23tilføjet af

Det er lavet af katteskind.

Kender du de små køleskabsmagneter der er lavet af hår (pels), pelskraver på striktrøjer og nogle jakker, små søde pelsdyr til børn?
Det hele er lavet i Kina af katteskind.
For at skindet ikke skal ødelægges bliver den levende kat først dyppet i kogende vand, herefter direkte i koldt vand, så kindet løsner sig, så flås skindet af katten, imens den stadig er i live.
Hvordan kan Danmark tillade at importere sådanne produkter?
Jojo da, Kina producere mange gode produkter, men dette er efter min mening den groveste form for dyremishandling og disse produkter burde forbydes.
tilføjet af

Jeg synes

vi skal øge vores egen dyrevelfærd, før vi har travlt med kinesernes. I bund og grund skal vi alle starte hos os selv.
tilføjet af

Kilde?

Kan vi få en kildeangivelse for beskyldningerne?
tilføjet af

Det lyder sært

fordi hårlaget normalt løsner sig når man skolder skindet -jeg synes det lyder som en vandre historie af værste slags ....med racistiske undertoner mmm
iørig ligner de produkter du nævner mere kaninskind
men uanset hvad man synes om anvendelsen af naturhuder så er alt hvad der kommer ud af kina af den slags en rest fra fødevare produktion, med så stor en befolkning, spiser kineserne alt hvad der kan spises.
så den historie køber jeg ikke uden meget klare beviser...
jeg synes vi skulle kigge på vores egen fødevare produktion istedet ...
at dyrene i produktions staldene går så tæt at de dør af kvælning og overophedning hvis der er et strømsvigt på mere end 8 timer...
at kyllinger har så svage knogler at de skal slagtes inden 40 dage fordi de ellers vil brække benene pga forhøj vægt, at kyllinger får ætsninger af ammoniak på føderne hvis de sover mere end 4 timer ad gangen,og vidste du feks at kvæg der mangler øremærker ved ankomst til slagteriet destrueres uanset kvalitet...bare pga. bureaukratiske regler..
der er nok at tage fat på.
tilføjet af

Lyder som en vandrerhistorie

Det er rigtigt at hunde og katte opdrættes som pelsdyr i østasien.
Dyrene aflives ved strangulation for at bevare skindet intakt.
Imod det at de skulle blive dyppet i kogende vand taler:
1: Hvis du dypper det friske skind i kogende vand så falder hårene af. Det er der jo ikke den store fidus i da det netop er pelsen man eftertragter.
2: Det må være ekstremt besværligt at flå en hund eller kat levende da dyret vil bide og kradse helt vildt.

Strangulation er i sig selv en barbarisk aflivningsmetode der er fuldt ud uacceptabel.
Men at det er hunde og katte er vel principielt ikke værre end at bruge ræve og mink. Disse hunde og katte er slet ikke tamme eller kælne på nogen måde. Hvis du f.eks. stak en finger ind i deres bur for at klø en af dem bag øret, ville du højest sandsynligt miste den i løbet af få sekunder.
Men på det personlige plan burde man selvfølge have muligheden for at fravælge disse produkter.
Personligt gad jeg ikke have en behåret køleskabsmagnet fremstillet af katteskind. (Jeg har som katteejer rigeligt med kattehår i hytten i forvejen)
tilføjet af

De er gamle katte

Som alle bliver fundet døde i baggårde.
http://www.kinatrade.klinikwang.dk/ning.html
*FB*
tilføjet af

Fy for pokker da

Hvor har du din kilde fra -
Aadr min datter har sådan en, så den ryger ud NU -
Fortæl, fortæl -
Mvh. guller
tilføjet af

Jeg vil gerne...

komme Landidyl til "undsætning".
http://www.dyrenes-beskyttelse.dk/db/dbpress.nsf/27628865E06D4B61C1256B800079E5CC/1E7744414AB6D79CC12570210034D7CF?opendocument
Der blev for noget tid siden i TV vist, hvordan dyrene bliver flået levende. Det er ikke kun katte men bl.a. også hunde. Det der blev vist var, at dyrene bliver hængt op på kødkroge... mens de stadig er i live... hvorefter de bliver flået. Stadig hylene af smerte. Det er det værste svineri svineri og den værste form for dyremishandling.
Min datter på 12 år, kom til, ved et uheld, at se indslaget. Hun var så dybt berørt, at hun farede ind på sit værelse og hentede en "legetøjskat" som var lavet af katteskind. Den røg direkte i skraldespanden. Den slags "legetøj", eller andet der er lavet af pels, kommer aldrig indenfor vores døre igen. Vi vil ikke være med til at støtte den slags!
Om dyrene bliver kogt inden eller ej, eller om de bliver opdrættet til formålet, gør ikke mishandlingen mindre ækel.
Lad være med at komme med jeres fordomme og mistro overfor Landidyls indlæg, før i selv har undersøgt sagen. Og lad for himlens skyld være med at beskylde hende/ham for mere eller mindre at fylde folk med løgn, sladder og anklager om racistisk propaganda...
I kan hjælpe de stakkels dyr, ved at lade være med at betale for søde og "sjove" lodne køleskabsmagneter, "legetøj" og andet af samme skuffe. Er du i tvivl om hvad og hvor pelsen kommer fra, så lad være med at købe det.
tilføjet af

Åbn øjnene!

tilføjet af

Tjaa

Mon ikke der er vigtigere ting i denne verden, end påstande om kinesiske katte der bliver dybbet i kogende vand?
Jeg kun f.eks. nævne passiv rygning. Det er også en dræbermaskine. Både overfor mennesker og dyr.
Og så til næste punkt: hvor i alverden har du de løgnagtige påstande fra?
Det er lige så langt ude som påstanden om bonsai-kitten!
tilføjet af

ANIMA

Bliv medlem af Anima for at få bugt med det bl.a. Det er simpelthen ikke til at finde ord for de handlinger. Det samme sker med alle muligeandre dyr og det værste er, at det er rigtigt. Jeg blir helt dårlig
tilføjet af

anima igen

Noget af det kan du finde hos Anima.dk
tilføjet af

Så det i en dokumentar

udsendelse på DR 1 om kinesernes måde at behandle dyr på.
Man fulgte skindet fra det var flået af kattene og videre i produktionen, hvor kemikalier og andet "godt" var hovedingredienser.
Så indlægget har ikke racistiske undertomer, som du gerne vil have det til at være.
Indrømmet, jeg så ikke hele udsendelsen, da der var mange ret barske scener - men det med kattene så jeg.
tilføjet af

Tak for din hjælp

Desværre er det ofte sådan at debatørerne tror man er fuld af løgn eller racist, uanset hvilket indlæg man kommer med.
Mange falder over en uden at finde ud af om der er hold i det der står.
Et stort smil til dig.
tilføjet af

Se indlægget "åbn øjnene"

her er link til en artikel.
tilføjet af

og se indlægget "Jeg vil lige"

her er link til artiklen, skrev forkert før - sorry.
tilføjet af

Unge katte

bliver brugt, ikke som du skriver gamle selvdøde katte.
Kattene er i bure, meget små bure med mange katte i hver.
tilføjet af

Så flyt!!!

Det eneste sted du får fred for rygerne er på indlandsisen!! Så flyt da for pokker... så bliver vi også fri for dine dumme kommentarer der hvor de slet ikke hører hjemme!
Du er så ensporet!
Dit indlæg hører ikke hjemme her. Men luk du bare dine øjne for grusomhederne (det er jo det nemmeste.. hvad man ikke ser kan man ikke have ondt af) og gå du ud og klap de velnærede søde små misser der har det godt, mens du råber din rygepropaganda ud.
tilføjet af

selv tak

Og når så alle tvivlerne får klasket beviserne og grusomhederne lige i ansigtet, så er der pludselig helt stille. Det mindste man kunne gøre, var at undskylde for de stupide beskyldninger og komentarer man vælter ind over et andet menneske, når det viser sig at hun har ret. Nææhh så er det nemmere, at lade som ingenting.
Føj for en gang skyklapper.
tilføjet af

se selv

tilføjet af

Hvilken påstand.?

Det er desværre rigtig nok. Jeg har set hvordan det foregår.Det er ikke kun i Kina det sker. Kattene bliver ofte kvalt langsomt med en løkke omkring halsen.Den langsomme proces gør at skindet bliver pænere når det flåes.De andre katte ser på dette her,indtil det er deres tur. De klamrer sig til hinanden.Et forfærdeligt syn, der stadig kan give mig vand i øjne.
Det sker også med hunde, specielt schæfer der bliver solgt som ræveskind.De går en masse hunde sammen i et lille skur, uden vand og drikke eller mulighed for at komme ud. Når tiden er kommet bliver de hevet ud i en stålløkke, bundet til et hegn og bliver skåret op levende. Jeg har aldrig hørt en hund skrige så meget af smerte. Rædslen i dens øjne var ubeskivelig.
At samligne dette med passiv rygning er det største gang pis jeg længe har hørt. Måske du skulle udvide din horisont, og se hvad der sker ude i verden.
Disse skind bliver solgt i stor stil bla. i Danmark.Små legetøjskatte, dem med glasøjne, er lavet af disse skind. Det er pelskraver også og meget mere. Så har du en jakke med rævepels krave, er det nok en schæfer istedet.De må nemlig gerne skrive fox (ræv) i jakken, selv om det er noget andet.Skindet er jo solgt som ræv.
Sørgeligt........
tilføjet af

Tamme.

Det er nu ikke helt rigtigt hvad du skriver.
De katte og hunde jeg har set gennemgå dette (altså i udsendelsen), var skam tamme nok. Kattene var stjålet rundt omkring og derfor huskatte der var kælne. Hundene var også stjålet eller fanget på gaden. Det var meget kærlige hunde der gerne ville have kontakt. Det skal jeg også love for de fik, men nok ikke som de havde regnet med. I udsendelsen ser man også en familie der sidder og leger og kæler med kattene inden de skal stranguleres langsomt. Køber kan så vælge hvilken katte han vil have.
Læs evt. mit indlæg "påstand".
tilføjet af

ja der er jo grusomme billeder

og jeg betvivler ikke at pelsbrachen er forrykt. Men jeg tror stadigvæk ikke på at man dypper dyrene i kogende vand for at skindet skal løsne sig.
Jeg vil også godt lige kommentere det billeder af en flået ræv der bevæger sig. Jeg er ret overbevist om at det er dødskramper og at dyret er dødt på dette tidspunkt (og hvis ikke dør den meget hurtigt af stress og blodtab). Enhver der har prøvet at være med til at slagte høns selv ved at der ikke er noget pænt eller idyllisk over at aflive et dyr. Det er faktisk en ret grim og ubehagelig proces. Selv om man kapper hovedet af hønen med en skarp økse så den dør på stedet kan den blive ved at lave spjæt og trækninger i kroppen adskillige minutter efter. Det kan virke meget ubehageligt første gang man oplever det, men her er man bare nødt til hele tiden at sige til sig selv at hønen ER død da dens hovede er adskildt fra kroppen.
Jeg er egentlig langt mere bekymret over de forhold dyrene lever under. Man må simpelthen bare holde sig langt væk fra pelsprodukter, det er det mest effektive man kan gøre. Iøvrigt er der også ligesom noget dekadent over afdankede overklassefruer der render rundt i pels. Jeg væmmes over dem og har gjort det længe.
tilføjet af

Høne eller ej!

Hvilken forskel gør det om det er dødskramper eller "spjæt" efter død!
Dyret er blevet FLÅET LEVENDE og derefter overladt til at udånde ved egen kraft.
Hvis du nu iagttager den video som du referer til vil du forinden se hvorledes dyrene først mishandles,bindes og skæres i for derefter at få rykket pelsen af mens de hænger med hovedet nedad . Du vil hurtigt kunne afgøre med dig selv, at dyrene endnu er i live - så det kommer slet ikke i nærheden af slagtemetoder for høns, hvor hovedet bliver skilt fra kroppen inden videre behandling.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.