11tilføjet af

Flirt eller??

Altså...
Jeg har en kvinde kollega på min egen alder(er selv kvinde på 26)
Kan ikke rigtig finde ud af hvad der sker med os. Har indtil for nylig ikke tvivlet synderligt på min seksualitet, men det er som foreholdet til min nye søde kollega er begyndt at udvikle sig til noget der minder lidt om en flirt.
Synes det er lidt svært at sætte ord på det, men jeg kan prøve at beskrive det lidt.
Vi snakker helt utroligt godt sammen og hun er virkelig skøn. Vi smser sammen hver dag. Følges ad til stationen efter arbejde, og straks når vi har sat os ind i hvert sit tog, begynder vi at smse til hinanden. Vi pjatter og snakker om alt muligt. Det er som om, at der er ikke rigtig er nogen grænser mellem os. Når vi taler og skriver sammen kalder hun mig søde, honey osv. siger ofte, at hun virkelig elsker mig. Giver mig tit knus og kys på kinden osv. Når vi laver sjov pg pjatter skal hun ofte liiige røre mine bryster, hive ud i min bluse, røre min numse eller andre steder på kroppen. Det (måske) lidt underligere er, at jeg faktisk godt kan lide hun rører ved mig, kysser mig, krammer mig osv.
Det er ikke fordi jeg er interesseret i et fohold til hende i den forstand, da jeg oven i købet er gift med en mand, men hele situationen er sådan lidt finurlig...er ikke rigtig vant til den slags forhold til piger :0)
Hvad tænker hun mon....synes hun bare jeg er en sød kollega og er det mon bare hendes måde at vise overfor mig på, at hun synes godt om mig, eller er der en anelse flirt inde i billedet???
Ikke fordi det har nogen som helst betydning for vores forhold som hverken kollegaer eller veninder, men det er bare en lidt sjov og utrolig hyggelig situation jeg er havnet i.
Det er virkelig en sød kollega jeg har fået mig der. Er bare så glad for hende :0)
tilføjet af

Jeg synes helt klart

at du skal dyrke noget lebbesex med hende og din mand vil sikkert gerne være med.
tilføjet af

Flirt kvinder imellem

Det er ikke så usædvanligt som du tror, flirt kan være ret så fornøjeligt også til en af sit eget køn.
Jeg har oplevet det samme som du har, små sexuelle undertoner endda.
Nyd det så længe det varer.
tilføjet af

flirt og sex er ikke det samme

du er vist bare misundelig over du ikke virker tiltrækkende på dit eget køn.
tilføjet af

sv. Flirt mellem kvinder

Hej igen
Synes også det er vildt hyggeligt, og er somsagt utrolig glad for hende.
Har bare lidt svært ved at vurdere hvorvidt der er tale om en flirt, et måske lidt kollega/venindeforhold eller måske er dette faktisk rimelig normalt som du skriver :0)
Tænker meget på hende. Hun er virkelig sød, men disse følelser eller fornemmelser er meget uvante for mig.
Gad vide om hun har det på samme måde....jeg mener...det er jo ikke ligefrem noget man spørger hende om i frokostpausen vel ;0)
tilføjet af

tøsefnidder

kan være på mange måder... nogle skal bare røre ved andre...mens andre tager skarpt afstand med alt fysisk.
må nu indrømme ud fra det du skriver, når hun strejfer din røv og bryster...så tror jeg det er flirt.
men hvis hun ved du har en fyr derhjemme tør hun nok ikke gøre mere ved det.
men nu hvor i snakker så godt sammen kan i da prøve en tur ud at spise eller noget...gør kolegaer jo tit...så kan i måske mærke om der er mere...eller om i bare er gode kolegaer.
mange piger leger jo med tanken om andre piger efterhånden.
tilføjet af

tøzefnidder

Hmm...måske er det ikke så ualmindeligt med flirt mellem to kvinder som jeg i første omgang troede.
Sjovt du nævner det med at gå ud og spise. Hun har faktisk spurgt mig, om vi ikke skulle gå ud o spise sammen, så vi har aftalt at gå ud sammen på fredag.
Ved hun er rigtig glad for mig og jeg for hende...kan bare ikke rigtig finde ud af, om det bare er "almindelig" glad, eller der er mere i det, men det er måske en fin lejlighed til at finde ud af det på fredag hvor jeg skal være alenen sammen med hende
tilføjet af

ja det er jo lige det

måske du bør tænke over hvor langt du vil gå...i tilfælde af hun nu ligger an på dig.
du har jo en fyr.
tilføjet af

sv.

Ja, det har du ret i, og det har jeg selvfølgelig overvejdet. Et, venskab, en uskyldig flirt er okay, men længere end det er nok lige i overkanten hvad man kan tillade sig når man har en fyr, meen....nu ved jeg jo heller ikke om hun lægger an på mig, eller hun bare synes jeg er en sød kollega :0)
Kan være lidt svært at vurdere synes jeg...
tilføjet af

kan jeg godt forstå

men udfra det du skriver, tror jeg der er mulighed for hun mener mere med det end du måske lige håber på. men vent og se tiden an. og nyd tiden sammen på fredag. og kryds fingre for i bare er gode kolegaer ;)
tilføjet af

svv.

Jeg tror muligvis du har ret i, at hun mener mere med det end bare venskab, men kan altså ikke helt finde ud af det.
Kan heller ikke rigtig lide at spørge hende...det gør man ligesom ikke :-) men når hun er så fysisk overfor mig som jeg har forklaret tidligere og giver mig komplimenter så som "du har nogle gode bryster" og "du har en flot krop" alt sammen sagt med stort smil, kan det måske godt lyde som, at der måske er mere i det, end jeg først lige havde regnet med.
Glæder mig i hvert fald til jeg skal ud med hende på fredag, for under alle omstændigheder er hun en utrolig sød pige...kan bare håbe på, at hun ikke mener mere med det en uskyldig flirt eler et tæt venskab :0)
tilføjet af

krydser fingre for jer ;)

håber i får en god aften...
skriv lige opfølgning bagefter ik ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.