9tilføjet af

Danmark - Bulgarien

Det var rutineret spil af Danmark da de idag (Fredag red.) vandt 2-0 over Bulgarien.
En pligtsejr? Ja... men stadig flot. Kampen burde have været endt 3-0 (hvis man ser på Ebbes skud på overlæggeren).
Kampens bedte spiller? ... tjaaa... svært at sige, ... ihvertfald IKKE Gravesen ... han leverede en del fejlspillinger.
Grønkjære måske ... gjorde et flot "comeback".
Hvad mener i?
/Beldring
tilføjet af

God kamp

Jeg synes også at Danmark spillede godt og fortjente at vinde. En noget tam anden halvleg, men stadig sikkert spil. Jeg synes igen at det var Martin Laursen der var kampens bedste spiller. Han ryddede jo alt af vejen i feltet.
tilføjet af

ok kamp

men lidt træg i 2 halvleg, men en dejlig start på 1.halvleg, nu bliver det jo spændende med kampen mod sverige da vi ikke kan klare os med uafgjort.
tilføjet af

Det kan vi godt

Vi kan sagtens klare os med uafgjort!
Lige nu har vi 4 point sammen med Sverige og Italien har 2. Hvis Italien taber behøver Vi (danmark) jo slet ikke en gang vinde. Men det sker nok ikke..
Men emnet er at Danmark kan tillade sig at spille uafgjort mod Sverige, hvis den bliver 2 - 2, 3 - 3 eller højere.. Bare ikke lavere.
tilføjet af

Grønkjær bedst

Grønkjær var helt sikkert bedst her tidligere i aften.!
Synes dog ikke at det var en pligtsejr, da Bulgarien er et godt hold med mange gode spillere.!
Kristine!.!
tilføjet af

grønkjær

det var et flot mål han lavede og det har han fortjent efter det han har været igennem
tilføjet af

1-1

det dur vist ikke? el har jeg taget fejl?

2-2 er nok

Hvis Italien slår bulgarien SKAL vi vinde, eller mindst have 2-2!
tilføjet af

De er værdige!

Nej det kan vi vidst alle sammen godt blive enige om, at det ikke var nogen køn kamp, men derfor kan man da sagtens være værdige til at spille EM. Jeg tror ikke det danske landshold spiller super hurtigt fodbold, med udfordringer og detaljer, bare for at underholde dig. Hvorfor spilde kræfter på et "outsider" hold, som man bare skal vinde over? Det er der slet ingen grund til, når man kan vinde stille og roligt... Om det så ser godt ud eller ej, så var det en sikker sejr. Flot Danmark!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.