4tilføjet af

Elsker min bedste veninde :(

Hejsa. Har det problem at jeg elsker min bedste veninde over alt på jorden. Altså på den måde at jeg bare VED at hun er den eneste ene for mig. Har bare ikke modet til at sige det til hende. Hun har i øvrigt også en kæreste. Jeg får tit og vide af hin at jeg betyder alt for hende osv og hun altid vil have mig i hendes liv, og inden hun fik sin kæreste var der også nogle små bitte, bitte hentydninger. Men hun er ret genert som person. Ikke for noget, men det er ikke sådan noget med at jeg er en total freaky fyr som ikke kan få nogle piger, og så er jeg forelsket i en pige som tager mig seriøst - sådan er det ikke!
Jeg har bare så utrolig mange følelser for hende, men samtidig vil jeg heller ikke satse hele venskabet ved at sige det... Håber i er nogle stykker som kan forstå mit problem??
Skal jeg bare prøve at gemme følelserne for hende væk, eller..? Hun bor ret langt væk skal det lige siges, så det er ret sjælden vi ses.
Hva gør jeg folkens???? :D
tilføjet af

Svar

Hej Anonym.
Hvad med at teste om hun har følelser for dig? Er i på Facebook?? Der er mange måder at vise sin venskab/kærlighed på.
Ellers send hende et brev eller email, hvor du forklarer dine følelser!. Det er ikke let, men efter nogle kladder skal det nok lykkes dig!
Så er jeg vist løbet tør for forslag, men held og lykke!
Hilsen Fnugge.
tilføjet af

Har været i en lignende situation...

Og hvad jeg gjorde, var såmænd blot at sætte mig foran computeren, åbne et tomt dokument, og så ellers bare skrive direkte henvendt til hende, hvorfor jeg godt kunne lide hende og at jeg på en måde så op til hende osv. Så sendte jeg det via MSN.
Hun tog det i øvrigt rigtig pænt. Hun havde haft en meget stresset uge (det havde jeg dog ingen anelse om inden jeg sendte det) og det gjorde hende utrolig glad at læse mine tanker om hende. Det førte dog ikke til noget kæresteri, men det gjorde, at jeg fik lettet mine skuldre for en masse tanker, og den dag i dag er hun min bedste veninde, som jeg vil gøre alt for.
Håber du kan bruge mit svar til noget.
Henrik
tilføjet af

sv. .

Kan jeg i hvert fald🙂Men har du så ikke de følelser for hende mere?
tilføjet af

Både og...

Jo, jeg har da stadig en masse følelser for hende, da hun er i mine tanker dagligt. Men da vi kun ses sjældent (sidste gang var i juli) har jeg efterhånden måttet affinde mig med "kun" at have hende som en bedste veninde og ikke som mulig kæreste. Hun går på Uni i Kbh, hvilket er grunden til at vi mødes sjældent, jeg selv bor på Sydvestsjælland. Men vi hjælper hinanden på mange forskellige måder, bl.a. har hun flere gange lånt penge af mig og altid betalt dem tilbage, så på den måde stoler vi også 100% på hinanden.
Men det korte af det lange er: Hvis ikke du spørger, får du ikke svar. Så bare sig/skriv din ærlige mening til hende og se hendes reaktion. Hvis du er positiv, vil du sandsynligvis også få et positivt svar. Om hun dermed vil være kæreste med dig, skal jeg ikke kunne sige. 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.