11tilføjet af

Forelsket i min bedste ven

Jeg er desværre kommet i den uheldige situation, at forelske mig i min bedste ven. (Af det modsatte køn) Men jeg ved ikke hvordan jeg skal håndtere det. Han viser absolut også en vis form for interesse. Men jeg er bange for, at springe ud i noget eftersom han betyder ALT for mig. Det der nok også holder mig tilbage er, at han var hans eks kæreste utro. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Skulle jeg sige det til ham, eller!?
Mange hilsner fra den forvirrede
tilføjet af

svar

Hej Annonym
jeg kan godt følge dig, det er ikke sjovt at miste, man tilgengæld er det fedt at være forelsket, jeg kunne godt komme med flere forslag og idéer til hvad du kunne gøre, man jeg tro at mit bedste bud ville være at du selv snakker med ham, spil med åbne kort det kommer man længst med, hvis du i virkeligheden er hans bedste ven ville han kunne forstå dig også selv om der måske ikke blive noget mere end venskab, dette skal ikke misforståes for et venskab kan være ligeså værdigfuld.
ang. hans lille sidesping
tja det er noget skidt noget og normalt tager jeg afstand fra det, man det er jo hans fortid lad være med at dømme ham på det og hvis det er det eneste der holder dig tilbage, tja??.
prøv at lytte til dit indre
mvh
kim
tilføjet af

hold dig ikke tilbage!

altså det der med venskaber der udvikler sig til det lidt mere eksotiske, det sker jo for nogle. hvis både du og ham pludselig vil lidt mere end bare venner så tag og spring ud i det, ellers skal du jo gå og være "hemmeligt" forlesket i ham i meget lang tid! og det er jo heller ikke til at holde ud.. glem hans fortid, den betyder intet for jeres fremtid alligevel.
få ham i snak, og spørg hvad han synes om dig..
håber det kan bruges..
tilføjet af

Det er svært - kærligheden

Det er svært, det med at forelske sig i sin bedste ven.
Jeg er kæreste med min "tidligere" bedste veninde, men det tog lang tid at finde ud af. Hun havde kæreste, men så gik det over... Og pludseligt faldt hammeren. Vi har det super, men det var et stort spring at være kærester i stedet for "bare" venner...
Mit råd - kast dig ud i det. Det er ikke fedt at være forelkset i en man ikke kan få, og det finder man bedst ud af om man kan ved at gøre det
Held og lykke
Svenne!
tilføjet af

kærlighed er godt

Jeg kan godt forstå dig,jeg har selv været forelskede i min bedste ven, og viste at det var genside, men vi har begge levet et frit liv, og vi valgte vores venskab der forløbige har holdt i 20år.
Venskab er vigtig og dejligt især når man er forstrolige men det er kærlighed jo også, så hvis han er den enste ene for dig er det jo kærligheden der skal have lov til at leve og blive et lykkelig samliv, men du skal kende prisen, hvis kærligheden ikke holder falder venskabet også, du må vælge stå ved din beslutning og leve dit liv.
knus håber du få held og lykke
tilføjet af

Har selv prøvet det :)

Jeg var i samme situation som dig for et år siden. Jeg vil ikke sige hun var min bedste ven, men hun var i hvert fald en af mine meget gode venner. Det var hende der tog skridtet til at blive mere end venner og jeg har ikke fortrudt at jeg sagde ja og vi kommer stadig sammen🙂Det gode ved sådan et forhold er at man kender hinanden i forvejen , så det er jo næsten helt sikkert at man vil få et godt forhold. Jeg overvejede også om det nu var det værd, for hvis det ikke gik kunne jeg jo miste en meget god ven på det, men som sagt jeg er glad for at jeg gjorde det og jeg vil varmt anbefale dig at tage chancen.
Held og Lykke!
tilføjet af

Rutchebanetur!

Kære Anomyme
Jeg forstår virkelig godt den situation du er i! Har selv været der. For ca et år siden gik det op for mig at jeg var blevet forelsket i min bedste ven, og det havde jeg aldrig troet kunne ske, jeg mener vi havde haft det overdrevet sjovt sammen, vi var nærmest usårlige når vi var sammen og vi var så tætte, at andre begyndte at gå når de var til fest med os, fordi de slet ikke kunne følge med i vores tossede lille verden. Vi kom til at være sammen til en fest, og det førte til at jeg slog op med min kæreste pga de nye følelser for min bedste ven. Vi gav det en chance som kærester, men det holdt ikke mere end et par måneder, det var ligesom vi ikke kunne finde ud af at være kærester, på baggrund af vores venskabstid. Så nu er jeg tilbage hos min gamle kæreste og pga ham kan jeg ikke være sammen med min x-bedste ven, x-kæreste og soulmate mere og det piner mig helt vildt. Sådan kan det også gå. Så tænk lige over det en ekstra gang. Er det det værd hvis det ikke holder?
tilføjet af

Haii

Din stakkel.. Jeg har og er selv i samme situation, og jeg fortalte det ham, og det skulle jeg aldrig ha gjordt. Vi er stadig bedste venner men, det er aldrig blevet det samme som det var før. jeg ved godt at man ik skal holde sine følelser tilbage, men i sådan en situation, vil jeg råde dig til at lade det ligge. Jeg ved det er svært, men jeg ved oz hvilket helvede ens liv kan blive af at sige sådan noget. for du kan jo komme ud for at han siger han ik vil andet end at være venner ( som i min situation ) og der vil hele din verden briste! Du skriver at han ligger op til et eller andet, men du skal vide dig sikker før du gør noget i det hele taget, for måske er det ønske tænkning, måske flirter han men ik på den måde, og du ser det fra en helt anden vinkel da du elsker ham af hele dit hjerte.
Jeg ved ik om det her har hjulpet dig, men håber bare at du finder ud af det og ik ender i samme båd som mig. det burde indet levende komme ud for.
Men husk på, du er ik den eneste i verden der har det på den måde og der er altid håb, selvom det virker langt væk lige nu, men tro mig, det kommer.
Knuz Fra Katten
tilføjet af

Jamen..

Det samme problem har jeg stadig..
men jeg har indset at det er måske bedst og bare være forelsket i ens bedste ven end at forsøge at komme sammen..
så ja.. men en ting.. Lyt til dine tanker, tænk over dem, og lyt så en gang til, prøv at fyre en diskussion af i hovedt af dig selv.. forud sig nogle ting der kunne ske, eller hvad der vil ske hvis i ikke kom sammen. tænk tænk.. det er det hele handler om.. lad ikke homonerne få for meget kontrol over dig. det er aldrig en god ting. alright?
tilføjet af

Er du klar til risikoen???...

Hej det er da nok et svær situation du er kommet i jeg synes at du skal først og fremmest tænke på risikoen er du klar til muligvis at miste et godt venskab for hvis det ikke går mellem dig og din bedste ven....ja så er det ikke så godt vel...jeres forhold vil aldrig blive det samme igen lige meget hvordan I to har det i jeres forhold til hinanden som venner....en stor mulighed vil være at i sikkert ikke blive særlig gode venner igen og det til sidst ikke bliver andet end at i lige siger hej til hinanden og det er det hele...på den anden side så kan det også være at dette bliver et helt enestående og smukt forhold som vil vare for altid...eller i hvert fald i lang tid...det er da godt....men som sagt så må du tænke på konsekvenserne...som er... er du parat til at miste et godt venskab hvis det ikke går mellem jer to...hvis du er jamen så kan jeg da kun sige tag mod til dig og spring ud i det!!!
Silke
tilføjet af

Been there - done that.........

Hejsa - har selv været der... Og er der stadig - har været forelsket i min bedste ven i 5 år nu... Dog er det ikke ham jeg kommer sammen med...
Jeg tog springet for mange år siden og lagde an på ham... Men eftersom han ikke var interresseret sagde han det lige så stille til mig, han ville ikke såre mig - og vi er stadig BEDSTE venner, og er meget sammen... Men hvis han en dag ombestemmer sig ville jeg droppe alt...
Kort sagt - hvis han/hun VIRKELIG er din bedste ven skylder du jeres venskab i det mindste at prøve... Det KUNNE jo være... Og hvis ikke, så er I sikker lige så gode venner bagefter...
tilføjet af

TUSIND tak til alle der gav mig råd

Lige en lille opdate.. Jeg har sagt til ham hvordan jeg føler, og det viste sig at være gengældt. :)
Hvad der så sker nu, er ingen fa os klar over - meeeen det tegner godt! ;)
Af og til kan det godt betale sig at springe ud i det!
Tusind tak for alle jeres råd!! I har været mig en stor hjælp.
Mange hilsner, mig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.