38tilføjet af

cold urticaria - nældefeber

jeg lider af kuldeallergi det vil sige jeg ikke kan tåle når det er koldt, skrælle kartofler, drikke isvand/drink, spise is, bade ved/i strand/svømmehal, gå en tur i regnvejr, bygge snemænd eller blæsevejr. jeg her fornylig fået konstateret at jeg ikke kan tåle når temperaturen ligger under 27 graders varme. hvilket den jo gør 90% af tiden i dk.
denne sygdom er kronisk for mig og har været en del af mit liv i 23 år på de områder der har været udsat for kulde får jeg stærk nældefeber og store hævelser med kløe og rødme. jeg har i mange år ikke kunnet få nogen form for medicin der hjalp og den jeg får nu hjælper kun i ringe grad.
er der nogen her der har kendskab til denne allergi og eventuelle dieter der kunne hjælpe mod nældefeber generelt? da den også kan forårsagde anafylaktisk chok
tilføjet af

Du bør prøve

Chlorella- den grønne perle.(Skal være den ægte med T præget i tabletten).
Den renser kroppen for affaldsstoffer og tungmetaller.
Et godt sted at få gode råd er her:
http://www.vitaviva.com
tilføjet af

Spanien er et dejligt land

Florida er også et dejligt sted. Der er klimaet meget behageligere end her i landet.
Har en kammerat, hvis mor flyttede til sydfrankrig pga. en hudsygdom. Dernede lever hun uden gener.
Det er en stor beslutning, men hvis det er uhelbredelig er det da værd at overveje.
tilføjet af

Kommer i tanker om

at MSM fra VitaViva kan have en god virkning, læs mere på siden.
tilføjet af

jeg har haft

nældefeber i lidt over et år som har været autoimmun. det eneste der virkede for det var prednisolon.. Men det vil jeg ikke anbefale at du bruger.. Det har virkeligt mange dårlige bivirkninger, såsom: søvnløshed, ingen mæthedsfornemmelse, og væskeophobninger i kroppen. Håber du finder noget der virker.. Jeg ved hvor forfærdeligt nældefeber er. Det kan godt være hvis du ændrer din kostplan fuldstændig, at det kan hjælpe. Det er bare noget der kræver tid og tålmodighed, men det kunne du prøve for at rense kroppen lidt. Held og lykke!
tilføjet af

mulighed

jeg ved at nældefeber skyldes dybe indre spændinger i mave/tarm,hvad årsagen er til det ved jeg ikke, men det kan jo være noget psykisk der ubevidst har sat sig i maven, der skaber de spændinger,og gør selve tarmen svækket, for det er nogle stoffer der går over i blodbanen fra mave/tarm der giver reaktionen, har selv haft det, og fik nogle antihistaminer i produktet "XYZAL" 5mg. skulle tage en tablet før sengetid hverdag, og det holdte det nede, men det fjerner ikke nældefeberen, holder det kun nede. men snakkede med en og fik at vide at hvis man spiste noget mere fisk på ugebasis, skulle det give mave/tarm regionen nogle uvurdelige vitaminer og mineraler, og alt andet godt fra havet:-) der gør at mave/tarm regionen skulle helbrede sig selv over et stykke tid, og derved styrke den svage mave/tarm, prøvede det selv og har ikke rigtigt mærket noget til nældefeberen i de sidste 8 måneder:-) prøv det, om ikke for andet så for sundheden,og det behøvedes ikke at være det dyre fisk, dåsetun eller røget ørred til 10kr i fakta er godt nok, men al slags fisk kan bruges. jeg håber at det kan hjælpe dig, ellers held og lykke ude i medicinjunglen....
tilføjet af

aldrig hørt om det, er det

en diagnose en læge har stillet
tilføjet af

nældefeber.

det eneste råd jeg vil give dig,er at opsøge din hudlæge, og få en snak med hudlægen om hvad for nogle tabletter der er bedst i din situation. når du har sådan en alvorlig allergi, så er det lægen der må se efter om dine tabletter harmonerer sammen. man skal passe på og ikke hoppe på disse naturmediciner, da de ikke bliver kontrolleret på samme strikse måde som alm. medicin. Hilsen Umb.
tilføjet af

ja det er konstateret

som jeg også henviser til i emnet/indlægget.
der er en international forening med en hjemmeside

www.CHRONICHIVES.com

din tvivl samt hån møder jeg hver dag med bemærkninger som "ja ja det er vi jo allesammen" "bare det var mig der ikke skulle ud når det er koldt" "er du nu også sikker på det er så slemt" "det findes da ikke" osv osv
tilføjet af

takker for respons

tak for alle de bemærkninger der kommet og dem der måtte komme! Hvis der er nogen der har spørgsmål til hvad denne allergi/nældefeber er for noget findes der en side på nettet som forklarer alt.
http://www.chronichives.com
tilføjet af

Hvilken hån????

hvad snakker du om....du må sgu da lige styre dig lidt. Jeg har sgu på ingen måde hånet dig, men spurgt, og hvis du ikke kan tåle det så lad være med at bringe det op i en debat
tilføjet af

kommasætning

sorry men min kommasætning og punktummer er ikke for gode min mening var at forklare jeg ofte støder ind i en lidet flaterende nedladenhed hos folk når jeg fortæller jeg har kuldeallergi(nældefeber) tvivlen jeg omtaler er en henvisning til dit indlæg men igen ikke min mening at træde dig over træskoen
tilføjet af

Jeg kender problemet!

Jeg har lidt af nældefeber i over 10 år og ved hvor ulideligt det kan være med udslæt, hævelser og kløe over hele kroppen!🙁-Jeg har endda haft det så slemt i perioder at jeg har haft smerter i fingrene og så hævede øjenlåg, at jeg havde svært ved at åbne dem!
Nu tager jeg en pille hver morgen, og har ikke flere problemer. Dog kan de hav bivirkninger, hvilket jeg dog ikke har mærket ret meget til!
Men det er ikke en rar tanke at skulle tage en pille hver morgen resten af livet... Ville osse meget gerne finde en alternativ metode!
Alt godt fremover og håber du finder en metode til at hjælpe dig.
tilføjet af

kuldeallergi

jeg har lidt af kuldeallergi i 30 år, og er virkelig træt af, at det skal styre mit liv. Jeg har desværre ikke nogle effektive råd. Hvis du er i blæsevejr, får du så udover nældefeber så også ondt langt ind i hovedet, hvor det ligesom strammer helt vildt, det er svært og beskrive, men hvis du også har det sådan, vil du vide hvad jeg mener.hvad sker der, når du drikker kolde drikke? Jeg har hørt man eksperimenterer med kuldeallergi, hvor man får kolde bade i længere og længere tid, for at vænne kroppen til kulde.
tilføjet af

Kolde bade

Jeg har taget kolde bade siden 93-94, hvilket har gjort at jeg faktisk ikke har mærket noget til min kulde allergi det de sidste mange år.
Men det er hårdt at komme igang med og man går meget langsom frem af i forhold til hvor meget af huden man udsætter for koldt vand. Og kan ikke anbefales at begynde på uden at det er under kontroleret forhold som på et sygehus.
Jeg fik nogle meget kraftige anfald da jeg startede med det, hvor jeg fik sprøjtet antihistamin direkte ind i kroppen og lagt til observation.
Men som sagt kan jeg nemt taget et koldt brusebad eller gå uden for i frost vejr den dag i dag uden at mærke noget til det.
tilføjet af

Nældefeber - Urtikaria

Hej
Min datter på 13 år har siden hun blev født lidt af det samme som dig. Hun får nældefeber over hele kroppen hvis hun f.eks. bader. Hun tåler heller ikke kulde/is/sne osv. Vi har været til utallige undersøgelser, men der er ikke noget der kan gøres udover de antihestaminpiller man kan få og dem kan hun heller ikke tåle. Så hun har fået at vide at der bare er noget hun må lære at leve med.
tilføjet af

Også jeg

Jeg fik kuldeallergi da jeg var omkring 14-15 år. Det har vist fortaget sig en del med årene, jeg er 44 nu. Jeg har brugt antihistamin som man osse bruger mod høfeber. Min grænse lå omkring 21 grader hvis jeg skulle bade i havet, ellers har jeg kun mærket til det om vinteren, hvis der var stærk vind. Jeg ved ikke hvorfor det næsten er forsvundet nu. Men høfebermidler skulle være ok..... Jeg ved ikke hvor gammel du er, men måske vokser du fra det ligesom jeg.
tilføjet af

Jeg har det også.. suk..

Hej
Århh.. hvor jeg kender det.
Har kaft det i 15 år (ca.) startede pludseligt i en alder af 25!..
I starten var jeg meget udsat for den hån og drillerier som du nævner.. men en dag hvor jeg fik det rigtigt slemt, tog jeg et digital kamera og forevigede det. DET HJALP!
Jeg fik efter mange års søgen fat i en læge
John Arnved
Lunge & Allergi Klinikken
Frederiksborggade 15, 7
1360 København K
som kiggede på mig. Han kigge kort på billederne og sagde så tørt.. "en rigtig kedelig allergi du har.. jeg kan desværre ikke hjælpe dig.. men jeg har en studiekamerat, der forsker i det ved Odense universitets hospital, som måske kan".
Jeg har siden sendt flere forespørgsler til Odense, men desværre uden resultat. De har kun meget få pladser. Deres behandling går netop ud på at vaccinere vha. kolde bade i et kontrolleret miljø.
Du kan prøve at kontakte allergicenteret i Odense.. måske du har mere held end mig.
jeg tar 10 mg Zyrtec dagligt (pt. Alnok da det er billigere!).. hvilket holder de værste ting nede. Og efter et anafylaktisk chok for 2 år siden bærer jeg næsten altid også en sprøjte med adrenalin i lommen ( de koster dog 500 DKK pr. styk og holder kun et halvt år.. og må ikke blive mere end 25 grader varme.. så det er møgbesværligt!).
Håber det gav lidt input... :-/
tilføjet af

kuldeallergi /nældefeber

jeg blev for fire år siden bidt af en flåt, siden begyndte jeg at få udslet rødt eksem der kløede helt vildt på lår og udsatte steder hvis jeg havde været ude hvor det bare var lidt koldt eller trak,svedte jeg og ikke var dækket til startede det igen med kløe og eksem og koldt vand så kom det igen, jeg læste om en mand på nettet der havde fundet et godt middel det købte jeg der skulle man tage fem dråber dagligt det hedder molypdæn-plus, og jeg kan garentere for at det hjalp på mig, det er alle tiders og nu kan jeg det hele som før jeg håber at det hjælper jer der lider af det samme http://www.helsevarershop.dk/group.asp?group=18 her køber jeg det men prøv at skrive navnet og læs om det på nettet hilsen birgitta1
tilføjet af

27 år med kulde Urticaria

Jeg har i 27 år levet med kulde Urticaria, kun mens jeg var gravid sidste år forsvandt den næsten (mærkelig nok), men det er efter fødslen kommet stærkt igen.
Jeg tager pt. 10 mg ’Alnok’ hver dag, med dette holder kun det værste væk – jeg slipper ikke for reaktionen, men det tager det værste køle og hjælpe lidt på mine vejrtrækningsproblemer.
Jeg har haft flere forskellige læger der alle har opgivet mig, og jeg har fået af vide at jeg nok bare skal holde mig fra de kolde bade, da reaktionen vil være for kraftig.
Jeg kan læse i tråden at der er nogle der ved hvornår deres ’allergi’ træder ind f.eks. ved 27 grader er det noget man kan få testet? Denne viden vil nok kunne hjælpe mig i forholde til hvor meget medicin jeg skal tage?
Og er der nogen der ved om det er andre steder end Odense hvor de har med denne type allergi at gøre?
tilføjet af

kuldeallergi

Hej
Jeg er 23 år og har lidt af kuldeallergi i et par år nu. Eller dvs. jeg ved ikke rigtig om det er det. Lægerne finder ikke frem til noget, men noget siger mig det er kulden jeg reagerer på.
Jeg har flere gange nu været på Hjertelungeklinikken i Odense. De har både med astma og allergi at gøre.
De har givet mig nogle piller, som hedder Telfast, det siges at være de bedste mod allergi/nældefeber.
Er der nogle som har gode erfaringer med alternativ behandling imod denne slags sygdom?
Eftersom lægerne ikke kan gøre meget mere, må man jo finde andre udveje!!!!
Hilsen Maria
tilføjet af

nældefeber

Hej
Jeg lider også af kulde nældefeber, jeg fik det for ca. 6 år siden. efter jeg fik min datter,
Jeg tror desværre ikke på de udrensning kure.
Jeg lever sundt, med masser af grønt og frugt, da jeg også lider af allergi holder jeg mig selvfølegelig fra de ting som jeg ikke kan tåle.
En skriver noget om tarme kan være skyld ..Jeg har i en anden forbindelse fået tjekket min tarme og de er helt normale.
Men jeg har det stort set ligesom dig, bortset fra jeg godt kan spise en is.
jeg har prøvet at tage koldere og koldere bade,men det hjælper på ingen måde-ligesom jeg heller ikke vil spise histaminer dagligt.
jeg syntes helt klart at det er ødelæggende for det daglige liv, men håber på at det en dag forsvinder...
tilføjet af

åh gud dog..

Jeg havde det nok omvent! da jeg var 15-16 år startede en underlig rutine op til sommeren, jeg gik i 9 klasse og hver dag ca en halv time inden vi fik fri, begyndte mine skinneben at overophede, og få store områder med nældefeber, jeg nåede næsten altid hjem inden det blev for synligt. og jeg kunne kun gå med bare ben, eller fremprovokerede det nældefeberen.. så en dag i sommerferien sad jeg i bilen med min mor, og kiggede i spejlet og opdagede jeg havde det røde udslet på halsen!! vi tog straks på skadetuen, og da jeg fik tøjet af havde dt spredt sig ret kraftigt! jeg blev indalgt og sent på aftenen havde jeg det over det hele også i ansigt.. dagen efter blev jeg udskrevet uden at få konsateret hvad det var.. nu har jeg dog selv fundet ud af hva det var. har dog ikke haft det siden den sommer.. men det var et smerte helvede. sku hele tiden ud at have fødderne i koldt vand for at holde det nede..
tilføjet af

kolde bade

Jeg har som sygeplejerske-studerende været på hudafdelingen på Marselisborg. Der har jeg også været med til at give kolde bade mod kulde-urticaria. Det kan være en barsk omgang med smerter, ubehag og voldsom kløe. Nogle har måttet give op, men for dem, der kan gennemføre, giver det ret drastisk forbedring i tilstanden.
Lige til orientering - det har ikke noget med tarmene at gøre og det kan ikke helbredes med diverse alternative midler. Hvis det var så let, ville man da bruge de metoder på sygehusene!!!
tilføjet af

kuldeallergi

Hej, jeg har for fem år siden fået kuldeallergi, nu er jeg 38. Tror min bade vands temperatur grænse ligger på ca 20 grader. Regn og blæst er en dårlig kombination. Men tørt koldt vejr er ikke noget problem. Håbede det ville forsvinde af sig selv, men det lader det ikke til, så jeg overvejer en terapi. Har nogen prøvet det? Hvor lange kolde bade skal man tage dagligt?
tilføjet af

kolde bade...

hej igen.
Jeg har efter jeg skrev første gang været igennem den behandling med kolde bade, jeg holdt desværre ikke op med at hæve og mine fingre blev helt sorte, de prøvede så at sætte mig i koldt vand og efter det blev jeg meget meget dårlig, de mente at jeg nok bare var træt og da jeg klagede over mavekramper, toilettrang og kvalme jeg blev sendt tilbage på patienthotellet for at genoptage næste dag men inden jeg nåede så langt mistede jeg bevistheden og vågnede ved at jeg kastede op det var en medpatient der hjalp mig da sygeplersken var gået efter noget.
De stoppede så forsøget og jeg blev sendt hjem igen sidenhen har jeg oplevet at den meget store daglige dosis af Telfast mistede sin effekt - det vil sige at kroppen ligesom uppede reaktionen på kulde. Jeg valgte derfor i samråd med egen læge at indstille Telfast behandlingen og har så senere fundet ud af at jeg kan bruge den anfaldsmæssigt - ved så ikke hvor længe det virker. Jeg hæver indeni også hvilket gør jeg får infektioner på luftvejene og jeg bliver så træt i særdeleshed om vinteren hvor jeg nærmest ikke fungerer.
Er der nogen derude der oplever dette, og kan du/i fastholde et arbejde. Er der nogen der har måttet ansøge om hjælpemidler såsom handicapbil, skitøj, varmehjælp eller andet for at få tingene til at hænge sammen.
For mit vedkomne så er det sådan nu at jeg oplever sygdommen forværres for hvert sæsonskift der er det vil sige hver vinter der kommer jo sværere er min nældefeber og dermed ser det ikke ud til at gå den rigtige vej hvis det som der skrives skulle brænde ud.😕
med venlig hilsen
Kuldeallergi
tilføjet af

Svar på kuldeallergi

Hej dig.
jeg har haft kuldeallergi i de sidste 10 år. Jeg har det fint i Spanien , som jeg besøger hver år. Det bliver dog også værre herhjemme med allergien, som om temostaten er skruet op der, og ikke kan finde et ordentligt leje herhjemme i DK. I 25 grader varme er det OK. men kommer jeg til at svede og vender ryggen til solen kommer der straks blegner på den anden side. Altså vi må passe på kulden der. jeg har prøvet to gange at gå i chok før jeg vidste hvad det vAR. kAn stadig glemme at passe på, både sommer og vinter. Gå ikke i havet selm om luften er 30 grader, og kun et par baner i et svømmebassin der er 28 grader, sådan er det bare. Kan se dit indlæg er fra 2006. Håber du har fundet ud af at passe på dig selv.
Venlig hilsen Birthe
tilføjet af

Kuldeallergi

Hej.
Selvom dit oplæg er lidt gammelt, kan jeg ikke lade være med at skrive tilbage og håbe at du finder mit svar brugbart.
Jeg har selv kuldeallergi, og har haft det størstedelen af mit liv, dvs. de sidste 20 år.
Jeg synes, at det er en super hård allergi at takle, netop fordi, den er så svær at forebygge. Jeg har fået målt at jeg slår ud ved 25 grader.
Jeg var indlagt på Odense Sygehus for nogle år siden, hvor de har specialiseret sig i allergien, som de eneste i Europa. Det tegnede jo godt! Jeg skulle over 2 uger gradvist nedkøles i 12grader kolde bade. Men fordi jeg slår ud ved så høje temperature, så måtte man opgive behandlingen. Nu behandles jeg med akupunktur, og det kan anbefales, hvis du finder en god en!
Det er sjældent at man 'møder' andre med samme allergi, og derfor kunne det også være spændende at høre hvordan du får det til at fungere til hverdag med allergien:
Hvordan forebygger du normalt anfald og har du været nødt til at skaffe bil selv, eller hvordan får du det til at fungere med allergien til hverdag?
Håber at høre fra dig!
tilføjet af

Behandling af kuldeallergi

Hej Berit!
Jeg lider selv af kuldeallergi, og har gjort det siden jeg var barn. Jeg har ca. haft allergien i 15-20 år.
Jeg har prøvet rigtig mange behandlinger for at finde en god kur mod allergien, som jeg personligt synes er en stor udfordring at tilpasse hverdagen efter, selvom jeg næsten har haft den hele mit liv.
Jeg modtog for nogle år siden behandling på Odense Sygehus, hvor de har specialiseret sig i sygdommen som de eneste i Europa. Behandlingen går ud på at man gradvist nedkøler kroppen gennem kolde bade - og hvis det er denne 'terapi' du mener?
Men hvis du kaster dig ud i en behandling, vil jeg råde dig til at opsøge sygehusets allergi afdeling, fordi forløbet skal ske i små skridt og det er vigtigt at have folk omkring en, hvis man besvimer.
Jeg slår selv ud ved 25 grader, men måtte opgive behandlingen, fordi det blev for omfattende, da man forpligtiger sig til at holde allergien nede med 12 grader kolde bade resten af livet. Det er da også til at klare, men fordi mit tilfælde er så ekstremt, i forhold til dem de normalt behandler, så skulle jeg op på 3 af disse kolde bade dagligt, for at holde allergien nede.
Nu holder jeg allergien nede med arkupunktur, og håber inderligt på at jeg kan vokse fra det, lige som jeg ved andre har gjort det.
Jeg håber du kan bruge svaret, ellers er du meget velkommen til at skrive igen!!
Hvordan har du taklet allergien siden du fik den?
tilføjet af

Kulde allergiker og mulig behandling

Hej!
Var din datter også indlagt på Odenses afdeling?
Jeg lider selv af kuldeallergi og fik præcis den samme besked, efter en længere behandling på allergi afdelingen. Jeg slår ud ved 25 grader, og har svært ved at undgå at slå ud i det kolde Danmark til hverdag.
Jeg har fortsat med at lede efter en behandling siden, da de ellers ville have sat mig på et forsøg med kemo. Nu holder jeg det i stedet nede med arkupunktur, og det hjælper og har sænket min rate for hvor nemt jeg slår ud og hvor heftigt jeg reagerer!! Det kan anbefales!
Men hvordan takler i allergien til hverdag?
Håber på at høre fra dig og/eller din datter. Alt godt herfra :)
tilføjet af

Behandling mod kuldeallergi på Odense allergi center

Jeg har modtaget den behandling du nævner i Odense. Og der er flere, der har fået hjælp til at 'vaccinere' sig selv med kolde bade 5 min hver dag resten af deres liv. Det har givet dem et liv, hvor de ikke mærker konsekvenserne af allergien mere - efter hvad jeg har hørt. Der har også været nogle stykker, som de har været ude af stand til at hjælpe, og jeg var desværre en af dem. Jeg fik i stedet ordineret en masse antihistaminer, men det udviklede sig til en større belastning end en egentlig hjælp pga. de mange bivirkninger. Jeg fandt så også ud af senere hen at jeg havde fået 4 gange den anbefalede dosis. Det skal da også understreges at de gerne tager flere alternativer i brug, men det hele kører på forsøgsbasis og du er selv med i 'legen' som forsøgskanin, hvis du ikke stiller dig klart hvor dine grænser går.
tilføjet af

Måling af allergisk reaktion ved kuldeallergi

Man kan måle hvor din allergiske grænse går vha. elektroniske isterninger. Det er nogle mindre apparater, som vha. velkro sættes omkring en arm. Hver af dem kan indstilles til en forskellig temperatur og man kan derved indkredse den enkeltes rate iforhold til kulde allergi.
Jeg har selv modtaget behandling på Odense sygehus for nogle år siden og det var det eneste specialiserede sted i Europa, fordi det ikke ligefrem står højest på listen at finde en kur mod allergien på internationalt plan ved sygehuse. Jeg fik besked om at jeg var for hårdt ramt af allergien til at de kunne hjælpe mig og måtte fortsætte et liv uden behandling. MEN jeg har selv fundet frem til en RIGTIG god akupunktur efter lægelig henvisning/anbefaling og det er med til at holde allergien nede i hverdagen. Det gør en betydelig forskel for ens overskud og kan virkelig anbefales!!
tilføjet af

(...)

hov beklager - var lige kommet en på debatten en forkert vej og troede kun at jeg svarede på en ældre besked fra 2006.. Men debatten er jo stadig aktuel! :D
tilføjet af

Endelig!!!

Endelig fandt jeg ligesindede
tilføjet af

kulde allergi

Hej,
Jeg har haft nældefeber i 10 år nu.. og jeg plejer tage Telfast som hjælper med det værste, men jeg tager dem ikke hverdag. Til dagligt tager kolde bade en gang om dagen, det hjælper en del sådan en 10 min. tid, det er sateme hårdt, men det er rigtig godt. Har i hele denne vinter haft det ok, uden allergien går helt amok. Kolde bade er desværre det eneste der hjælpe, men som sagt skal man gøre det hvis man har prøvet det før, da man kan få kuldechok eller kvalme fornemmelser.
tilføjet af

Cold urticaria - fortsat

Jeg har lige opdaget min kuldeallergi inden for de sidste par år. Når jeg går ude om vinteren skal det ikke være for længe, for ellers bliver mine lår ildrøde og hævede og klør så det kan blive helt pinligt. Jeg fortalte min mor om det, og så viste det sig at hun havde det indtil overgangsalderen. Måske er det arveligt så? Og måske er det værre i nogle aldersgrupper. Jeg får 5 mg binyrebarkhormon hver dag, hvilket jeg lige er begyndt på i efteråret, og det har kun en virkning på mine andre allergier etc. ikke på denne, så jeg er også interesseret i at høre fra andre, der måske ved noget mere.
tilføjet af

cold urticaria - nældefeber

Du skriver ikke hvor gammel du er med den lidelse du har men min datter fik lidelsen på grund af vold fra det kommunale system som startede for mig som en arbejdssag de har udsat
Du har været dårlig behandlet og det sætter dit forsvar ned mange jøder døde under 2 verdenskrigen af dårlig behandling og dårlig medasinering omkring deres sygdomme også den overfølsomme nældefeber .


Nællefeber

En ung rumænsk mands død på hospital i 2000 fik alvorlige følger for rumænske myndigheder. ..... Gregor Silih skulle behandles for nældefeber, en form for overfølsomhed ...... om omfanget af erstatninger til jødiske ofre for Holocaust.
Det samme som min datter efter vold fra systemet flere år .En ung rumænsk mands død på hospital i 2000 fik alvorlige følger for rumænske myndigheder. ..... Gregor Silih skulle behandles for nældefeber, en form for overfølsomhed ...... om omfanget af erstatninger til jødiske ofre for Holocaust.
Han blev ikke taget rigtig alvorligt, fordi han havde ”et mærkeligt udseende” og tilhørte den hinduistiske sekt, alt sammen udtryk for en holdning hos myndighederne, der hensatte ham i en tilstand af frygt og hjælpeløshed, som førte domstolen til at konstatere et brud på Den Europæiske Menneskerettighedskonventions art. 3, der forbyder, at nogen udsættes for umenneskelig behandling. Hentydningerne til hans religiøse tilhørsforhold og den svækkelse af efterforskningens intensitet, dette synes at have udløst, udgjorde endnu en krænkelse af art. 3 sammenholdt med art. 14, der forbyder diskrimination.
Milanovic begyndte at modtage telefontrusler i 2000, politiet blev informeret året efter, samtidig med at han luftede mistanken om, at det nok var medlemmer af den yderligtgående højreorienterede organisation Obraz, der stod bag. I årene 2001, 05, 06 og 07 kom det også til fysiske overfald, som regel ved aftenstide og nær hans hjem i byen Belica i Jagodina kommune. Ind imellem måtte han en tur på hospitalet.
Med støtte fra en menneskerettighedsorganisation indgav han en egentlig politianmeldelse om den forfølgelse, han var udsat for af medlemmer af en racistisk ekstremistorganisation, der også var vendt mod medlemmer af religiøse sekter. Selv om han udpegede formodede bagmænd, var efterforskningen aldrig særlig intens, ligesom han ikke blev ordentligt orienteret om udviklingen i forsøgene på at indkredse gerningsmændene
Livmoderhalskraft.

HPV: Gardasil indeholder mijøfarlige giftstoffer (vaccine mod livmoderhalskræft


En kommentar fra en læser har skærpet min opmærksomhed på lægemidlet Gardasil.
Vedkommende gør opmærksom på, at Gardasil indeholder en aluminium forbindelse:
Den præcise navn er: Aluminiumhydroxyphosphatsulfat (Netdoktor.dk)
Den indeholder også: natriumborat
Den er giftig for vandorganismer. [Kilde: Natriumborat Decahydrat (gifte.de)]
Indtaget via munden kan natriumborat føre til langvarige skader på nyrer, leveren og på nervesystemet !
På dyreforsøg har test vist nedsat forplantningsevne.
Den kan også føre til allergiske reaktioner på huden som eksem.
Symptomatisk har Gardasil også de samme reaktioner som natriumborat:
Rødme, hævelse og ømhed på injektionsstedet, hovedpine, utilpashed og feber.
(HUMAN PAPILLOMAVIRUS VACCINE (Gardasil) /ssi.dk)
Læg især mærke til hævelse og ømhed på injektionsstedet. Det er en reaktion på natriumborat og ikke selve vaccinen !
Tilbage står, at der mangler en forklaring på hvorfor disse miljøgifte findes i et lægemiddel... :/
Hvis du er jøde i Danmark er du i fare for dårlig behandling og dårlig opførsel .
Staten ved om det de er lige glade -Advokaterne kan ikke tage sig af det -Civilstyrelsen gør som passer dem og tager kun deres egne ingen ud over .
Min datters læge var Ole Lassen -Guldsmedgade -8000 Århus c.han arbejder med Pedersen .
tilføjet af

cold urticaria - nældefeber

Min datter lider af nældefeber i stærk grad varme som kulde og mange knupper .
hun havde symptomer som en sukkersygepatient og som en patient med for lidt ilt i blodet det til sammen udløste denne form for nældefeber .
det du kan gøre som mit barn er at du kun drikker vand -knækbrød-mad uden fedt det gjorde sådan hun er gåer fra 5 piller til 3 piller .
Lægerne når en patient kommer med en sygdom kan vælge imellem 3-4 sygdomme omkring den ene art og der vælger de ud fra om du er uarbejdsdygtig eller arbejder .
Nogle med køndsygdomme som syfelis får af vide de har kraft og dør af behandlingen der selvfølgelig ikke virker de kan vælge 4 slaks hvor de vil havde patienten selv om der kun er en sygdom så ud fra den grad får patienten enten en god behandling eller også koster det dens liv.
tilføjet af

cold urticaria - nældefeber

Nældefeber...
Uha den er svær.
I al fald hvis du mener den slags hvor man får udslet over næsten hele kroppen og det klør så meget over det hele at hele kroppen føles nærmest som et stort myggestik.
Jeg har heldigvis kun prøvet det en gang, og jeg blev temmelig vanvittig i bøtten af det, kunne overhovedet ikke sidde stille, og havde faktisk lyst til at skære arme og ben af for at slippe for kløen.
Jeg blev kørt til vagtlægen.
Da jeg så endelig kom til nogen timer senere var det næsten overstået. Og det er ikke sket siden.
Det er meget mærkeligt fordi jeg havde hverken spis eller drukket noget som jeg ikke plejer at spise eller drikke, og lægen havde heller ingen forklaring.
Men allergi over for kulde? Det vidste jeg slet ikke man kunne have. Altså de fleste synes jo at kulde er ubehageligt ligesom mange søge til stranden for at blive kølet lidt når der er hedebølge.
Faktisk er vi lige nu på min yndlings-årstid: 10-15 grader og en let til frisk vind. Så er det hverken for koldt eller varmt.
Og forhåbentlig ikke mere sne i år, selvom jeg har hørt at der kan komme lidt... vildt nok at vi lige har haft 18 grader og nu snakker de om nattefrost igen ;/
Hvilket leder frem til hvorfor jeg ikke bryder mig synderligt om sommer og varmt vejr. Når jeg skal på længere ture tager jeg gerne toget, men for at komme hen til toget er jeg nødt til at bruge min knallert. Og selv om sommeren kan det godt være en temmelig kølig "fornøjelse" hvis man er tidligt oppe hvor temperaturen er lav.
Så man er nødt til at have jakke og handsker på. Det ser så bare utroligt dumt ud når jeg senere på dagen render rundt med en stor jakke og vanter i rygsækken når det er 25 grader varmt.
Men hvis jeg først kommer hjem igen sidst på aftenen skal jeg bruge jakken igen til når jeg kører fra toget og til min bopæl.
Jeg ville sådan ønske at det ikke kun var de "store stationer" som havde de her små skabe hvor man kan opbevare en taske eller noget i for 10 kr. Men ALLE.
Så kunne jeg nemlig efterlade mit "vintergrej" der til når jeg kom retur med toget. Men "de" har jo mere eller mindre lukket alle de små og mellem store stationer. Engang var de venteværelser på næsten alle stationer. Nu er det kun på de allerstørste som Roskilde, Holbæk, og hovedbanegården...
Virkeligt surt på en kold januar dag og DSB siger at toget er forsinket 30 minutter ;/
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.