13tilføjet af

Din ekshibitionistiske fantasi

Lad os få lidt gang i dette forum... fortæl os om din ekshibitionistiske fantasi????
tilføjet af

Jeg

Elsker at være i selskab med kvinder mens jeg er nøgen, servere for dem, og stort set gøre og vise alt hvad de beder mig om.
tilføjet af

at blive set.

Min foretrukne påklædning er læderspidsbukser og lange læderstøvler. Engang imellem får jeg lyst til at gå med min stang ude af bukserne, når jeg går en tur i byen. Så tager jeg min latexfrake på,
så ingen kan se mit skridt. En dag gik jeg i byens anlæg, hvor jeg satte mig og onanerede. Jeg
blev overrasket af en pige i fyrrene, men hun tog det meget fint, idet hun sagde, at hvis jeg havde brug for en at ride den af på, var jeg velkommen hos hende. Jeg sagde ja, tak! Nu bor vi sammen og
har gjort det i to år. Hun er 5 år ældre end jeg.
Hun elsker min lyst og er selv godt på vej til at være blotter. Hun går tit med åben latexnederdel og lange støvler, så vi kender hinandens kønsdele ud og ind. Vort sexliv er i top.
tilføjet af

uhmmm..

Mit fantasi er at ligge ved stranden i bikini en rigtig varm sommerdag, sammen med min veninde.
Jeg ligger på ryggen, og er måske faldet i søvn.. min veninde begynder at smøre mig ind i sololie, først på armene, så brystet, maven og benene, og hun kommer hele tiden til at røre mig mellem benene, og mine bryster.
Vi er naturligvis ikke alene på stranden, så er er flere der kan.. hvis de vil..se os.
Langsomt og ligesom tilfældigt, bliver hun ved med at røre mig mellem benene, og jeg spreder dem lidt efter lidt. Hendes berøringer bliver mere og mere intense..alt efter puplikum..
og til sidst får jeg en dejlig lille orgasme.
Så sætter jeg mig op, vi drikker lidt vand, snakker, og så gør jeg det sammen ved hende.
Ps. som I har nok har regnet ud, så er jeg altså til piger.. ;)
tilføjet af

tanken

Kære ven den fantasi forbliver med 100% kun i din fantasi, for ingen piger vil reagerere sådan
tilføjet af

Læs overskriften

Nu var det jo fantasi, og ikke virkelighed jeg skrev om
tilføjet af

Virkligheden

For 2 år siden var jeg taget til en nudiststrand ved Vesterhavet for at læse lidt og gå en tur langs stranden. Da jeg kommer over klitterne kan jeg se at der næsten ingen er på stranden, dog er der 2 piger i ca. 40 års alderen, da jeg går forbi dem kan jeg høre de er tysker, og se at de står med en kikkert som de bruger til at se langs stranden i.
Da jeg er kommet lidt forbi dem ser jeg mig lidt over skulderen, og kan se de ser efter mig i kikkerten, jeg stopper op og tager mine shorts af samtidig med at jeg følger dem. De se nu helt åbenlyst efter mig, så jeg vender mig om og går langsom baglæns men de ser efter mig, efter en tid vinker en af dem til mig, og jeg vinker tilbage. Jeg kan nu mærke at jeg er ved at få rejsning så jeg vender mig om igen og går hen af strande.
Her bagefter kan det godt ærgre mig lidt at jeg ikke kørte spillet lidt længer, for det kunne være spændende at se hvor langt vi var gået med at blotte for hinanden.
tilføjet af

uhmmmm!

jeg kikker gerne, bare fortæl mig hvor?
tilføjet af

Hvor

Hej CockFunker
Hvor har du fundet flere tøser, der er til ridestøvle sex? vil de dele dem? Så tager jeg min kone med, vi er begge til ridestøvler. Hende på 60 er hun også til gummiridestøvler?
Skriv ridingbo@pc.dk
tilføjet af

Liderlig og lysten i spidsbukser og gummiridestøvl

Til luderkarlen Hunter!
Jeg har det som dig! Bor sammen med yngre pige, der er fast luder i et horehus.
Vi bærer altid spidsbukser og labge gummiridestøvler. Vore spidsbukser er gennemlynede, så det er let at komme til at ride, hvad vi gør flere gange om dagen.
Vi bærer vort outfit 7/24/365 og haR DET OGSÅ PÅ, HVIS VI ER TIL FEST.
Vor familie og venner kender vore lyster og respekterer dem.
Vi har smidt vort andet tøj væk, så der ikke er mulighed for at klæde sig i andet end
vore spidsbukser og støvler.
Min penis er altid stiv i bukserne, men det ses mindre i spidsbukser end i andre bukser,
Fortsat held og lykke med jeres elskov.
tilføjet af

spidsbukser tretårn gummiridestøvler

hej jeg er fra den årgang hvor man på landet altid gik i spidsbukser og tretårn støvler, både til hverdag og til bal i forsamlingshuset jeg går daglig i denne påklædning, min kone er også fra landet, så for hende er det helt naturligt at jeg har spidsbukser og ridestøvler på når vi hygger os i sengen
tilføjet af

Hvad med virkelighed?

Hejsa
Der eksistere steder hvor man kan omsætte drømme til virkelighed... f.eks. http://www.sexidetfri.dk under forummet ... her er der mange ligesindende
tilføjet af

spidsbukser

Hej berider, jeg har det lige som dig, går daglig i spidsbukser og ridestøvler. I tiderens morgen da jeg var ved landbruget, var det daglig påklædning, Om aften skiftede vi til de pæne, nogle gange kaldte forvalteren på mig, så skulle jeg pudse hans ridestøvler, og senere hyggede vi os i sengen, han brugte sin ridepisk på mig når jeg ikke gjorde som han sagde. Når jeg ser nogen i ridestøvler, går mine tanker til bage til den tid
tilføjet af

tretårn gummiridestøvler

hej berider.
Jeg har altid set op til landmænd i spidsbukser og tretårn ridestøvler, og er flere gange blevet tvunget til sex på deres værelse, det var dejligt at blive tvunget på knæ foran dem og gøre hvad de forlangte..
eleven
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.