4tilføjet af

den ensomme

Hej med jer allesammen jeg gør det her ganske kort jeg vil bare høre om der ikke er nogle søde piger der er frisk på at chatte lidt med en fyr på 24 år som nok er gået hen og blevet lidt ensom, selvom jeg selv ikke synes det, jeg har ikke rigtig nogle venner og nogle gange går det mig da lidt på men der er nu sikkert ikke så meget at gøre ved det, er vel ikke god nok eller sådan noget, men nogle gange har jeg det nu bedst når jeg bare er mig selv og min computer, jeg kan godt se at det ikke er noget liv men det er sku svært og komme ud blandt andre mennesker, især unge dem har jeg ikke just haft gode oplevelser med, blev drillet meget i skolen og jeg tror på en eller andet måde det har hængt ved, så jeg har enormt svært ved at skabe kontakt, men jeg overlever vel nok...
mvh the lonely
tilføjet af

øhhmm...

Du overlever vel nok ?!?! Ja klart gør du det... Sidder selv med det samme "problem"... VIl helst bare være mig selv, og min maskine her...
Såå... Tjoo ka skam gerne chatte med dig... MEN hvor... Eller bruger du icq/MSN eller ???
Girl-23
tilføjet af

svar *S*

Hej med jer
jeg synes at det er fin at der er nogen der kan og gerne vil mødes over nettet.
man pas på med at give jeres oplysninger ud på en side der er tilgængelig for alle.
start med en mail >> billed (da der er rart at vide hvem man skriver til) >> og alt andet på et senere tidspunkt
mvh
Peter
tilføjet af

msn

hej med dig hvis du er interesseret kan du skrive til thomasirring@msn.com så skal jeg nok værer her...
tilføjet af

kom ud

Jeg har selv prøvet det med voldsom og grov mobning. Det har taget hårdt og kan da stadig mærke at jeg har ar efter det som ikke er helt helet.
Men mit første råd er at komme lidt væk fra computeren og ud og møde folk, der findes faktisk rigtig mange søde mennesker derude.
Hvad med at få en hobby hvor du kan møde folk? Jeg er selv stor fck fan og kommer til alle hjemme kampe, der er mange glade og feststemte mennesker.
Eller måske anden form for sport eller hvad du nu har af interesser, for uden at kende dig vil jeg sige alle er bedre værd end at være isoleret, og tro mig jeg ved det og kan selv med en del venner føle mig ensom men kom ud det hjælper.
Hilsen en ven som forstår.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.