8tilføjet af

svamp i skeden

Hejsa jeg har et spørgsmål angående svamp i skeden. Jeg er netop for nyligt begyndt at lade min kæreste komme oppe i mig, og siden da, har jeg fået en irriterende kløe i skridtet. Jeg har hørt et sted at man kan få svamp i skeden pga. at fyrens sæd har en anden PH-værdi end man selv har i skeden, er det rigtigt?
Hilsen mig
tilføjet af

Ganske normalt....

Det er ganske normalt med svamp i skeden når pigen finder en ny kæreste og det bare "kører derud af"
Canesten tror jeg det hedder det der kan løse dit problem!! På apoteket..
Mvh Nulle
tilføjet af

ADDDDD!!!!

Ad hvor ulækkert, gå til læge.
tilføjet af

Mange tak

For dit svar, det er rart at der er noget der kan tage disse ting alvorligt.
Venlig hilsen mig
tilføjet af

Ehm Svamp ??

Det kunne ikke være klamydia måske❓Det køre vist eftersigende også godt i skravet he nok om det.. Prøv og snak med din læge tror vist han har det rette svar til dig om hvad du skal gøre osv. held og lykke
tilføjet af

Svampe-hjælp!

Hej!
Svamp er sq et alvorligt problem! Enhver, der har prøvet den kløe, der følger med, ved hvor IRRITERENDE, svamp er!
Gode råd:
Vask dig ikke med almindelig sæbe forneden, men brug en uparfumeret fra apoteket - eller hvis du kan overvinde gamle vaner, allerbedst: BRUG IKKE SÆBE, når du vasker dig i skridtet.
Gå ikke i undertøj af kunststof, men brug bomuldstrusser.
Undgå brug af trusseindlæg hver dag.
Der er sikkert flere gode råd...
Hvis svampen er sejlivet, kan du bede din læge udskrive et præparat kaldet DIFLUCAN (eller et kopi-præparat, der er billigere!!!), det er en enkelt kapsel, der skal sluges, og virkningen indfinder sig efter ca. 12-24 timer.
Til hverdag kan noget så simpelt som at sprøjte nogle få ml yoghurt naturel op i skeden være meget gavnligt. Der er gode mælkesyrebakterier i, som hjælper din skede med at holde svampebakterierne væk. Du kan købe en engangssprøjte på apoteket - den skal bare vaskes, så kan den bruges igen. Og du skal ikke være flov over at købe sådan én, apoteket er vant til kvinder, der køber sådan nogle!
Og du skal i det hele taget ikke være flov over at have svamp, det er noget, der kan ske, når man er seksuel aktiv *S*
Kram fra én, der selv har været svampe-plaget...
tilføjet af

Praktisk værdi

Prøv at sige noget lidt mere konstruktivt end add.... Dit indlægs praktiske værdi er temmelig begrænset, synes du ikke?
Bortset fra det, ja, det hedder Canesten, eller dvs, det er et af de produkter man kan få mod det.
Problemet opstår, når miljøet i skeden bliver for surt eller for basisk til, at de bakterier der normalt lever der og holder svampen nede, kan overleve.
Der findes grundlæggende to forskellige løsninger på problemet, enten at ændre pH værdien igen eller at tilføre nye bakterier.
Men spørg på apoteket hvordan de forskellige produkter virker og hvad man skal bruge hvornår og hvordan. Der er de trods alt uddannet til at vide det :o)
/Sprocket
tilføjet af

Helt normalt

Jeg har også selv haft svamp. Jeg fik en enkelt stikpille til indførelse i skeden. Det hjalp. Kombineret med denne smurte jeg med Canesten. Min læge sagde til mig, at det var vigtigt, at min kæreste også smurte sig, uanset om han kunne mærke kløe eller ej. Ellers kan I blive ved med at smitte hinanden.
Desuden sagde min læge, at det var meget normalt, især hvis man tog P-piller.
Held og lykke med det :o)
tilføjet af

seriøst

dejlig at læse at der trods alt er en del der tager andres problemer seriøse og ikke bare hælder en masse "lort" undskyld sproget, ud for dem kan vi da ikke bruge til noget. Ang. svamp har jeg selv været meget plaget af det, og det er skide irriterende. Jeg har fundet ud af at i en kortere periode hvergang jeg havde overstået menses, brugte jeg nogle stikpille der hedder VIVAG de fåes på apoteket og er ikke særlig dyre, men effektive, det er nogle ganske harmløse piller der er lavet af mælkesyre bakterier. Håber du kan bruge mit råd.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.