6tilføjet af

Mad til Pyjamasparty? :-)

Hej dér...
Min veninde og jeg skal ha' en rigtig tøseaften, hér hos mig og mens vi fandt frem til datoen, kom emnet "pyjamas-party" frem! :-) Så vi joker lidt med at det er dét vi skal ha' selvom vi kun bliver os to! Og det passer jo også godt i tråd med at der til sådan en fest bliver hygget, snakket og "sladret" til den store guldmedalje!
Men nu har jeg så gået og tænkt lidt over hvad man egentlig spiser til sådan et pyjamasparty? Det gør ikke noget det er lidt skørt og fjollet, for selvom dåbsattesten siger at vi ikke er "helt uge", så kan vi sagtens opføre os som om vi var! :-)
Det er primært selve maden jeg mangler ideer til, for selvfølgelig skal der være masser af popcorn, samt diverse andet "snask" til bagefter...
Håber nogle af jeg har gode, sjove indlæg til hvad jeg kunne lave...
Hilsen fra
Millene...
tilføjet af

hvad med....

dyrlægens natmad 😃😃
tilføjet af

Se det…..

-   Må så være noget natmad vi her skal ud i………… ….;o)
-   Når i har råhygget med div. snold og fået godt og grundigt "sladret" igennem…- Så skal i da have et eller andet, der ikke ligger så tungt til natten… - og måske det kan give gode og rare drømme tillige…..;o)
-   Jeg vil foreslå det jeg kalder en ” Ørrede-drøm…”;o))
-   Som jeg laver den...!! - Ristet toast brød, med røget ørredfilét, pyntet med røræg og forårsløg, lidt salat som pynt og måske ekstra fyld..- Evt. agurk og tomat…. – Med et glas kold hvidvin til…………- Så skulle I være klar til natte..…;o))
- Det lyder kanon hygge og rigtig god fornøjelse....🙂

/Mummi
tilføjet af

Med..

drømmekage til dessert....
tilføjet af

her er mit forslag.......

heey
Millene

mit forslag er pitabrød jeg er 10 år og jeg holder også et pyjamasparty d.28/11 og vi skal have pitabrød jeg håber du syntes at det er en god ide og vil bruge den
kærlig
hilsen
Christine Kamga😃[l]
tilføjet af

??????

pizza
tilføjet af

Selvfølgelig..!!

i skal da' helt klart lave jeres egen pizza!
det er super hyggeligt at stå og lave pizza sammen
og så kan man også pjatte lidt, og hvis man er i fjolle humør kan man jo lave ansigter på pizzaerne (:
xoxo
Bubz
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.