6tilføjet af

Bedste venner - og forelskede!?

Det er noget skidt er det! Man skal ikke forelske sig i sin bedste ven. Men på trods af dette gode råd, har jeg nu altså gjort det alligevel. Da jeg til en fest igår fik bragt det på banen - fandt jeg ud af, at det var gengældt... Egentlig blev jeg jo glad, men så alligevel.. Han betyder så inderligt meget for mig, og jeg elsker ham så højt! (På den en og anden måde) Men jeg er bange for, at det skal gå galt. Og bare tanken om et liv uden ham.. uha, kan slet ikke tænke tanken.
Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, så jeg håber i har et godt råd eller to..
På forhånd tak...
Mange påskehilsner fra den forvirrede pige
tilføjet af

Gør op med dig selv..

Kære den forvirrede pige..
Du må kigge dybt ind i dig selv og stille dig selv følgende spørgsmål.
Ville du kunne bære at se din ven sammen med en anden kvinde,hvis ikke så er dit valg ret åbenlyst.Hvem siger at man ikke kan være bedste ven med sin udkårne.
En anden ting du skal tænke over er om grunden til at du netop er begyndt at få de andre følelser for din ven skyldes at du er bange for at miste ham til en anden,skyldes det at du tror han glemmer dig når der kommer en anden ind i hans liv.Hvis han er din ven ville han fra start gøre klart over for hans partner at han har en pigeven som der skal være plads til.
Er dine følelser helt oprigtige,jeg mener vær helt sikker på at de skyldes kærlighed/forelskelse og ikke mere bunder i at du er bange for en konkurrent render med din ven.
Det er kun dig der ved svaret og lov mig du følger dit hjerte,dvs ægte følelser = forhold og venskabelige følelser = fortsat venskab.
Held og lykke.
Mikael
tilføjet af

grib kærligheden

Forelskelse og kærlighed er to forskellige ting, en forelskelse går over, men er det kærlighed, så grib den !!
tilføjet af

Du finder det ikke bedre!

Nu ved jeg jo ikke hvor gamle i er, men hvis du er nået til et punkt hvor du er klar til at slå dig ned med "den eneste ene", er der ikke nogen bedre at gøre det med end din bedste ven. Jeg lever sammen med min bedste ven på 5. år og vi skal giftes til sommer. Vi har kendt hinanden i 14 år og for ca. 5 år siden fandt vi ud af at det skulle være os og jeg har ikke et sekundt fortrudt. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet. Fordelene ved at være bedste venner og par er utallige, det bliver simplethen ikke bedre, så mit råd er: hvis du er klar til manden i dit liv, så lad det være din bedste ven :-)
tilføjet af

det kan gå

i er foelsket i hinanden tag lav en aftale om at i prøver det i noget tid.. også snak om hvordan i hver synes det går..! hvis det går godt så forsæt..! hvis ikke.. så stop det og bare blive venner igen..!!/ det skete for mig og min bedste ven..!! vi er stadig sammen..! og vi har aldrig elsket hinanden mere end vi gør nu..! så det er vær at prøve... man ved aldrig hvad der kan ske.. hvis du har brug for at snakke noget mere så her er min e-mail usherray@sol.dk.
tilføjet af

Du lever kun en gang!

Hej 'Pigen'
Som jeg skriver i overskriften "du lever kun en gang", så hvis det er gengældt fra din vens side, ville jeg ikke betænke mig et øjeblik. Måske er det jer hele livet - måske ikke... Men hvis det ikke går, hvem siger så, at i ikke bare kan aftale et blive venner igen... tjaaa - nu eller aldrig - ta' chancen og lev livet!
Venlig hilsen 'Stampe'
tilføjet af

hejsa

Hejsa søde nu skal du høre... Livet belønner handling og
når du først har disse følelser skal du ikke undertrykke dem bare fordi normen siger det... tal med ham, læg op til ham og aaaa ham... kan han li det så er det godt, tag det derfra.
Hvis han derimod ikke synes om det, så har du i det mindste prøvet....
Snyd aldrig dig selv for noget...

Held og lykke
god guy
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.