3tilføjet af

gastric bypass

Hejsa,
Jeg er en af de mange svært overvægtige som kæmper for at komme ned i vægt. forløbig har min kamp varet det meste af mit liv og kørt som en yo-yo. Ikke særlig sundt, men nu har jeg endelig fundet hjælpen til at holde vægten nede. nemlig en gastric bypass (fedme operation). Det ER en farlig operation, men det er jo lige så farlig at være så overvægtig som jeg. (på den forkerte side af 100 kg :-/ )
En operation er jo kun en hjælp - en form for "indopereret slankepille". Man skal stadig følge en stram diæt og motionere, hvilket jeg allerede gør ca. 2 timer - 6 dage om ugen.
Jeg har lavet en privat webside (www.buhda.frac.dk) hvor jeg skriver lidt om min træning og om min forkommende operation, som hvis alt går vel vil være omkring påske 2006.
Hvis du selv går og overvejer en fedme operation, men er i tvivl, så har jeg lavet et info forum på groupcare. Du kan finde linket under min profil.
Du er hjertelig velkommen.
mvh
buhda
tilføjet af

halløjsa

det lyder smadderfornuftigt. Det kan være du skal lægge indlægget ud igen ved primetime, sådan hen af eftermiddagen, så flere læser det og kan få glæde af det evt :-)
tilføjet af

Er du blevet gladere?

hej Buhda.
desværre kan jeg ikke finde din hjemmeside, kun læse om dette indslag. har du fået din operation❓Og hvordan går det med dig nu❓nhvormeget har du tabt dig, og har du en god hverdag❓Mvh. en meget interesseret vikki.
tilføjet af

email add

Vil du venligst e-mail mig ang svar tak. Vikkiblakilde@get2net.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.