5tilføjet af

Blind Guardian

Ville bare høre om nogen af jer kender til det tyske heavy metal band Blind Guardian? Det er fed musik men det er desværre ikke så kendt her i Danmark
tilføjet af

Tak for tippet

Har kun hørt om dem. Kan ikke komme i tanker om noget jeg kender med dem...men jeg gik ind på http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=11:rm6htr7qklkx~T1 og læste om dem. Tysk metal fra 80'erne...så kommer jeg til at tænke på Accept, Helloween og Scorpions (selvom de er fra 69'erne, så var deres storhedstid i 80'erne).
På allmusic's hjemmeside står der at de stilmæssigt lægger sig op ad bl.a. hammerfall, helloween, gammaray, iced earth, stratovarius m.fl. (Det er bare dem jeg kender af dem, der nævnes.) Kender du selv nogen bands, der kommer dem nærmere i beskrivelse og stil? Det er jo ikke altid man er enig i dem, der nævnes på allmusic's hjemmeside.
tilføjet af

noget...

Jeg kender ikke så mange heavy metal bands, jeg kun har hørt musik i omkring 4 år. Dog kender jeg et band, som har den samme, efter min mening, Myth, Epic, eller gothic stil. Det er Nightwish, de er langt ligeså gamle som dem, men alligevel minder de lidt om dem. Selv har jeg hørt noget af Blind Guardians musik(har selv nogle numre) og det er virkeligt fedt. Hvis du kan skaffe noget at af, så jeg da anbefale at høre noget som The script for my requiem.
tilføjet af

Nightwish

Jamen det var dog fantastisk at se at én som kun har hørt musik i 4 år kender Nightwish. Det er jo et fantastisk fedt band der virkelig har formået at bringe powermetallen ud til mængderne.
Og en smule mainstream er de tilmed også blevet, ved deres nominering til NMA. Tillykke med det, og keep on the good work.
Kender iøvrigt også Blind Guardian. Så dem på Sweden Rock i 2003.
tilføjet af

BLIND GUARDIAN!!!!

Hmm.. Soegte paa Google efter Blind Guardian og kom saa til denne side..
Hoere selv Blind Guardian med stor glaede.. Har alle deres albums, og skal ogsaa helt klart have det nye naar det kommer...
Vi er et par stykker i vores by som hoere dem, men det er ikke nok... Desuden er der mange som synes at det er daarlig musik... Forstaar dem ikke...
tilføjet af

tjaa

det er jo folk som vil kalde alt heavy, for uorganiseret larm, fordi de ikke lytter til teksterne, eller fordi de har lyttet til dårlig heavy bands.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.