9tilføjet af

Allergi over for nikkel i mad og har irritabel tyktarm

Er der nogle der kender noget til dette.Min mand har fået konstateret irriteret tyktarm og har også voldsom nikkelallergi for mad og har desuden skaldyrsallergi.Alt dette er bare så svært at leve med for hjælp det kan vi ikke få nogle steder , vores læge er ikke lydhør så vi sidder kønt i det.Det er svært for det som der er godt at spise for hans tyktarm det må han ikke spise på grund af hans nikkelallergi.Det er rigtig hårdt at hjælpe ham for han ved godt at han ikke må spise chokolade og nødder og det er desværre det eneste slik at han bryder sig om foruden at drikke cola engang imellem og det er heller ikke så smart.Alt dette har jeg prøvet at finde steder på nettet om men jeg har ikke fundet nogle der har de samme 2 allergier samtidig.Han bliver også hele tiden syg han er faktisk syg hver anden uge med feber og ledsmerter og næsen løber også hele tiden og så har han men fra sin mave af på grund af hans tyktarm så alt kører i ring.Han er desuden også allergisk overfor husstøvmider så det hele er bare noget l... og han ved ikke hvad han skal gøre.Er der nogle der har nogle gode råd så kom med dem for han vil prøve hvad som helst for at få det bedre for han er så træt af at føle sig syg og træt altid.
tilføjet af

Jeg ved ikke om dette kan hjælpe.

Jeg var på lena Hansson kur i et par måneder og jeg har aldrig følt mig så godt tilpas før.
Nu er det jeg tænker på om det kunne betale sig for din mand at gå på udrenselskur, måske med støtte fra en alternativ behandler. Det kunne være at han kunne slippe for nogle af hans skavanker.
Jeg håber at i finder på en løsning, for jeg kan godt forstå hvis du føler dig magtesløs nu.
Men god aften.
mvh Tidsling
tilføjet af

Min kæreste har nikker alergi, men fungerer fint med lidt tilpasninger

Nu opfordrer DF at kastrere mennesker som har problemer, men jeg kan godt se at leve uden tyktarm er lidt besværligt ,o))
Er du helt sikker du har prøvet alt, læge er ikke altid de bedste om at klager til, mange har alt for travlt ,o((
Før,!!! dit problem bliver et dyrt samfundsproblem, og en helvede for dig og alle involverede, prøv at snakke med din sagfører på kommune kontor.
Her har man adgang og kontakter til diætister og specialister, mange kommuner er gode til forbyggende behandlinger.
Det er en fordel for alle at din og din mands problemer bliver behandlet så godt og hurtigt som muligt.
Selvom man hører mange negative ting, så er sociale rådgivere ikke så ringe da.
Og sociale problemer omfatter ikke kun arbejd relaterede opgaver.
Held og lykke
vh
Tom
tilføjet af

Se her

Du kan læse en del om nikkel her.
http://www.foedevarestyrelsen.dk/FDir/Publications/2004206/Rapport.htm
Jeg har haft nikkelallergi i mange år....20 år faktisk.
Man finder stille og roligt en balancegang, hvor man finder ud af at der er dage hvor man mindre kan tåle et enkelt stykke chokolade end andre dage.
Har fundet ud af , at hvis jeg er stresset - puha, så skal jeg næsten ikke spise noget for så går det galt...
Prøv jer frem.
Held og lykke
tilføjet af

måske lidt hjælp her

http://www.foedevareallergi.dk/forside.htm
http://politiken.dk/indland/article201843.ece
http://www.dsgnet.dk/Sites/artsym/colitulc.asp
http://politiken.dk/videnskab/article187681.ece
Og måske specielt denne:
http://allergi.astma-allergi.dk/regado.jsp?type=page&id=27
Måske kan du få lidt inspiration fra nogen af disse links før du kaster dig ud i den alternative medicin ;-)
Held og lykke - og god bedring til din mand!!
tilføjet af

homøopati helbreder på kroppens egne præmisser

Homøopatisk medicin kan helbrede ham, bringe hans krop i naturlig balance. Det lyder som om han har brug for noget dybere konstitutionelt medicin + noget specifikt til colon irritable osv. Er nødt til at se ham og optage fuld journal. Det er ikke noget jeg bare lige kan slynge ud anonymt over nettet. MEN nyrestimulerende Renoron og leverstimulernde Heparon kan fås i enhver Matas og er det første han kan prøve. Alment styrkende og udrensende gennem de "normale" måder.
Melissa Gisiger, Herlev, tlf. 44 94 37 88 www.allergica.dk
tilføjet af

At leve med irritabel tyktarm

Jeg har selv fået konstateret irritabel tyktarm for kort tid siden, og der desuden en mængde fødevareallergier.
Jeg kan ikke forstå at lægen ikke i det mindste har udleveret noget skriftlig materiale om hvordan han skal forholde sig, for der er mange ting man kan gøre.
Det bedste han kan gøre er at spise så meget naturlig føde som muligt. Selvom det kan være rigtig træls at man pludselig ikke kan spise slik, drikke sukkervand eller alkohol i samme mængde som man måske er vandt til, eller må pille forskellige yndlings-madvarer ud af kosten, så bliver livet bare meget nemmere hvis man forsøger at holde sig til en tyktarms-venlig diæt. Dvs. masser af frugt, grønt og grove madvarer. Helst meget små (faktisk helst ingen) mælkeprodukter, raffineret sukker, alkohol, og tarmsløvende madvarer.
Når man har allergi oven i kan det godt virke lidt overskueligt, men måske er det en god ide at sætte din mand på en "naturlig" kost i en periode; frugt, grønt, magert kød, grovpasta (evt. speltpasta) osv. I skal selvfølgelig pille de madvarer ud som der kan være nikkel i, men det er heldigvis ikke så mange når det drejer sig om den type kost.
Det vigtigste er nok, at din mand rent mentalt vænner sig til at hans livsstil skal ændres. At have irritabel tyktarm og allergi betyder som regel at man må ændre sin livsstil eller i hvert fald føre én der adskiller sig fra gennemsnittets. Til gengæld kan man faktisk opleve et øget velvære og en stærkere krop når man bliver tvunget til at leve sådan. Det kan godt hjælpe at se på de "positive bivirkninger" ved den type kost, femfor alt det der er "forbudt" og som får det hele til at føles som én lang straffemarch.
tilføjet af

får noget hjem specielt tl colon irritable

Hej
Hvis du stadig lider af irriteret tyktarm, har jeg lige bestilt specielle midler hjem til det.
Kamillethé og fysisk og psykisk ro og omsorg.
Hej igen
Homøopaten
tilføjet af

Prøv at søg Candida

Jeg tror at rigtig mange der har irriteret tyktam har en candida svam i maven, udover irriteret tyktarm giver den også allergi.
tilføjet af

Allergier er

uhyre svært at leve med. Kroppen reagerer nærmest som om den er overbelastet, og ikke kan nedbryde og optage den næring, vi ved, man skal have for at være sunde og raske. Når sunde fødevrer gør os syge, så er man på de'n. Den sunde mad bliver til gift i kroppen, når den ikke kan nedbryde kosten.
Jeg ved, hvad jeg taler om, for jeg selv har været multiallergisk, min datter har ligeledes været det, og min søn har fødevaremiddelallergisk betinget astma.
Astma & Allergiforbundet kan hjælpe jer med alle spørgsmål og rette kosten ind efter din mands allergier. Samt vil jeg tro, at irriteret tyndtarm enten kan hænge sammen med, at din mand ikke tåler mælk, eller at kroppens immunforsvar er så overbelastet at candida svampen har fået overtaget, eller at der er endnu en allergi, din mand ikke er testet for; her tænker jeg på komælk og/eller gluten.
Mht. chokolade har jeg brugt kakao og chokolade lavet af "johannesbrødkerne", smagen er ikke helt den samme, men en god erstatning for den ægte vare. Både min datter og jeg har været glad for det.
Både til mine børn og jeg selv, har jeg haft en biopat og Eva Lydeking-Olsens klinik for Optimal ernæring med hele vejen. Eva Lydeking-Olsen har skrevet gode og anvendelige bøger. Jonna Deibjerg har skrevet et rigtig mange bøger, og var vist med til at stifte A&A-forbundet sammen med speciallæge Jørgen Lorentzen, som ligeledes har skrevet bøger om ement. Kosteksperten Rie Møller har også skrevet rigtige bøger, og afholder kurser i hvordan man bedst lever med allergier og redskaber til kostplanlægning osv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.