigste jvf. Politiken Tjek) og her har jeg været glad kunde i årevis, men er nu raget uklar med dem fordi de ikke kan huske hvad de lover deres kunder (de har accepteret problemet). Jeg har derfor stillet dem et ultimatum som de ikke kunne efterleve - hvorefter jeg sagde min forsikring op. Det bringer mig i denne nye situation.
Men jagten går videre. Jeg vil simpelthen ikke accpetere at de røvhuller skal bestemme at jeg skal købe en ny(gammel) bil bare for at leve op til deres bestemmelser - det er jo komplet latterligt. Desuden kræver de at man skal være i en klub - også det er jo latterligt??? Jeg vil ikke tvinges ned i et bestemt brugsmønster bare for at please dem.
Jagten går videre som sagt.

vh.
Krigsveteranen
tilføjet af

nu forstår jeg

meget bedre hvorfor du har problemer med forsikringsbranchen.
Du læser ganske enkelt ikke hvad jeg skriver. Du tager noget ud af kontekst, og bruger det til noget andet. Og det virker ikke kære Jørgensen.
Jeg siger til vores spørger at han ikke kan få sin bil forsikret som veteran når han ikke har et andet køretøj der klarer den daglige transport.
Og så fortæller jeg vor ven, at han som seniorbilist har mulighed for at få en rimelig billig ansvarsforsikring, hvis han kan dokumentere skadefri kørsel, og samtidig tegner sin indboforsikring i samme forsikringsselskab. Her taler vi altså IKKE veteranforsikring, men det fremgik også klart af mit første indlæg.
Og at det skulle være svært at få kasko på en veteran er rent sludder. Bare kravene er opfyldt. Nemlig at den fremstår originalt og ikke opfylder et dagligt kørselsbehov. Ikke at der er de store valgmuligheder, men der er 2-3 store spillere på det marked. Eneste ulempe er, at de gerne ser man er medlem af en veteranbilsklub..
Så kære Jørgensen, vi har fattet at du ikke er vild med tryg, men det gør dig ikke til forsikrings-orakel, nærmere til irriterende pladespiller der står i samme rille og skriger din skingre sang ud over debatten. Jeg tror alle herinde har hørt din historie, Og hvis den er rigtig, så har du min fulde sympati.
Men efter du ikke kunne læse et indlæg på under 1000 ord og få den rigtige mening ud af det, så har jeg mine tvivl om sagligheden i din sagsfremstilling.
tilføjet af

spændende

hvis du får held med at lave tegningsreglerne om i de store forsikringsselskaber, så vil jeg gerne bede dig få folketinget til at lave skattereglerne om, så man ikke kan betale mere end 33% i skat.
Hvis du "kan nøjes med en billig ansvar" som ikke er en veteranbilsforsikring, må du lige melde ind.
Den kræver bare at din familieforsikring skal tegnes i samme selskab.
tilføjet af

Ja jeg er sgu lidt pissed!

...ka' du følge mig i min irritation?
vh.
Krigsveteranen
tilføjet af

både og

Når man skal regne prisen på en forsikring ud, så bruger man jo en risikovurdering.
Når man risikovurderer veteranbiler til så lav en risiko er det med udgangspunkt i, at bilen ikke kører til andet end små hyggeture når solen skinner. Hvordan kan man som forsikringsselskab sikre sig det? Det kan man ikke. Men hvis man stiller krav om at der skal være en bil til den daglige kørsel i familien, så bliver chancen for at det er sådan, væsentligt større. Dermed er det krav med til at holde prisen så langt nede.
Kravet om medlemsskab i en veteranbilsklub er typisk kommet med at det er klubben der har taget kontakt til forsikringsselskabet for at sikre deres medlemmer nogle billige forsikringer.
Så kræves der som modydelse medlemsskab. Det er vel også meget normalt. Du kan jo heller ikke få 3F rabat i ALKA hvis du ikke er medlem af 3F.
Så alt i alt er det i det store flertal af alle veteranbilkunders interesse. Jeg kan godt følge at det er surt for dig at du ikke kan få alle fordelene uden at gøre det der kræves, fordi du kun har din veteranbil og ikke vil ind i en klub.
Men helt ærligt, der er en forskel på måske 800 kr om året på en veteran og en alm ansvar til en senior elitebilist, og så må du køre så meget du vil, og behøver ikke have bilen holdende i garage, den skal ikke nødvendigvis fremstå originalt, og du behøver ikke være medlem af en klub. Så er det ikke stor ståhej for meget lidt, for ikke at sige ingenting.
tilføjet af

Problem ...

Kære Hr. Træt.
Idet jeg håber på De ikke er for træt til at forstå denne opfølgning: Jeg har en anelse svært ved at forstå hvorfor jeg partout *skal* køre i (en anden) bil (ejet af mig) når jeg ikke kører i min veteranbil? I mit konkrete tilfælde er mit kørselsbehov dækket af cykel/tog/bus og min fru. Krigsveterans Fiat.
Da De jo savner konkret input fra Hr. Jørgensen så henstiller jeg til at De forklarer LOGIKKEN i denne regel.
På forhånd tak og i spændt forventning.

vh.
Krigsveteranen
tilføjet af

helt ærligt

hvis du bor sammen med din kone, og hun har bil, så har i sgu da ikke noget problem omkring bilen til det daglige kørselsbehov....
det er da fuldstændigt ligegyldigt om bilen står i dit eller hendes navn. Bare i bor sammen.
men det meldte din historie so far jo intet om.
tilføjet af

Fint, konklusion...

Konklusionen er så at jeg bare skal købe den billigst tænkelige bil - til fx. 3000 kr. - som kan synes og så stille den et eller andet sted. Udelukkende for at opfylde reglen.
Det er ikke, som i vores tilfælde, dækket ind at man rent faktisk HAR en dagligdagsbil. Vi HAR en sådan, men jeg kan ikke bevise det da ejeren (min kæreste) ikke bor på samme adr. som jeg!
Det er tæt på at være 100% idiotisk.

vh.
Krigsveteranen
tilføjet af

nej beklager

det er dig der har tabt sutten.
det ene øjeblik er hun din kone, så er hun din kæreste, så bor i ikke lige sammen. Så er der ikke nogen anden bil i husstanden. Helt ærligt, dig og din ven Jørgensen kan skrive jer på listen over kværulanter, der bare ikke forstår at reglerne hjælper dem der opfører sig normalt.
Du er villig til at betale 3000 kr for en anden bil plus 1300 kr for en ansvarsforsikring på den, plus vægtafgift, for at slippe for spare 800 kr mere for ansvar på din veteran og dermed betale 1300 kr for den. Du skal vist have dine skolepenge tilbage.
Du er hermed kåret til kværulant i jørgensenklassen. I må være de 2 gamle sure mænd fra muppetshow.
tilføjet af

Tag du dig en lillel lur

Syntes ikke det er klædeligt at De ikke kan holde Dem til fakta som de fremstilles. Endvidere burde De tage dem en lur og måske også lige en hurtig spiller først - det tager gerne lige toppen af irritationen hvis en eller anden har tisset på sukkermaden.

vh.
Krigsveteranen
tilføjet af

Nen nej

Som det ses længere nede i debatten så fremgår det at vi IKKE bor sammen og vi er endvidere IKKE gift rent formelt. Jeg kalder hende bare for min kone... faktisk kalder jeg hende for "Fru. Krigsveteran" og hende mig for "Hr. Krigsveteran" eller for Fr. Fræk når hun skal ordnes osv. osv. Er det indenfor en adækvat begrebsverden med Dem forenlig Hr. Træt eller er der for mange personer?
vh.
Krigsveteranen.
tilføjet af

En gammel dame fra '69

Tusind tak for det gode råd. Jeg har allerede taget kontakt til den klub der er for mit mærke og stillet disse spørgsmål up-front - dvs. inden jeg melder mig ind. Jeg vil have som betingelse for min indmeldelse at jeg kan få en seriøs forsikring nemlig, da jeg iøvrigt ikke skal bruge klubben.
Men ellers er jeg enig ogj eg takker for rådene.
Iøvrigt rigtig interessant med din kommentar omkr. Matador. Hvis det er korrekt (hvilket jeg naturligvis ikke betvivler) er de jo en berømt mand Hr. Jørgensen. Hvem husker fx. ikke salig Hr. Buster Larsen der parkerer foran Fru. Bankdirektør Varnes stue i Algade og allérede i '29 hvor serien begynder er din bil jo så med. Jeg bøjer mig dybt i støvet for Dem Hr. Jørgensen. De er fra nu af med i min aftenbøn.
Ved De iøvrigt om hvad betingelserne er for at blive elitebilist? Jeg har aldrig ejet en bil bortset fra denne fra '69. Den har jeg så haft i ca. 5 år i 2 forsk. selskaber.
Jeg formoder at jeg stadig i forsikringsforstand er nybilist selvom jeg aldrig har haft en ulykke og har haft kørekort siden jeg var 18 netop fordi jeg kun har været veteranforsikret?

vh.
Krigsveteranen
tilføjet af

er vist ikke mig der trænger

til en lur.
Først : Fakta er ikke en variabel størrelse. Enten er man kone, eller også er man kæreste. Enten bor man sammen, eller også gør man ikke.
Enten opfylder man betingelserne, eller også gør man ikke.
Så kan man synes betingelserne er mærkelige, men at sige at man opfylder betingelserne, og man så ikke lige gør det, helt, ja faktisk slet ikke... så hop i havnen.. du hyler over ca 800 kr om året.
Jeg har læst hele din indlægsrække igennem i kronologisk rækkefølge, og du skifter forklaring flere gange og bygger nye ting på, som du så tager væk igen... dig gad jeg ikke handle forsikringer med. Det handler om tillid, og du lyder som en fusker.
Så tag du selv en lang lur... så har din demens nok fjernet problemet når du vågner.
tilføjet af

De generer en gammel krigsinvalid

Jeg syntes ærlig talt De skulle stikke piben ind nu - jeg har kæmpet i Holger Danske hunder 2. Verdenskrig og har sammen med Frode Jacobsen været med til at kæmpe for det land hvis goder også De nu nyder godt af. Så hvad angår fuskeri og lemfældig omgang med sandheden så skulle De ærlig talt tage og pakke Dem! Fyyy skamme sig!
Desuden vil en veteran som jeg jo også helst have en veteran-forsikring da det ene jo skal passe til det andet. Og så vil jeg iøvrigt ikke finde mig i Deres nederdrægtigheder og sproglige ordbetændelse som De gyder ud over vore skærme! De er en rigtig hidsigprop og det er derfor jeg vil anbefale Dem en hurtig rykketur ude på toilettet så De kan blive lidt mere medgørlig igen.
Men jeg vil ikke generes af en hund som Dem blot fordi De ikke sætter Dem ind i teksten. Desuden har Denne korrespondence jo intet med min bedre haldvel at fatte - det drejer sig om nogle tossede forsikringsregler som det ganske rigtig handler om at omgås. Husk på at det jo ikke er ulovligt at omgå reglerne - og det er tilmed moralsk i orden eftersom de er så tossede som de er.
Men jeg kan forstå at De finder reglerne passende - de er kanske assurandør i et af de der Byggemand Bob-selskaber? For mig drejer det sig om at jeg skal have den billigst mulige forsikring til min veteranvogn og at jeg ikke vil acceptere at skulle købe en anden eller skulle skifte addresse for at please De penishoveder.
Kan De se behovet? ellers trænger de godt nok til briller... og, fristes man til at tilføje: En spiller og en lur.

vh.
Krigsveteranen
tilføjet af

De lover og de siger

Og bag efter skider de på alt, den kender jeg alt for godt, i teorien skulle en knallert/cykel være nok til at bryde deres regler, jeg vil ikke tro de henhold til forsikringsloven`s betingelser kan forlange man har 2 biler.
Ingen menesker med respekt for sig selv eller deres veteranbil, ville drømme om at jage den ud i en snedrive, altså køre om vinteren, jeg skal prøve at spørge en jeg kender, han har et museum, med flere hundret veteranbiler, men der går Ca en uge inden jeg kan skaffe dig et svar, og om muligt et selskab der ikke stiller de krav.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
Ps. Hvilken bil har du?.
tilføjet af

Pas på?

træt er ikke hvem han udgiver sig for at være, men det har du vel opdaget?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

undskyld

at jeg hoppede på den her limpind.. du gør selvfølgelig grin med det hele her... et lille regnestykke:
Hvis vi nu går ud fra at du løb ærinder for en modstandsgruppe under krigen, og siger du var 15 år da krigen sluttede i 45, så er du født i 1930 og dermed 80 år i år.
Hvis du var en stærk ung mand på 25 i 1945, så er du lige på kanten af de 90 år i år.
Når den del af din historie temmelig tydeligt er løgn, er resten det sikkert også. Jeg skal nok lade være mere at kommenterer mere på dine fantasier.
Mvh Træt
tilføjet af

nu kunne det jo være rart

hvis du kunne vise et eller andet sted hvor jeg udgiver mig for noget som helst.
Du er så indviklet i dit irrationelle had til tryg i særdeleshed og forsikringer i almindelighed, at du har tabt alt jordforbindelse. Hold nu op med at hælde konspirationsteorier ud over os alle sammen. Det er lidt trættende.
Mvh Træt
tilføjet af

Du skal selvfølgelig henvende dig

tilføjet af

spændende teori

Jeg glæder mig meget til at se den paragraf i Forsikringsaftaleloven du henviser til.
Og din overblik når nye højder hvis du tror at en mand der har EN veteranbil får sammen vilkår som en der har flere 100 veteraner holdende, sandsynligvis uden nummerplader. Så de er sandsynligvis brand og tyveriforsikret på en løsøreforsikring, og ikke ansvarsforsikret.
tilføjet af

åhhhhh hvor sjovt

nu blir der ballade.... minimum en hjerneblødning *GGGGGGG*
tilføjet af

Mange tak - mail på vej

Hej Poul,
Jeg er helt enig i dine betragtninger.
Hvis du kan grave noget frem omkr. et seriøst selskab vil jeg være meget interesseret. Det jeg indtil nu har kunne få af tilbud (fra if) er et "tilbud" hvor bilen kommer til at koste lidt under 5.000 /år (jeg betaler pt. < 1.000) - altså det 5-dobbelte! Det er jo fuldst. hovedrystende så jeg takkede pænt nej - har indtryk af at der bare sidder en eller anden dulle og taster ind. Den anden skriver (Hr. Træt) er iøvrigt kommet frem til det interessante at forskellen skulle beløbe sig til ca. 800 kr. - en teori jeg har haft enog yderst vanskeligt ved at genskabe i virkelighedens verden. Gad vide hvor han har den oplysning fra?
Nå, men hvorom alt er så skriver jeg en mail til dig for at besvare det sidste spørgsmål og bilmodel mv. Det er oplysninger jeg ikke vil have offentligt.
Atter engang tak for din hjælp.

vh.
Krigsveteranen
tilføjet af

du er da en knaldskalle

hvis du som tidligere postuleret har elitebiliststatus, det vil siger mere end 6 års skadefri kørsel i eget navn, så kan du til hver en tid få en ansvar til 13-1400 kr. Men nu har jeg hørt så meget mundlort fra dig og din bløde bonkammerat, men nu kan du selv få lov at finde ud af hvor... Men jeg kan da hjælpe lidt.. det er er et gammelt dansk selskab som ligger i københavns centrum.
En præmie på 5000 er noget man giver til en kunde der kun er 2-3 års skadefri kørsel og kun den ene forsikring.
Men det ville da ikke forbavse mig hvis du ikke havde en indboforsikring.
tilføjet af

tryg er ikke et forsikringsselskab

tryg er en virksomhed, som også har en afdeling som, tjener penge ved at MODTAGE penge fra folk i den tro, at de så er forsikret.
Så valget er dig, nogle skal jo betale til tryg`s "forsikringsafdeling", mere så de kan betale min erstatning, som jeg efter loven skal havde, og har skulle havde fra D:23/1-1986 efter erstatningsloven`s regler, hvilket jeg har sort på hvidt, men Ca 10% i rente.
Men i ved!, love også lige tryg, det er 2 vidt forskællige ting.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Du gør hvad du kan?.

Det ved jeg godt😉, men så skaf noget hvori der står man skal havde en ekstra bil, (nej!, den med Nr2 bil Vedr fradragsretten på firmabiler) den duer ikke, en veteranbil er en genstand, og skal vel som sådanne forsikres efter Hk, på samme måde som traktorer, hvor der er en skillelinje ved 80Hk, hvor man ryger op i en højre forsikringspræmie.
Der er en "sjov" ting ved loven, det der står i loven skal holdes, men det betyder ikke at det der ikke står i loven er ulovligt, det er en meget "tryg" holdning at man skal havde 2 biler, de bruger nemlig bare en lov som gælder for noget andet, og bruger den hvor det passer dem, i helt andre sager, også selv om der i lige den lov klart og tydeligt står at den ikke gælder lige netop i den slags sager.
Men som altid, er det ikke noget forsikringsselskaberene oplyser, de skal jo tjene penge til aktionærene, masser af penge, ikke andet, jeg ved det, og du ved det også, det ved jeg.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Hør nu her Hr. Hidsigprop

Jeg er ikke så meget inde i de her forsikringsspidsfindigheder da jeg også har et liv ved siden af disse ting.
Vedr. elitebilist så ved jeg ikke rigtig hvad det helt dækker over; for forsk. selskaber skriver noget forsk. desang. syntes jeg. Imdlertid har jeg aldrig haft så meget som bare en lille bitte ulykke - og det gælder fra dag 1. Så jeg antager jeg er elitebilist, men holder den mulighed åben at det evt. ikke tæller når det er opnået gennem veteranbilkørsel(?).
Men på grundlag af de undersøgelser jeg har lavet koster en fors. 4-5.000 i gennemsnit. Og jeg har den indstilling til disse ting at jeg egt. ikke bruge penge på den slags - derfor har jeg i al almindelighed kun lovpligtige forsikringer - hvilket er een sådan: ansvar på bilen. Husforsikring har jeg således ikke, da det er for dyrt (ca. 4.000 /år).
Imidlertid har jeg i dag en forsikring på ca. 1.000 kr. / år. på veteranen og er så raget uklar med selskabet fordi de havde lidt svært ved at huske hvad de lovede mig ifht. en opkrævning (en sag det ville føre for vidt at komme ind på her). Men det hele endte med at min eneste fors. blev opsagt pga. deres useriøse ageren og det har så kastet mig ud i disse overvejelser - hvilket er ret irriterende.
Men jeg søger videre - bla. gennem div. klubber - indtil jeg er i mål. Og så kan De jo sidde og være hidsig i mellemtiden.
Men se nu at kom ned fra Deres høje hest - og så vil jeg opfordre Dem til ikke at genere undertegnede da jeg er krigsveteran og har fået elefantordenen og fortjenstmedalje for min indsats i reserven. Jeg har været med både ved befrielsen og ved redningen af de tabte sjæle efter bombardementet af Shellhuset marts '45 samt indfanget mange feltmadrasser, efterløbere og dissidenter lige efter krigen i befrielsesdagene. Men jeg har nu på fornemmelsen at der er EEN feltmadras jeg ikke fik fat i kravetøjet på.

vh.
Krigsveteranen
tilføjet af

Shellhuset?

Prøv at skrive til mig.
Jeg er barnebarn af "peter Andersen", fagforeningshuset der var sammenbygget med shellhuset, min morfar var på arbejdet da englænderene bombede shellhuset.
pouljoergensen@sol.dk
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

PSs. husk lige

"træt" er ikke hvad du tror han er.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Har skrevet til dig ... arrrghghg

Arrrghghg: Torden og lynild - jeg har mailet dig din gamle skøge.
vh.
Krigsveteranen
tilføjet af

Nu har jeg et "bud"

Ham jeg skrev om, han bruger Alm brand?, og der er ikke nogle betingelser Vedr en ekstra bil?, men OK han er også medlem af en klub, jeg tror bare du skal sætte "fommelskrugerene" på dem, de kan ikke forlange at du har en ekstra bil, det virker helt dybt god nat.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.