16tilføjet af

Den skaldede kok.

Så noget af den skaldede kok i tv forleden dag.
Det er dog virkeligt klamt at se det fedtbjerg med alle han tatoveringer stå der og svinge kniven og køkkenbordet.Jo,måske laver han godt mad,men ulækker det er han altså.
tilføjet af

og ja

totalt klam er han............. vi stod og så han pissede ned af sig selv i kanon brandert i parken oppe på a-tribune, han væltede rundt og kunne ik finde lokummer osv. Stod og tørrede sine overpissede hænder af i skjorte. Føj for satan.
tilføjet af

nikkede en skalle

under en julefrokost på Texas Ranch nikkede han en anden gæst en skalle
tilføjet af

Misundelse er en grim ting

Det lyder som om at der er nogle som er misundelige. Det er vel herligt med en TV kok som er lidt nede på jorden, istedet for de fisefornemme TV kokke som man ellers ser...
Den Skaldede Kok er cool :-)
tilføjet af

hmmm

v ik lige hvor misunlig jeg er på¨at stå og overpisse mig selv i fuld offentlighed. Og uanset hvem der gør det er det for klamt.
tilføjet af

Få et liv

JA. Få et liv
tilføjet af

Enig, KylleRylle

Jeg er ikke meget til madlavningsprogrammer, for de fleste værter er "højnumsede", men den skaldede kok er sjov og nede hvor alle kan være med.
Jeg synes det er lækkert, at en TV kok også kan indrømme småfejl i køkkenet og være ligeglad med om gulerødderne ikke er skåret helt perfekt.
Og herregud... Der er da mange mænd som har haft uheld eller dummet (både i og uden for køkkenet) og i særlig grad, når de er fulde.
At han er en tv vært gør ham ikke til overmenneske, der skal leve sobert og stille ;)
tilføjet af

kokken vi med mindste lønnen godt kan lide

det er bare rigtigt godt med en kok der kan gå i netto...selv på tv..
tilføjet af

svar til julekvinde

Til julekvinden som her har skrevet om den skaldede kok. Sig mig engang, er du overhovedet klar over havd der foregik den aften, jeg var selv til stede med et selskab og det jeg oplevede var at en af den skaldede koks folk, hvor kommet op og toppes med nogle andre, då den skaldede kok går hen for at sige nu stopper i fandme jer begge 2, efterfølgene er der 2 som slår ud efter den skaldede kok og han forsvare sig så, det syntes jeg sgu er helt i orden må jeg indrømme, især da der var 4 mand over ham til sidst og alligevel kunne de ikke klare sig. Så julekvinde, undersøg dog lige hvad der foregår før du udtaler dig om folk, ja, jeg syntes der er forkert at både den skaldede kok og de andre komme op at slås, men hvis det havde været mig, havde jeg satme også delt øretæver ud, hvis nogen går på mig, fordi jeg vil stoppe et skænderi.
tilføjet af

Klovn

Hej anonym, du er sgu da fandme en klovn at høre på mand. Vi kan jo ikke alle se ens ud, jeg syntes det er fedt at folk skiller sig ud fra mængden, fordi man er er fed tynd eller tyk, har tatoveringer, briller, er en dengse dreng, så behøver man sgu da ikke være ulækker selvom man ikke bryder sig om den person Du er da total mærkelig at fyre sådan en gang ord gejl af. Men du må jo have et lavt selvværd siden du skal svine folk til på den måde, eller er du bare en kok som aldrig selv er blevet til noget og som har ondt i r....? Man behøver jo ikke kunne lide manden, derfor behøver man da ikke skrive så grimt om andre, jeg ser ganske normal ud og jeg har ingen problemer med hvordan han ser ud, jeg syntes manden er genial og super rar.
Til de anden spalte, som siger han har været stiv i Parken. Vi har sgu nok prøvet at vælte i en brandert eller tisse på sin sko osv, sjovt som folk har travlt med kendte folk. Tilgengæld syntes jeg det er cool at den skaldede kok ikke tager sig af, om folk står og glor, selvom han er stiv, han prøver vel bare at være som så mange andre alm. folk som også kan få alt for meget at drikke. Ja, det ulækkert at tisse på sig selv og vælte rundt, men har er nok ikke ene om det og jeg tror sgu ikke han laver mad med tis ned af selv. Tag jer sammen, jer som har så ondt af folk, fordi de er kendte, straks skal man skrive grimt og prøve at ødelægge det for folk, fordi de træder ved siden af. Tænk hvis det var jer selv, som engang blev kendt på noget, hvad ville i så syntes om at blive svinet til i sådan en spalte her, uden selv at vide det og så af anonyme folk, som ikke tør stå frem. Tag dog og skriv til manden og fortæl jeres problem med ham, det kunne jo være manden ville prøve at tage det til sig. Jeg har fulgt den skaldede kok's udsendelser og hvad han ellers har lavet, jeg syntes han gør det godt og han har givet en masse gratis hjælp og mad til velgørenhed og sukkersyge for børn osv,hvilket er super stort gjort, så hænger jeg mig altså ikke i at manden træder ved siden af, som vi andre snildt også kunne komme til på en eller anden måde.Det er sgu også ulækkert når folk tisser i en opgang eller port ellernår folk ikke samler deres hunde lort op efter sig...
tilføjet af

Ingen Pis

Nu må jeg altså lige svare for mig selv, om jeg er fed ja, klam og ulækker, måske jeg bader og passer mig selv som alle andre, tattoo over store dele af kroppen ja for nogle klamt for andre er det ok, og sådan er jeg. Det der mest springer i øjnene på mig er denne famøse fodboldkamp hvor jeg angiveligt skulle have pisset ned af mig selv, det er altså ikke rigtigt, jeg går aldrig til fodbold da det ikke interessere mig overhovedet sidst jeg så en kamp var for mere end 12 år siden og da havde jeg min søn med da han er vild med netop denne sport, jeg drikker aldrig når jeg er sammen med min søn da jeg ikke syntes han skal se sin far vælte rundt, og jeg kommer heller ikke meget ud af samme grund netop for at kunne slippe for sådan nogle ubehageligheder som der er skrevet her.
Der er ikke nogle der er mere ked af det slagsmål end jeg er, men det var nødvændigt og jeg stak et par flade ud, men nikkede ingen skaller, jeg har aldrig startet et slagsmål og har ingen planer om at gøre heller.Til jer der har svaret for mig 1000 tak for de pæne ord det lunede sgu, til jer andre vil jeg sige det er helt ok, men at være anonym er måske ikke det smarteste, jeg siger aldrig noget dårligt om andre mennesker og prøver at få det bedste ud af alt der sker omkring mig også når det ikke er en hel sandhed, men jeg har familie og venner son alle andre og de bliver jo også ramt når jeg skal stå for skud, dog vil jeg sige at det er ok at sige sin mening og det må jeg forvente når man stikker næsen frem,men hos mig er der altid plads til alle jeg fortsætter med de ting der er mærkesager for mig som at få unge mennesker på ret køl, diabetes, gadens kvinder,osv. Nå dejligt at få lidt luft, til alle og jeg mener alle pas godt på jer og det i har, man ved ikke hvornår nogen tager det fra en, eller hvornår festen er forbi.
Mange hilsner
Olsen
Den Skaldede Kok
tilføjet af

Skam Jer..

Kors i røven...Har folk ikke noget liv, siden de sviner andre til bla herinde...Jeg ved bedre,SKAM JER til dem som ikke gør,og alligevel bilder Jer ind, at Jeres mening er relevant for andre..Olsen du er elsket af mange, véd du..fuck "små" mennesker..life's to short..køz
tilføjet af

trist..

jeg nyder at se den skalde kok,s tv. da at se en kok der bruger det der ligger på bordet
og ikke ,som alle andre feks. hvis der skal laves en laks så ligger der ikke en laks på 10 kg og en masse ander fisk og skal vi bruge grønt. så er det en dusk , som vi dødlige kan købe. og ikke en KÆMPE buket af alt hvad haven kan lever..
så bliv ved med det..🙂
tilføjet af

Nej der tager du sku helt fejl!!!!!

Carsten er både en god kok, en god kammerat og god ven og et meget behageligt menneske. Godt humør og et glad menneske.
Kender ham særdeles godt og han er sku da ikke ulækker eller noget. Det er ikke udseendet det kommer an på. Se lige dig selv i spejlet først!!
tilføjet af

ja heldigvis er vi folk af forskellige meninger

jeg kander ikke Carsten personligt....Men i mine øjne er han et af de smukkeste mennesker jeg har set. Husk alle begår fejl, og vores største fejl er ikke at tilgive andre for deres.
😉
tilføjet af

dejlig mad fra en dejlig mand

hej jeg syntes at det så dårligt at når man selv har det dårligt eller er dårlig til at lave mad så bliver man grim overfor dem som er pisse gode til det jeg kan personligt sige at det er noget af det dejligste mad jeg længe har fået det er til bilige penge og så laver og forklare han det så selv jeg som blondigne kan finde udaf det hvor mange kokke gør det omkring den måde han ser ud på så syntes jeg at han osser langt væk af selvtillid og varme og er en meget sexet mand
tilføjet af

Sej Kok med

Har siddet og læst hvad folk synes om Olsen! Jeg har desværre aldrig mødt ham men set ham i fjernsynet,og hørt ham i radioen. Han lyder meget sympatisk og er helt nede på jorden, de fleste der bliver lidt kendte, eller har noget andre ikke har bliver meget hurtigt overfladiske, og selvglade og pisser på de gamle venner der ikke er ~gode~nok mere og det tror jeg ikke den skallede kok er. Han virker helt nede hvor vi andre er!
Hilsen Ventovr6.dk😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.