3tilføjet af

R.E.M. GO GO GO!!!!!

Jeg var i Parken i lørdags og se REM for 3. gang. DEt var som altid en FANTASTISK oplevelse. De er super gode LIVE. Dog manglede der nogle numre, såsom Nightswimming (med Mills på klaver), Walk unafraid, Disturbance at the heron house (som vi var så heldige at høre i FORUM for 3 år siden) . Dog spillede de "dont go back to Rockville"... Som jo er god.
Men hvad synes I?
tilføjet af

Yes!

Jeg var også i parken med tre venner og vi var alle 4 enige om, at det var en super koncert.
Michael var jo helt oppe at ringe.
Personligt kendte jeg ikke mange af de nye sange, meen... dem burde jeg jo selv ha' sørget for, at få hørt inden.
Jeg ved dog, at mange folk ikke var så vilde med koncerten, bl.a. pga. lyden.
Vi stod i "indercirklen" og kunne ikke klage - første R.E.M. koncert og hvilken en ;-)
tilføjet af

jaloux

hvor gad jeg også bare godt at ha' været med til den koncert - jeg skulle ha' været over og høre dem i Hyde Park for 4 år siden, men da blev koncerten jo skubbet pga terror, og den dag den blev skubbet til, kunne vi ikke - Mega ØV! Så jeg har endnu til gode at komme til en af deres koncerter...
tilføjet af

....

Ja, jeg stod også i indercirklen og synes lyden var HELT fin. Men PARKEN er jo kendt for dårlig lyd, da den jo ikke er bygget til koncerter. Men har ingen klager over lyden.
Nej har endnu heller ikke nærstuderet deres nye ACCELERATE cd.. Men det kommer!!
Men min største REM oplevelse var dog i Horsens. Forestil jer lige scenariet: SUPER fedt vejr. Solen går ned bag scenen, jeg har fået rigeligt at drikke, Setlisten er MEGA MEGA god og Mike Mills blinker til mig😃Det var så vildt fedt.. Men en koncert med dem er jo altid en forygende oplevelse også fordi de er så ydmyge og venlige og fyrer den MAX af!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.