9tilføjet af

Nakskov og lignende..erfaringer?

Ja, det er så mig igen...den evige førstegangskøber..
Jeg er jo som I måske kender efterhånden på jagt efter et håndtværkertilbud, og fundet at de fleste findes i Nakskov (da arbejdsledigheden er meget høj der).
Men er folk rare der over? Jeg har ikke noget imod at bo 2 timers kørsel fra København, Danmark er ikke så stort at vi kan tillade os at kalde det for udkandtsområder😉men priserne frister, og det faktum at man kan "eje" sit eget hus - kontant betalt - er FOR fristende.
Så mit spørgsmål er (igen)...
Er folk rare der over i Nakskov? Eller er det primitive bønder der kan lide at slods, lave ballade for nytilkomne indflyttere etc?
Og endnu et spørgsmål...
..er der et andet område I kan anbefale hvor priserne ligger i lejet 200.000 - 300.000 (håndtværkertilbud, men funktionelle hus)? Og hvor der måske er lidt venligere befolkning (og ikke udsigt til ekspropriation...dang...langt ord)? ;)
[f] Tak for råd og hjælp.
tilføjet af

Dum indstilling

Forstår ikke hvad du skriver:
" Og hvor der måske er lidt venligere befolkning (og ikke udsigt til ekspropriation...dang...langt ord)?😉"
Ved du selv hvad det betyder, det du skriver?
Med dine fordomme om at det er primitive bønder der kan lide at slås og lave ballade, så er din indstilling den sikre vej til et godt naboskab🙁.
tilføjet af

Det er et spørgsmål...

og ikke en "indstilling", min indstilling er at UNDGÅ naboer der ikke kan lide tilflyttere.
Grunden til at jeg spurgte var at jeg tidligere havde googlet stedet, og der er altså endel ballade der engang i blandt, med op til 20 unge samtidig...på et sådant lille sted, så ville jeg blot SPØRGE om folks erfaringer:
http://www.folketidende.dk/slagsmal-og-ballade-i-nakskov
http://sydhavsnyt.dk/wp/?tag=nakskov
Og selvsagt ved jeg hvad det ord er, du ved det måske ikke selv? Når man er på jagt efter et billigt hus i udkandtsDanmark, så skal man lige netop passe på med et område der måske er lagt op til ekspropriation (staten der fratvinger dig din ejendom til mindstepris - fordi de har andre planer med ejendommen - så lærte du visst noget nyt😉) og det er lige typisk sådanne udkandtsområder der er udsat for dette, (tjek evnt. Operation X programmet fra sidst...så får du et stjerne eksempel på små fattige kommuner der vil have penge ved at smide de mindre ud)...
Det er DERFOR jeg spørger, så må du jo tage det som det er. 😉
tilføjet af

Der findes alle slags mennesker overalt i DK

Men man bestemmer jo selv, hvem man vil omgås🙂Forøvrigt har jeg også et "håndværkertilbud" som endnu ikke er sat til salg.Vi flytter til Sakskøbing p.gr af mit arbejde. Vi bor i Vesterborg--mellem Nakskov og Maribo. Det er et ældre hus, som min mand har delvis restaureret, nye vinduer, døre, gulve-- isoleret overalt--Bortset fra køkken og bad som der ikke er lavet noget ved endnu. Der er en stor stue, stort soveværelse og lille værelse og en udestue.Der fyres med varmeovn og el. Huset ligger på en stor naturgrund tæt ved branddam, skov og marker, her er meget idyllisk, fredeligt og man hverken hører eller ser noget til de naboer, der er her- Huset kan blive dit for 295.000 med 25.000 kontant i udbetaling.Du kommer til at sidde for en meget lille husleje Huset er klar til overtagelse så hurtigt som muligt :)Hvis det har din interesse så skriv til jytte777@sol.dk
tilføjet af

Interessant

Det har du da ret i. Vi har også nogle af dem i Norge, især omkring et område kaldt "Jæren", min familie flyttet dertil, og 3 år senere hurtigt tilbage igen, der var bare tractor-pulling og slåskamp om weekendene, de unge havde for lidt at lave derude, og området er berygtet for deres "forsvundne personer" og slåskampe...
Det er lidt derfor jeg spørger, jeg er nemlig en meget fredelig person, og ikke så vildt med "native båtnakker"
Jeg har iøvrigt fundet 110 stk. boliger til den pris du efterspørger, og hvis du siger 25.000 kontant (som er vissnok mæglerstandarden i den prisklasse) udbetaling, så har du vel allerede mægler på kan jeg gætte, så smid et link til hvor den dukker op, så skal jeg kigge på det med glæde.
Jeg har iøvrigt kontanter til hele beløbet, så de 25.000 i udbetaling er ikke aktuelt for mig, det er derfor jeg vil købe så billigt fordi jeg vil have muligheden til at være FRI for absolut alt (nå, det bliver jeg jo nok ikke...ejendomsskat og alt det bawl)...
Men post linket når din mægler har smidt den op på siden, og husk - masser af billeder! Jeg hopper altid over dem med 1-4 billeder (det er nemlig dem der har noget at skjule).
[l]
tilføjet af

ok ;)

Mægleren er ikke inde endnu-- kommunen har ved en "fejl" registreret huset som et fritidshus--selvom min mand har købt det som helårsbeboelse og vi også har boet her hele året rundt uden problemer-- så vi har ikke lavet salgsbilleder mm- og det varer nok lidt inden der er et link at henvise til--men hvor skal jeg sende linket til, hvis du er interesseret? Vi skal have rettet det til helårsbeboelse, da vi aldrig har givet tilladelse til at ændre det til fritidsbolig.
tilføjet af

Smid bare linket op her

Det er jo ikke fordi tråden forsvinder ;)
(og den der med fritid vs helårsbolig var jo en ret væsentlig detalje)
tilføjet af

ja :)

Det er jo også derfor vi ikke har sat det til salg endnu--jeg sender dig et link når vi når så langt--sov godt🙂hilsen Jytte
tilføjet af

Nakskov og lignende..erfaringer?

"Er folk rare der over i Nakskov? Eller er det primitive bønder der kan lide at slods, lave ballade for nytilkomne indflyttere etc?"
Tja, med den attitude du lægger for dagen, kan du ihvertfald være sikker på, at du ikke bliver populær lige med det samme. Du lader til, undskyld jeg siger det, at været et rigtigt storsnudet Københavner fjols. Der findes sgu folk, der er ude på ballade, allesteder.
tilføjet af

Nakskov og lignende..erfaringer?

Ja undskyld jeg blander mig, men der er da ikke mere ballade i Nakskov end i København.. Hernede er da fredeligt og vi slås kun hvis det er nødvendigt. ligesom alle andre steder.. Som regel hvis man passer sig selv, kommer man hellere ikke til skade!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.