2tilføjet af

F1 i Valencia?

Hejsa
Jeg og kæresten skal til Valencia i august - billigt med RyanAir, billigt hotel, billig lejebil undsoweiter...bestilt for ca. 5-6mdr siden. Sad så lige og googlede på Google Earth, jeg kan se at Valencia, som i forvejen har en af verdens bedste F1 testbaner nu vil bygge en bybane...og at der skal køres løb den uge, hvor jeg og kæresten er dernede!! Og ikke nok med det - vores hotel ligger klods op ad den nye bybane!
Men jeg kan ikke rigtig blive klog på, OM der nu også køres formel 1 i Valencia i år. De seneste bulletiner jeg kan læse mig til, er:
http://f1.gpupdate.net/en/news/2007/12/20/valencia-grand-prix-under-threat/
Det tegner jo ikke for godt.
Ellers noget af et projekt med at bygge hele Americas Cup-havnen om og lave en formel 1 bane rundt i havnemiljøet...og ikke en kort 3km bane som i Monaco..nej en bane på næsten 6km! Ja, folk er vel ikke helt undrende overfor, hvorfor jeg sidder helt ude på stolen, men er her nogen, som kan give mig mere præcist svar på, om der køres formel 1 i Valencia i år? Det skal være Europas Grandprix, som de seneste år ellers har været (den nye) Nürburgring.
Og evt. billetpriser? Ikke at det betyder noget, for rejsen med fly, hotel, bil osv. har vi jo fået næsten gratis, da vi har været tidligt ude :-)
Hilsen
m36 Århus
tilføjet af

Well, jeg overså lige

denne nyhed:
http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/06/04/valencia-street-circuit-to-be-tested-next-month/
Banen skal "testes" med en afdeling af bla. det spanske Formel 3 mesterskab den 26-27 juli. Når der menes "testes", så skulle man vel tro at det er en test frem mod Formel 1 grandprix'et 4 uger senere? Det er lidt svært at blive klog på i artiklen. Endnu er jeg ikke stødt på, sort på hvidt, hvorvidt Europas Grandprix i Valencia bliver afholdt i år.
Nogle der kan be- eller afkræfte?
tilføjet af

Iøvrigt

..for at kommentere dagens race i Montreal: det var jo aldeles FREMRAGENDE idag! Drama, underholdning og spændende dueller hele vejen igennem. Og nu Kubica i front i VMstillingen.
Så kan fodboldtosserne have EM i Schweiz for sig selv :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.