41tilføjet af

Bildøren blev revet op....

...og hun fik en krytnæve i hovedet, - nej to fik hun !
Denne hændelse skete for to dage siden på Helsingørmotervejen...en ung kvinde kommer kørende og lægger an til et baneskift, - hun blinker som hun skal, og den bagvedliggende bil gir hende provokerende lidt plads....
Da hun kommer ind i banen kører billisten nu op foran hende, han bremser hårdt op og hun må op stå på bremsen, det nummer gentager han et par gange - hun bliver lidt nervøs for om dem bagved nu også kan når at bremse...
Så sker der det, at han stopper sin bil - går hen og åbner hendes bildør og slår i hovedet to gange med knythånd.
Hun blir chokeret og bange, stortudende triller hun ind på den næste tankstation for at komme sig over oplevelsen og ringe til sin far - hun turde ikke ringe til politiet og anmelde det af frygt for, at han havde taget nummeret på bilen og måske senere ville opsøge hende...
Jeg fortod hende så godt, især efter hun havde beskrevet hans nakketatovering og store overarme og en ven af samme type siddende på bagsædet.
Jeg ved udmærket godt at den slags sker, også her til lands,- men det skræmmer nu alligevel at man på højlys dag ( kl. 16 ) kan komme ud for sådan en oplevelse.
Nu til et spørgsmål - er det uforsvarligt at låse sin bil dør når man kører på motervej - hun gør det om aftenen i byen, men siger det er farligt hvis der sker et uheld på motervejen !
Låser i jeres bildøre når i kører ?
Vh.Rosalilje
tilføjet af

Ps..glemte lidt

... det undrer mig at ingen kom hende til undsætning, bilerne bagved holdt pænt stille indtil han var færdig...Hmmm
vh...
tilføjet af

Ak ja!

Det havde da været nemt at komme til at køre lorten ned.
tilføjet af

ja for dælen

det er sgu en syg verden vi lever i, man kan aldrig vide sig sikker...
Det burde jo ikke være nødvendigt at låse bilen mens man køre.
tilføjet af

ja...

..men hun var mere bage for at han ville hive hende ud af bilen - og selv blive kørt ned.
tilføjet af

det er det åbenbart

..det gør mange som kører i SydEuropa, der har været problemer med den slag overgreb i mange år.
Men sygt ja..mon ikke
tilføjet af

Hjælp

skal man ikke regne med, jeg fald engang ca 10-15 meter fra et stoppested der stod 6 personer og ventede på bussen ikke en hjalp mig, jeg måtte selv ringe 112 fra min mobil, der lå jeg med en knæskal der ikke sad hvor den skulle.
tilføjet af

Mærkelig mentalitet....

... folk man ikke kender vil bare blæse en et stykke.
Jeg kom en dag på cykel ved søerne i Kbh hvor jeg så en gammel dame ligge på fortovet, hun var væltet omkuld af en hund som var i snor, som blev luftet af sin cyklende ejermand...jeg standsede og fik hende op igen.
Vh..

:-(
tilføjet af

Om aftenen !

Jeg låser altid min bildør,jeg har en gang oplevet at blive standset at tre bøller i Hillerød men heldigvis nåede jeg at gribe min taske, hvis de ville smadre ruden så kunne jeg altid komme med en taxa hjem.
Idioter er der nok af.
tilføjet af

Hillerød

Hillerød er sq en skod by,har oplevet mange mærkelige ting i den bonde by...fingeren til alle bøller i HILLERØD
tilføjet af

Mange dystre personer

Hillerød er måske ikke værre end København, men der er ingen politi at se nogen steder, bare afstumpede unge som vil ballade.
En skodby men hvorfor ?
tilføjet af

Min mor

Min mor var ude for det samme... Bare omvendt.. Der var en mand der lavede alle mulige tegn til hende... Gav hende fingeren, lavede en del rulninger med sin tunge.. Hun kørte efter ham.. Han stoppede for rødt, med et par biler bag sig.. Hvad gjorde min mor så?
Tjaaa, hun kørte direkte ud, midt i lyskrydset, trak håndbremsen, steg ud af bilen, og gik smilende hen til manden, bankede på hans rude, han rullede ned, og KNALD! Han fik en knytnæve LIGE PÅ SNUDEN! Hun vendte sig om, og kørte videre
Min mor er sej!
tilføjet af

Prøv, at spørge...

falck. Om det kunne have, nogle koncekvenser. Hvis man låser, sine bildøre mens man kører. Mener ikke det er lovligt, af sikkerhedsmæssige årsager. Fordi man i tilfælde af, at der skulle ske et uheld, ikke kan komme ud. Eller, at låsen kan gå i baglås. Sådan en psyko ville anyways også bare have smadret vinduet, og så have pandet hende nogle på kassen.
Det er meget svært, at forstå mennesker ikke hjælper. Det er næsten værre end, at få nogen på hovedet.
Jeg vil tro det er sådan, flygtninge der været udsat for tortur har det. selvom den er veldokumenteret, bliver de alligevel sendt tilbage til deres bødler!!
Eller incestofre, hvis ene forældre hved hvad der foregår. Men intet fortager sig i sagen....(forstå det hvem der kan)
Der er en stenalder, jernalder, en broncealder, en middelalder og som jeg ser det, en psykopatalder-det vil vores tidalder, hedde når forskere kikker tilbage. Tidsalderen hvor det, at hjælpe andre i nød, ikke er velset eller noget "man" gør gratis.
Det kan næsten få en til, at miste lysten til livet.
tilføjet af

Hvis du syntes...

det er sejt. Kan jeg ikke se, der er håb for hverken din mor eller dig.
PSYKOPATER findes alle steder, vold er vold ER VOLD.
STOP DET.
tilføjet af

Go´ kommentar fra dig.......

..ved du hvad, - det hun stadigvæk snakker mest om er " hvorfor var der ikke bare een der kom og hjalp mig "
Når man tænker på hvor meget hornet ellers bliver brugt når der er forsinkelser på motervejen, så var der ikke nogen der i dette tilfælde havde så travlt at de gjorde opmærksom på at de ville videre, nej de holdt pænt bagved som andre søde skolebørn alt mens de bare så til.
Vh Rosalilje
tilføjet af

Ingen heltegerning........

..din mor har ikke blot udsat sig selv, men også andre andre i en farlig situiation - hun kunne meget nemt selv være kommet galt afsted.
Nu gik det godt, mor og barn ser på ugerningen som noget at et mesterstykke, - det gør jeg ikke.
Din mor har været både dum og dumdristig ved at lave noget så ulovligt og dybt kritisabelt.
Vh Rosalilje
tilføjet af

Gulerod

Din mor har været en rod derfor blev du en guleROD.
Ingen respekt herfra
tilføjet af

WAW

Altså..mænd må hade kvinder i det land. Jeg har aldrig hørt noget lignede!!
Ja, en mand banker en anden mand..men en kvinde??
Nå...Og jeg troede at det var hende der havde taget nummer- plader.
Men han skal findes og straffes. Men af hvem? Andre mænd er lige glad..
Selvtaget og 10 kvinder kunne (vi) klare han.
tilføjet af

Tja!!

Det findes ikke flere mænd eller gode sjæle i Danmark..?
Hvad når i holder med hinanden mod de slemme muslimer?
Og når I i kor venter og foræerer med stor algarabi under balkonen at Alex kommer ud?
tilføjet af

Sådan et svin

jeg håber politiet får fat i ham.
Nej, det er på tide at der bliver indført et klippekoersystem til voldsmænd. F.esk kan sige at man har seks klip. Ved alm. vold ryger der et klip. Ved grovere vold/hvor offeret ryger på skadestuen= to klip. Ved vold som giver varig men= tre klip + mindst 20 års fængsel. Ved rigtig grov vold, f.eks hvor man hopper/tramper på en liggende mands hoved= seks klip og dermed livstid. ( det er ikke bare 16 år, men indtil bedemanden kommer og henter en ) Ved vold med døden til følge= seks klip + dødsstraf.
Så bliver det mere sikker, at færdes i byen og i trafikken. (Hentyder til den stakkels kvinde i hovdetindlæget)
tilføjet af

Rettelse

jeg mener selvfølgelig klippekortsystem og ikke klippekoersystem
tilføjet af

De gør politiet ikke...

..for hun var så skræmt af frygten for repræsalier at hun ikke turde anmelde det...
Med det udseende han og bagsædepassageren havde, krydret med et voldsomt og aggerssivt adfærd, frygtede hun at de havde taget bilnummeret og dermed kunne opsøge hende på sin bopæl, derfor blev der ingen sag ud af det.
Ja det er forkasteligt at sådanne voldsomme typer skal slippe for straf fordi vi er bange for dem, men hun er ikke noget enestående tilfælde desværre.
I dag har hun været til psykolog....angsten vil ikke slippe sit tag🙁 surt show som jeg håber hun snart kommer igennem.
Vh Rosalilje
tilføjet af

gu er hun ej sej

hun er da en tåbelig dame, uden respekt for andres liv.
ja hun blev behandlet dårligt og reagerede, men sej det er hun fandme ikke.
tåbelig som ind i fanden, JA
tilføjet af

han skal have tæsk

jeg ville gerne opfordre til at man øger selvtægt i disse situationer......hvor meget skal man finde sig i!!!!!!! jeg spørger bare......
tilføjet af

ikke ulovligt..

Ved bilulykker sker det tit at bilen er blevet skæv, så dørene ikke kan åbnes - selv om de ikke er låst. Det er almindeligt at smadre ruder, skære tag af osv. for at få folk ud af en bil.
Min datter har været ude for at 3 unge gjorde noget lignende, da hun holdt for rødt lys i et kryds. Den ene stillede sig foran bilen - de to andre åbnede hver en dør og slog min datter og hendes kæreste med knytnæver. Så tog de deres penge og stak af.... Hun burde have kørt den 3. foran bilen ned - ja! - men det er nok en normal refleks IKKE at køre mennesker ned. Så nu låser hun døren i stedet for.
tilføjet af

GRIB IND

Ingen griber ind i den slags overgreb mere. Der er kommet alt for mange bad gays som har frit spil. Det er desværre endu et eksempel, af mange ,på den udvikling af samfundet der er sket.
Spørgsmålet er bare hvor egoistiske kan vi blive
før det vender . nok først den dag det går ud over en selv
tilføjet af

mine veninder og jeg har selv prøvet noget tæt på

en aften vi var inde i en stor by tæt på os, for at spise, vi havde en rigtig hyggelig aften og på vej hjem skal min ene veninde ind og ha nogle cigaretter på en tank vi kommer lige forbi. på vejen ud derfra ser jeg godt i rundkøreslen(hvor tanken ligger lige ved siden af) der er en bil på vej ind i rundkøreslen omme på den anden side, jeg vurdere at jeg kan nå ud uden problemer.
Vi kommer lige ud på vejen da jeg får et chok, i mit bagspejl er der nogle lygter(han har ikke blot kørt 50 km/t) og overhaler os overspæreflader..
Stopper foran os og ud for et helleanlæg så vi ikke har en chance for at komme forbi ham, prøver nogle gange at blinke med lyset og intet sker der..
Endeligt kører han lidt frem og ind til siden, jeg kører forbi ham.
Med det samme kommer han ud bag ved os... han ligger så tæt på min bil at jeg ikke kan se hans lygter i nogle af mine spejle, og min veninde der sidder bag i bilen ikke kan forlygterne når hun kigger ud af bagruden...
Jeg prøver med skiftende hastighed at se om han da ikke blot vil køre forbi os og så er den sag uden af verden for mig...
Det vil han ikke, lige meget om jeg kører 30 km/t eller 130 km/t så ligger han for tæt på os...
af guderne skal vide hvilken grund vælger jeg at køre ind i industri området (har kørt i byen i mange år og kender derfor alle smutvejene i det område) vi kører lidt rundt derinde, og på et tidspunkt kommer han op på siden af os, ser vi er tre kvinder i bilen.. forsvinder ind bag os igen...
Holder nede vej hajtænderne længe, mens han leder efter et eller andet i hans bil(lys i kabinen) kører op til næste kryds, hvor min veninde ser han stiger ud af bilen og går til hans bagagerum, vi forsætter rundt... så kommer han som en sindsyg forbi os, lidt længere fremme holder der en sættevogn parkeret, den holder han ved siden af(så vejen er spærret for os) mens han stiger ud af bilen med et jernrør løftet og kommer meget truende mod os...Vi begynder at bakke, jeg kommer i tanke om vi skal ha fat på den nr plade, så vi da har det hvis der bliver noget...
frem igen og jeg læser nummeret op, en af veninderne prøver at ringe til politiet men er så rystet at hun ikke kan få trykket det rigtige nr...
endelig lykkes det for hende... og vi er i mellem tiden bakket halvt ind af en indkøresle han har fået vendt bilen og kommer frem og spærrere for os igen...
mens han sidder med åben vindue og råber og skriger op om bøder(dummebøder???) jeg får bakket lidt længere ind i indkøreslen og kan på den måde smutte forbi ham...
min veninde snakker med politiet og fortæller hvad der er ved at ske...
vi kommer frem til et lyskryds, jeg siger:sig hvis der er rødt kører jeg over, jeg tør ikke andet...
der ER rødt og vi kører over da de biler der har grønt er kommet væk...
han følger efter os og vi ligger side om side ned af en ret stor vej...
på vej ned af sidder han og svingere med det her jernrør ud af vinduet og er mega tæt på at smadere min bil/vinduer, og det er jo i den side mine veninder begge sidder...
Han rammer heldigvis ikke..
længere nede af vejen vil jeg dreje til ventret for at komme ned til politiet.. men de har rødt i svingbanen og der holder en del biler, så jeg vælgere at forsætte op til næste vej... der er jeg gået ind i svingbanen da han smutter forbi os og forsætter ud mod motorvejen, politiet har i mellem tiden ringet os op igen, og min veninde fortæller hvad vi gør og de beder os køre ind på en rasteplads lidt længere fremme... da politiet kommer for at hente os på den rasteplads er jeg stadig så rystet at jeg begynder at køre igen...
Vi stiger ud af bilen og fortæller kort hvad der er sket...
to min efter siger betjentene at vi skal følge med ned på politiet gården til afhøring...
vi sidder til afhøring i en time...
Siden den aften har jeg være ude og køre med kriminal politiet flere gange for at vise dem turen og fortælle igen igen hvad der skete, vi har alle været kaldt ind til afhøringen igen.. (jeg er den forudrettet pga det er min bil vi kører i) så jeg har været i alt til afhøring 5 gange... nu har vi endeligt fået af vide hvornår vi skal i retten og vidne mod ham...
Men tænk den ene gang jeg sidder til afhøring, skal jeg lige læse det igennem som der er blevet skrevet sidst jeg var der og der opdagere jeg anklagen mod han hedder "trusler på livet" damn jeg blev så rystet og det tog nok 2 uger før jeg atter havde fået det lagt af mig...
Alt dette skete i Februar, og nu her i november skal vi i retten...
Jeg kan mange flere af den slags historier, men dette er den værste, især fordi jeg ikke var alene om det her... min ene veninde er enlig mor til to... og den anden har et ret specielt efternavn og hendes far er handicappet... det giver stof til eftertanke..
Jeg håber ikke for nogle af jer i nogensinde bliver udsat for noget lignende..
Det er det værste jeg har oplevet...
tilføjet af

I USA er det "standardudstyr" i de fleste biler at dørene låser ...

når man kobler ud og kører. Så ja, hvis man føler sig mere tryg ved at låse dørene skal man gøre det. Jeg har selv haft en meget ubehagelig oplevelse ved højlys dag på Godthåbsvej i Kbh. så jeg kører altid med låste døre.
tilføjet af

min kone

min kone har oplevet noget ligende en morgen hvor hun var på vej til hillerød på arbejde.på et tidspunkt overhaler hun en bil uden nogle som helst problemre, hun køre altid meget forsigtig og overholder fartgrænserne, Men denne mandsperson
føler sig af en eller anden grund så forudlempet at han forfølger min min kone med uhykkelig tæt kørsel hele vejen til hillerød.da hun drejer ind til p-pladsen på hendes arbejde følger han stadig med, og på p-pladsen forsøger han flere gange og afskære hende vejen.mande råber og truer, min kone er meget bange . på et tidspunkt er hun nød til at sætte bilen i bag gear og køre over et fortov for at komme væk.Hun forsætter ud i byen for hun er rædselslagen ,og tør ikke at stoppe.de køre rundt i byen i et stykke tid.hun har desværre ingen mobil med , men kommer i tanke om at hun kan køre ned på politi stationen og måske løbe ind der.da hun kommer ned til stationen og springer ud af bilen forsvinder bilen heltigvis.
Hun er så bange at hun arldrig tænker på nr plader .
tilføjet af

Mamma Mia

At dette er sket i dagens Danmark er næsten ubegribeligt at forstå, jeg er meget rystet og kan få køreskræk af at tænke på det.
Jeg kan godt forstå at nogen vælger at ikke anmelde det, men det var godt den ene gjorde det selvom hun skal i retten og måske blive forfulgt at biltossen.
Jeg tror ikke politiet kender omganget, nu tænker jeg HVAD KAN DER GØRES ! jeg vil besvime bag rettet hvis noget i den stil vil overgå mig, jeg har ikke fatasi til at forstille mig hvad jeg ville gøre.tænk hvis jeg løb tør for benzin inden jeg fandt et sted jeg turde standse.
Jeg håber at i som har været det helved igennem også får hjælp til at komme videre. får man psykologhjælp bagefter ?
Jeg har høje hår på armene. og vil altid låse min bildør fra nu af.
god bedring til jer det gik ud over
tilføjet af

jeg har fået fortalt

at det er ulovligt at låse dørene når man kører på motervej. Nu når du skriver som du gør, så tror jeg på det. for jeg vil låse dørene nu det kan jeg godt fortælle dig. jeg er rystet over de fortællinger jeg lige har læst
Tak for rådgivningen
tilføjet af

han skal bare nakkes totalt, det store svin

muligheder er der nok af.....
tilføjet af

ang. om døren bør være låst eller ej

jeg kan kun sige jeg ikke ville låse bildøren på motorvejen, hvis der sker et uheld er der en mulighed for at lette arbejdet for redningsfolkene og det vil komme end selv til gode i sidste ende, minutter kan gøre forskellen!
og hvis der er et fjols som ham her kan man jo altid låse døren inden han kommer hen til bilen...
mh Jacob
tilføjet af

Politi

Nu bor jeg selv tæt på Hillerød, og arbejder i Hillerød. Der sker mange grimme ting. Har selv oplevet at en mand, har åbnet min bildør, da jeg holdt for rødt, og ville ind i bilen.
Men det er ikke rigtigt, at der ikke er noget politi at se. Jeg ser politiet hver eneste dag, jeg er i Hillerød. Men man kan jo desværre ikke forvente, at de står lige der, hvor der sker noget ubehageligt.
tilføjet af

Konfronteret af gummiand?

Det skal nok skræmme de farlige voldsmænd væk?
tilføjet af

Et rent trafikalt indspark...

Følgende er udelukkende en 'trafik-bemærkning' til tråden:
Naturligvis skal det på ingen som helst måde undskylde den fuldstændigt urimelige voldshandling hun var udsat for - men hvem H.lvede har lært hende at lave vognbaneskift på dén måde??!
> ...en ung kvinde kommer kørende og lægger an
> til et baneskift, - hun blinker som hun skal,
> og den bagvedliggende bil gir hende
> provokerende lidt plads....
Ved vognbaneskift (der jo foregår over vognbanelinier!) er det ikke den bagfra kommende der skal give plads! Vognbaneskift foretages ved at man orienterer sig og når man således har konstateret at der er plads(!), giver man signal ("blinker") - og først derefter begynder man manøvren. I tilfælde af meget tæt trafik (dvs. kø-kørsel) kan man indikere for bilister i den vognbane man ønsker at skifte til, at man gerne 'vil derover' - og selvom det er ufatteligt dårlig stil IKKE at give den ønskede plads, så har man INGEN SOM HELST RET til at begynde at mase/tiltvinge sig en plads.
Umiddelbart lyder det som om hun ikke er i stand til at skelne mellem en "sammenfletning" (der skal foregå "under gensidig hensyntagen" - bemærk evt. ordet "flet" i sammenfletning - altså noget med "én fra den ene side, én fra den anden - og husk at lave plads op til den forankørende, så der faktisk er plads til dén fra 'den anden side'"!) og et "vognbaneskift" (der skal foregå "uden fare eller unødig ulempe for andre" - altså reelt en slags ubetinget vigepligt 'på langs'...) Hvis man ikke kan kende forskel på dé to - så bør man overhovedet ikke have lov til at føre bil!
- Håber sgu' at hun lærer det inden HUN skader andre som forventer og antager at hun overholder Færdselsloven...
Ref.: Færdselslovens §18:
§ 18. Kørende skal før vending eller bakning sikre sig, at manøvren kan udføres uden fare eller ulempe for andre. Vending skal ske forlæns til venstre, medmindre forholdene ikke tillader dette.
Stk. 2. Kørende skal før igangsætning fra kanten af vejen, ved vognbaneskift eller anden ændring af køretøjets placering til siden sikre sig, at manøvren kan udføres uden fare eller unødig ulempe for andre. Det samme gælder, når den kørende vil standse eller hurtigt nedsætter hastigheden.
(http://www.retsinfo.dk/_GETDOCI_/ACCN/A20010071229-REGL)
tilføjet af

Jo da...

...med stor interesse har jeg læst det som jeg selv og min veninde godt vidste i forvejen.
Men men....det berettiger ham ikke til at spille åndsvag og voldelig, " han gir hende jo lov" det ses heldigvis hver dag, at nogen er flinke og tilgiver en medtrafikant som kommer lidt sent i tanker om at man skulle dreje fra...

Vh Rosalilje
tilføjet af

Prøv at læse mit svar til cilotte

om min oplevelse af noget sådant. Så desværre hjælper det næppe at låse dørene, hvis de hjernedøde vil ind og "afstraffe". Og hjernedøde er de ihvertfald den slags idioter, som for det første slår kvinder og for det andet i det hele taget slår nogen andre mennesker. Uanset om hun har generet idioten, så er det dybt godnat. Han kunne have dyttet - givet hende fingeren, eller blinket, og så var den potte ude.
Men de findes desværre og desværre er politiet aldrig på rette sted i en sådan situation, de har travlt med at give folk fartbøder og kikke på om knallerter er ulovlige.
Jeg forstår så ikke at hun ikke ringede til politiet, men det var hun så for angst til og så har vi det jo igen - så får voldsmændene frit spil.
tilføjet af

Grib ind

Når først gummianden griber ind så vil retfærtigheden sejre. de onde vil græde og de gode le.
tilføjet af

GummiMand eller And

Hvem er bange for hvad ?
tilføjet af

mand

nogle gange and nogle gange mand alt efter temperment. altså... hurtig ind i telefon boksen og klæde om .
tilføjet af

Låst i byerne

Efter at have læst om de mange tilfælde, hvor flygtende røvere mm har revet bildørene op, har jeg konsekvent kørt med låste døre i byerne oig ved langsom kørsel.
Og det nyeste er at bander direkte fremprovokerer ulykker for at lave gaderøverier og afpresning.
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6;conference=161;posting=460211
MVH
GLG
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.