4tilføjet af

I sku' sgu skamme jer

Her til aften var jeg til Pokalbold på Holbæk Stadion, hvor de lokale helte skulle møde Viborg FF.
Selve kampen blev punkteret allerede efter 2 min. da Viborg FF kom foran 1-0 og derfra gik det stødt nedad for Holbæk til slutresultatet 1-6 til Viborg.
Nok om det, det var ikke det jeg ville frem med.
Det jeg bliver virkeligt pissed over, var at Viborg's fans havde medbragt romerlys og kanonslag, som de benyttede scoringerne til at fyre af trods gentagne henstillinger fra stadionspeakeren.
Nu er det så jeg spørger om følgende:
-Skal man absolut medbringe den slags lort til en fodboldkamp, hvor der kan være familier med børn tilstede?.
-Var det ikke på sin plads at FCK-Senior (B)Linderoth og Viborg FF's bestyrelse kom med en offentlig undskyldning og viste lidt nosser og trak sig i fair-plays navn fra Pokalen for ikke at forhærdige den slags som kun tosser/jyder kan finde på at gøre.
-Kan man ikke straffe Viborg med at de skal spille resten af sæsonens hjemmekampe for tomme tilskuerpladser eller noget i den stil.
Vil meget gerne høre fra Viborg-fans/tosser hvad de har at sige til deres forsvar for jeg syntes at det er noget mere end almindeligt svineri.Fyyyyh ha Viborg.Det klæder jer ikke det her.
tilføjet af

Det var da ærgelig

LOL det var da irriterende med romerlys mm., men mest af alt lyder det nu til, at du er en dårlig taber fordi Holbæk tabte - det klær ikke nogen at være en dårlig taber, så tør tårene og kom videre Blåhaj!
tilføjet af

/\_

Haps
tilføjet af

Holbæk

Man kan sgu godt fornemme Holbæk ikke befinder sig Superligaen hva' ?!!
Romerlys og kanonslag er efterhånden "hverdagsting" under kampe i Suppen
tilføjet af

OK...

Så du mener altså at man bare skal acceptere den slags,som en del af moderne fodbold ligesom forkullede pølser, og femidomer med fladt øl? (se under plastikkrus).Begge dele til overpriser.
I så fald så er fodbolden kommet ud på et sidespor, hvor vi ikke er en skid bedre end englænderne med deres hooligans og det er der jo ingen DBU-bosser eller andre med noget at skulle have sagt der vil stå ved at vi skulle.
DK har altid brystet sig af at vi har roligans men nu er det måske KUN Uroligans?.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.