24tilføjet af

de bider og ...

de skider. Det sidste er taget op i en anden debatsti, så jeg holder mig til det første.
Hundeejere morer sig altid over når deres lille kælekrokkodille render efter sagesløse cyklister, men måske en stor skål læskende kølervæske kan fikse det problem!
tilføjet af

Vorherre bevares!

sikken et åndssvagt indlæg. Har du selv drukket af kølervæsken? Hundene er ikke så dumme som dig, de vil ikke drikke den, for de vil ane, at der er noget galt.
tilføjet af

Du er .....

du er da en narrøv, drik selv kølervæske, eller har du drukket det siden du skriver sådan noget pis, få dig et liv, og lær at stave, før du kommer med sådan noget...............
tilføjet af

nemli !

har heller ikke en skid til overs for hunde der bider!
du kan stille det ind til hunden når den går ude om aften
45 min senere er hunden død
tilføjet af

En anden løsning

En anden løsning er at melde ejeren til politiet, for
alle potientielle farlige hunde skal aflives. Så det
er ejeren problem, at opdrage dem ordenligt!
tilføjet af

Flot!

Det er sgu en fin generalisering du kommer med der!
Jeg har en hund, som altid går i snor, og aldrig nogensinde får lov at rende efter cyklister eller gående. Den får heller ikke lov til bare at skide løs. I dyrehandler og andre steder kan man købe høm-hømposer, til opsamling af efterladenskaber, hvilket mange benytter sig af.
Det er rent faktisk lovpligtigt at have hunden i snor, når man færdes på offentlig vej. Der er ganske vidst en tilføjelse i hundeloven som siger at det kun gælder, hvis man ikke kan styre sin hund. Derfor vil en person med en ustyrlig hund, under alle omstændigheder være ansvarlig hvis den i løs tilstand forvolder skade på andre.
(Jeg mener personligt at den tilføjelse skulle slettes, ALLE burde føre hunden i snor hvor andre færdes).
Jeg vil foreslå at du gør noget konstruktivt og melder hundeejeren til politiet. Det er måske ikke meget der sker, men vedkommende får en bøde hvis hunden har angrebet dig, og det virker forbavsende godt på de fleste.
Hvis du vælger at forgifte en hund som du føler dig generet af, kan du i værste fald risikerer en hæftestraf.
Hvis du virkelig har så lidt til overs for dyr som det lader til, så kan du jo overveje om du har lyst til at betale dyremishandling med en fængselsdom???
Måske kan du også som cyklist overveje din egen adfærd;
Er du én af dem, som bevidst provokere hunden ved at køre helt op i hælene på den eller ejeren, og skræmme den??? Det er noget hunden bliver skræmt af, og en skræmt hund bliver aggrasiv. Det er dens instinkt at forsvare sig selv og sin "flok" altså dens mennesker.
Er du én af dem der råber, skriger og skaber dig så snart du ser en hund??? Høje lyde betyder fare for en hund, og så forsvarer den sig selv og sin ejer, og der er nogle der er hysteriske i deres adfærd omkring dyr, bare fordi DE ikke kan lide dem.
Hvis du bare er hysterisk...tjaah, så hjælper ingen gode råd, for så VIL du vel bare ikke lære at omgås hunde.
Men jeg vil da foreslå at du lærer lidt om hundens adfærd, og reaktioner. Så kan DU, som mennesket måske på en bedre måde imødekomme den hund, der evt. måtte angribe eller genere dig, på en konstruktiv måde.
tilføjet af

ja...

ja for ellers er det jer der skal på en opdragelses- anstalt, hvordan kan man være så snæversynet, det er garanteret noget man oplever en gang, og så skal alle dyr, aflives, bortset fra det, så er det ikke så nemt at forlange et dyr aflivet, heldigvis... og selvtægt er ulovligt og strafbart.....
tilføjet af

flot

hurra flot skrevet....klapper i mine hænder.. ;-)
tilføjet af

Selvtægt er svær at bevise

Hvis udyret bider uden grund, og ejeren bliver frikendt.
Så bliver den aflivet alligevel...
tilføjet af

Tak

for tippet.
Fortsat god weekend.
mvh. anonyme anonyme
tilføjet af

Jeps!

Det er nemlig lige præcis hvad den bliver.
Jeg har ikke valgt at nogle mennesker har brug for at anskaffe sig rottweilere og lignende ækle hunde. Men jeg garanterer for jeg bliver tosset hvis deres afskylige hunde forulemper mig!!!. Så bliver væsken fundet frem.
tilføjet af

problemet opstår...

Fordi jeg godt kan lide at cykle lange ture på landet i et vist tempo. Undertiden kommer man så forbi et eller et landsted hvor man har en, typisk stor og ond, hund rendende frit omkring. Køteren farer så i flint over at man kommer susende forbi uden for dens grund og bondeknolden der bor der er som regel ligeglad.
Jeg har ret til at fordes på offentlig vej og det kan ved gud ikke være mit problem at man har et uberegneligt rovdyr rendende løs uden for sin grund.
tilføjet af

Hørt!

Yderst enig, jeg hader også bidske hunde der render efter cyklister og andre motionister. Disse hunde bør prompte aflives! og ejeren fratages retten til at holde hund i et tocifret antal år.
tilføjet af

Du selv staver dårligt!

Der er ikke noget der hedder "narrøv", det hedder narrerøv. Ville blot lige kommentere det, nu når du kritiserer andres stavefejl!
Er iøvrigt enig med "anonyme anonyme"
tilføjet af

....

Du sagde godt nok du ville holde dig til det første, men nu tager jeg det andet op.
Selvfølgelig skider hunde, det gør du fandme også, og de skal jo også af med det lige som dig.
De fleste hundejere samler det også op efter deres hunde har skidt. Så det er noget fis det andet.
Og nu er det jo ikke alle hunde der er bider eller løver cyklister, mange gange er det fordi de er glade for der kommer nogle med lidt højere fart en gåtempo og de vil bare lege.
tilføjet af

Hvorfor væsken?

En kodimagnyl i et stykke kød slå hunden ihjel, det har jeg
set i en udsendelse i tv.
tilføjet af

Men jeg skider

ikke på fortorvet!
Og jeg er ligeglad med om de vil lege, for jeg gider ikke lege med hunde når jeg cykler, basta!!
tilføjet af

langt ude

hvor er i langt ude ....
hunde er dejlige :)
tilføjet af

Aj for fanden..

Jeg fatter det bare ikke.. Nogle mennesker som dig hader dyr/hunde. JA HUNDE SKIDER.. - LIGESOM MENNESKET. Alle skabninger skider. Hvad ville du sige til at være en lille hjælpeløs hvalp/hund? Skulle jeg så også sige til dig: Pyyh du lugter og stinker og du er grim? Tænk dig om, inden du skriver! Hunde kan godt lugte grimt, - men det er derfor man har opfundet en hunde shampo. Mennesket kan sku da også lugte grimt og det har man jo sæbe til. Ingen skabning kan dufte vidunderligt hele livet vel.. Og man har også opfundet nogle poser til hundelorte, så jeg kan ikke se nogle problemer i hvorfor du sådan hader disse søde skabninger?
Patricia.
tilføjet af

FORESTEN..

Jeg glemte at skrive at hvis en hund bider, så har man jo opfundet en munnd-kurv. Og hvis man ikke vil have en hund der bider, så lad dog for fanden være med at købe en som bider.


Patricia..
tilføjet af

*ruller øjne*

Det hedder ikke Du selv staver dårligt, men Du staver selv dårligt.... Er du udlænding???
tilføjet af

tilbagetrækning af indlæg: Idioter!!

Ja okay... det er så mere forståeligt. Men hvis du myrder hunden med kølervæske kommer du i fængsel.!
tilføjet af

udlændinge?

Kære annie
Jeg synes vi får et hav af beviser her for at man ikke behøver være udlænding for at stave som en hest?
Og ligeså snart vi har brug for en aflednings manøvre, så angriber vi folks staveevner. Er det motiverende?
Stavegeden
tilføjet af

Bidt ofte...

Hejsa
jeg kørte som landpostbud, og jeg har fået et højt antal af hundebid.
De er uberegnelige, de små sataner. Selvom jeg havde kørt samme sted i årevis, så med ét tog fanden ved en schäffer og den bed mig helt ind til knoglen. Jeg tror ikke der er mange der har fået så mante stivkrampe indsprøjtninger som jeg har.
PS..schäfferen var kun ét eksempel. Jeg blev bidt af høj og lav, tyk og tynd, kort- eller langhåret. Ingen race udeladt. MEN - der var mange søde kvinder på min tur også.
Idag er jeg ikke bange for hverken hunde eller kvinder.
tilføjet af

He..

Forbandt kvinderne dig, mens hunden stod og bed i dit andet ben så?????
Var jeg postbud, havde jeg en strømpistol med, ej, bare pjat*G*

ZAP........
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.