20tilføjet af

Det var så det EM

Tjah, skal vi være overrasket? Danmark er ude efter 3 - 0 tab mod Tjekkiet. Men, helt ærligt, tillykke til Tjekkiet. Det var en fuldt ud fortjent sejer.
tilføjet af

kom igen Danmark

Jeg synes Danmark kan rejse fortjent hjem til Danmark. Vi havde som Morten Olsen også fortalte spillet i store dele af første halvej. Jeg siger tillyke til Tjekkerne, men Danmark havde nu ikke fortjent at tabe med 3 mål. Jeg synes Danmark havde nogle fine forsøg, men vi manglede også nogle ordentlige spilninger. Jeg vil sige tak for dette em til Danmark... vi kan godt tage hjem uden de store skuffelser.. Jeg tror på Danmark havde vundet em, hvis de havde vundet i aften, men sådan blev det ikke. Danmark kunne have spillet bedre end de gjorde i aften, men alt i alt tak for alt i dette em.
We will be back to...
tilføjet af

Kan kun give dig ret,

Hej Haryy`
Jeg kan kun give dig ret, det var en sejr for fodboldspillet, Danmark spille for steotyp. Jeg havde håbet på de ville spille bedre, men deres spil virkede på mig som meget låst. Ud på fløjen og så et par driblinger frem og til bage. Men Tjekkerne havde jo læst det danske spil, og så var det lidt kedeligt at se, at vi ikke prøvede at spille på en anden måde.
Så det var godt for fodboldspillet, at det var Tjekkiet der vandt.
MVH.
tilføjet af

hej

Jeg synes det virkede meget som om vi ikke kunne få spillet ud over fløjende, men Danmark spillede nu en nogenlunde kamp, men tjekkerne har spillet fremragende fodbold ved dette em og jeg tror de går hen og vinder. Danmark kunne spille bedre, og jeg synes måske ikke 3-0 var en værdig sejr, men Danmark formåede vel ikke at golde gejsten oppe efter 1-0 målet. Kom igen Danmark.
tilføjet af

Måske havde de fortjent at vinde men ikke 3-0!

Danmark spillede jo klart bedst i første halvej, og skulle klart have haft et mål! Tjekkiet skulle ikke have haft 3, måske 2?
tilføjet af

Kynisme, hurtighed og flere mål tak!

Som udgangspunkt må man sige at det Danske landshold har gjrot det god ved dette EM. Det der bare ærger mig personligt er, at niveauet på alle de andre hold har været utroligt lavt. Vi havde virkelig en chance men smed den desværre væk. Dette EM har været overraskende på flere måder. For det første har alle de store fodbold nationer - på nær Holland - måtte forlade slutrunden efter de indledende puljer. For det andet har alle hold, på nær Danmark, Tjekkiet og til dels Sverige, spillet elendigt. Det har været kedeligt og som jeg nævnte før var niveauet helt i bund. Havde vi vundet over Sverige, så havde vi mødt Holland... Vi havde slået Holland (Elendigt hold!!!) og var højst sandsynligt endt med en medalje om halsen... SUR RØV! Man kan hermed konkludere at det er svenskernes skyld at vi ikke gik videre... eller? Nej det er måske en lidt unfair måde at stille det op på...? Det danske landshold mangler kynisme... Men vigtigst af alt mangler vi hurtighed og massere af mål. Fyr halvdelen af landsholdet. Gi' de ukendte spillere flere chancer for at bevise hvad de kan - så vi ikke bare har en Ebbe Sand eller en Rommedal der fylder pladserne... lad os få noget effektivitet!!! Peter Madsen skulle havde været sat ind på Ebbe Sands plads fra start mod Tjekkiet!!! Og stakkels Sørensen - vi har en klasse målmand som ingen gider at hjælpe - Fedt for hans selvtillid!!! (NOT!) Efteråret byder derfor på nye landsholdsdragter (Adidas), Nye spillere (Kyniske målmagere) samt et hold der har viljen til at gå hele vejen... Det der med tro, håb, held osv. det kan vi godt skyde en hvid pil efter... Effektivitet er ordet!!!
Kom igen Danmark!
tilføjet af

morten må ud og 2 angriber må forrest-se bare hvordan Sand og JON render/rendte forvildet rundt u...

overskrift beskriver fint følelsen af at være til grin
HVOR HAR VI LÆNGE VÆRET "LÅST" AF "KUN 1 ANGRIBER FORREST..
gammeldaws..desværre
kan nogle nævne hvor mange mål
JON OG SAND har scoret når de har været LÅST mellem 2 forvarer..
NEJ VEL!!
når men ved næste EM kunne VI godt bruge 1/2 nyt hold og NY træner
lad bare Morten tage til Tyskland som Landstræner..
TJEKKERNE TJEKKER UD MED EUROPAMESTERSKABET!!
det har de fortjent-de spiller med hjertet og er
effektive på de muligheder de får..
Lad os få fodbold-glæden tilbage på det danske landshold
MERE HJERTE-MINDRE TAKTIK!!
R..J
tilføjet af

Arh hold nu op med jeres pis

hold op med alt det der hvis og hvis,
Tjekiet havde klart fortjent at vinde , vi var jo en legestue for dem,,
så hatten af for tjekkerne,, de var gode og en fortjent sejr..
tilføjet af

den dårligste kamp Danmark har spillet!

kampen mod Tjekkiet var den dårligste vi nogensinde har spillet.... Morten Olsen burde have skiftet Claus Jensen ud i pausen... det havde nok ikk gjort en forskel men han spillede elendigt! han rørte måske bolden 3 gange i hele kampen og udrettede ikk noget...
jeg kan kun sige at det var vores egen skyld.... hvis vi havde spillet som i de andre kampe så havde vi slået Tjekkiet!
tilføjet af

Fortjent sejr!..MEN

Dog var der ikke det store niveau forskel på de to hold,som 3-o kan indikere!.dk har igennem turneringen formået at få deres modstandere til at se ganske ordinere ud,det er stor klasse i sig selv.Det lykkedes tildels også i kampen mod tjekkerne der dog viste at de har induvialisterne til at afgøre kampe på halve chancer og dumme personlige fejl!.
Vi var ikke i nærheden af at blive nedspillet,vi var dog heller ikke i nærheden af at indholde samme kynisme og tålmodighed som tjekkerne!..God turnering af danskerne når alt skal gøres op!.
tilføjet af

Danmark i rødt og hvidt

Du har fuldstændig ret... det er hvad vi mangler...
nogle nye spillere og hurtighed, og så lige nogle flere mål... der er jo nok med chancer, de går bare ikke så tit ind, og det er jo det vi skal have gjordt noget ved!!
Et bedre forsvar kunne også bruges, ihvertfald efter Tjekkiets kamp...
Det var bare min mening... Men du har fuldstændig ret... Lad os få nogle nye ukendte spillere på banen!
tilføjet af

Forudsigelige Danmark

Så tabte DK og jeg tabte også en hel del penge som jeg havde sat på Danmark! Argh!
Jeg tror at det er på tide at vi danske fans ser virkeligheden i øjnene: Danmark spiller for forudsigeligt.
Før Olsen blev landstræner var det lettere for Danmark at overraske sine modstandere fordi de trænere vi havde (Piontek, Ricardo, Bosse) vekslede imellem offensive og defensive opstillinger. Olsen derimod, tænker næsten altid offensivt og lader de samme spillere spille hele tiden. Det har han konsekvent gjort i 4 år nu, lige siden han blev træner i 2000. Det gode er at så kender spillerne deres egne roller på holdet til bevidstløshed og er godt sammenspillede.
Bagsiden af medaljen er så desværre at det er næsten umuligt at overliste modstanderne ved at lave en uventet startopstilling. Det har Olsen faktisk kun gjort én gang, ved VM for 2 år siden mod Frankrig hvor han lavede en smart defensiv konstellation og vandt kampen.
Ellers har han konstant, næsten dumstædigt, holdt fast i det samme system med det resultat at spillerne simpelthen ikke KAN spille på nogen anden måde. Dermed har vores modstandere let ved at gennemskue det danske spil og pille det fra hinanden.
Jeg ved godt at Morten Olsen har ry for at være en god taktiker, men jeg mener faktisk at hans spilsystem på en gang er for endimensionalt og for overambitiøst. Det er underholdende at spille offensivt, men hvis ikke man har verdensklassespillere til rådighed så overspiller man sin rolle og taber ydmygende!
Det bør ikke længere være tabu at kræve Morten Olsens hoved på et fad. Han har stor indsigt i fodbold, men er efter min mening IKKE den bedste træner Danmark har haft og bør skiftes ud.
tilføjet af

Det kommer nok en dag...

0-3 var lige en kende for meget. Den første halvdel af kampen var vi lidt pressede, men i løbet af 1. halvleg kom vi lidt bedre med, men skabte ingen reelle målchancer. Der blev markeret godt og spillet rimeligt. Men alt for meget spil omkring midten af banen og da tjekkerne ikke angreb med alle mand, fik vi ikke de kontraer vi havde håbet på inden kampen.
2.halvleg blev ingen fornøjelse. Efter 18 minutter var vi bagud 0-3 på supereffektivt tjekkisk spil og de har altså den målnæse vi ikke har! Sand havde nok ikke gjort en forskel hvis han kunne spille. Han var inden EM "min" mand, men har ikke vist de kvaliteter en angriber skal ha. Måske han kunne bruges længere tilbage på banen, ved siden af Graversen, for de to kæmper altså godt.
0-3 har vi desværre set før og det var en unødvendig lussing. For i de indledende kampe var vi bedst mod alle 3 modstandere. Jeg er enig i, at der skal ledes efter en ny farlig angriber, samt nogle nye efter dem der måtte indstille landsholdskarrieren (og Claus Jensen samt 2-3 andre der slet ikke viste niveau...).
Det skal nok gå ved næste VM - MED Olsen ved roret!
tilføjet af

Danmark havde fortjent at vinde!

Jeg syntes nu at Danmark havde fortjent at vinde stort! De har kæmpe sig godt igennem hele EM, og der har været masser af skader på holdet, men alligevel har de klaret sig så godt! De havde helt klart fortjent at vinde..
Det er sku trist for fyrene.. Det må være hårdt for Claus Jensen f.eks. Han spillede jo ik ligefrem særlig godt, han må ik ha det særlig godt, heller ik efter alt den negative stemning omkring ham! Det var synd for det, ingen trivl om det!
Men kom igen kom igen!
Vi smadre dem bare næste gang!
tilføjet af

Ufortjent sejr til tjekkerne

Vi sad på kampen hele de første 45 min.. så på 6 min. laver de 3 mål så er vi bare ikk bedre!!!! men tillykke til tjekkerne...... selv om det er ufortjent
tilføjet af

Hej, jeg giver dig ret`

Svar til Anonym,
Du har ret, vi kunne ikke få vores spil til at fungere på fløjene, da de Tjekkiske forsvar spiller stod for godt i forhold til Jesper Grønkær og Martin Jørgensen. Der mener jeg bare vi havde spiller på bænken til at prøve at spille lidt anderledes, og varieder vores spille stil lidt. Jeg synes Danmark spillede en utrolig flot kamp mod Italien, hvor vi gik frisk til den. Efter den kamp begynde vi at spille på det sikker.
Og du har da ret Tjekkerne har spiller rigtigt flot flot fodbold, men de giver os alt, hvad de har i butikken, når de kommer bagud. Derfor synes jeg også dette EM har været en sejr for fodbolden, da de hold der er tilbage har spillet det mest positive forbold ved dette EM.
MVH. Claes
tilføjet af

Det var et fair resultat!

Jeg må sige at jeg ærlig talt ikke forstår jer, der synes Danmark havde fortjent at vinde kampen. Tjekkerne havde 10 gange lettere ved at spille sig til mål chancer. Danskerne er alt for ineffektive! Jeg synes Danmark viste at de ikke er så gode som man går og tror i det, at holdet går går ned efter de lukker 1 mål ind. Det må ikke ske. Selvom de var bagud 1 - 0, kunne de sagtens nå det, da der var masser af tid tilbage, men istedet røg løbeviljen og vi lod tjekkerne vise hvad de er berømte for. Jeg synes det er yderst fortjent at tjekkerne gik videre, selvom jeg holder med Danmark. Danmark er et af de hold der har spillet rigtig godt i Em, - ja måske et af de bedste, men hvis der er et hold der har spillet bedre end os, så er det Tjekkiet.
Selvom man har bolden 60% af tiden, betyder det ikke man har fortjent at vinde. Der er desværre andre hold i verdenen, som kun behøver bolden 20% fx for at score mål, og sådan et hold mødte vi. Danmark har desværre ikke niveauet til at komme længere...
Og jeg er dansk fan :o)
tilføjet af

Enig

Jeg er fulstændig enig med dig!!!
Tjekkerne får omkring 5 afslutninger, og scoore på de 3 af dem, hvor Danmark havde mange afslutninger "mellem 10 -15, måske flere" og vi scoorer sq på ingen af dem.
Det er ligsom om at DK er bedre til at holde på bolden, end vi er til at scoore mål med, hvor tjekkerne er det modsatte. De er dårlige til at holde på bolde, men er meget bedre til at ramme indenfor målrammen end DK er.
Så et godt råd til Morten Olesen fra mig!!
Du skal til at træne spillerne mere i at ramme målet, end at de skal kunne spille til hinanden. Det samme med at de dødbolde, vi får.
De skal også forbedres betydeligt.
Så vi ikke fremover skal skyder bolden 5 meter over/ved siden af målet.
Men istedet indenfor målet, det er jo trods alt det dét går ud på.
Så lille er målet altså heller ikke!!!!
Held og lyk fremover!!!
tilføjet af

helt okay de røg ud af EM

Det kan ikke siges kortre, de spillede som en pose jord, de havde chancerne til at scorre i første halvleg, hvilket de ikke gjorde, hvad er så grunden til det? for dårlig planlægning og oplæg af træneren? er det danske landshold for sårbar for ændringer? eller er det bare de enkelte spillers indstilling til tingne som er for dårlige,vi så tjekiets "B" hold uradere en stærk nation som tyskland, Tjekiets "A" hold de scorrede på 3 af de 5 chancer de havde i anden halvleg, mod det danske lanshold.
jeg syntes at landsholdstræneren skulle se sig lidt om kring ude i verden,frem for at være så ensporet og kun hente "sand-thommason-rommedahl-og hvad de nu hedder hjem". ja gu´ er der gode spiller mellem dem også, men
der løber mange danske spiller rundt og de score mange mål for deres respektive klubber,rundt i eruopa også hjemme i den danske superliga.
Vi har ikke haft et så stærkt landshold siden vi havde "ricarado" som landsholdstræner han prøvede mange forskellige spiller, både fra superligaen og spiller man ikke havde hørt om før.
"han gjorde Danmark til Europamester"
tilføjet af

Helt enig

Hej Rockin`
Jeg er helt enig med dig, når spillet ikke flyder må prøve noget andet, og megen fodbold bliver ødelagt ved taktik. Så må man prøve noget andet.
Jeg sikker på vi kunne arbejde godt sammen som træner på et fodboldhold.
MVH. Claes
tilføjet af

danskere er dårlige tabere!

Helt enig!!!
Giv Morten Olsen sparket, han er arrogant og en dårlig taber. Hvordan kan man stå og sige at det danske hold er bedre en modstanderen når man lige har tabt en kamp 0-3??
Dejá-vu er den følelse man sidder tilbage med når man sammenligner kampen imod tjekkiet med kampen ved vm imod england, et hold uden selvtillid falder sammen efter en lille smule modgang.
Måske mangler vi en virkelig stjerne, en Elkjær, en Laudrup eller en Schmeichel til at vise lederskab og løfte holdet op når der er modgang? At være et kollektiv er da fint nok, men vi mangler altså nogen med "star quality" som man siger, en lederfigur på banen, dem vi har nu er for anonyme...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.