2tilføjet af

ATKINS og sukkerfri slik

Hej Alle derude med erfaring indenfor atkins livstilen:D
Nu har jeg været på atkins lidt tid og også købt lidt sukkerfrit/low carb slik med splenda via dialife.dk. Men har nu fået forvirret mig selv så meget med hvad jeg "må" spise af sødemidler. Jeg vil gerne forsøge at holde mig på de ca. 20 g. julhydrater om dagen (ala induktionsfasen). Vil det påvirke vægttab og ketose at spise slik sødet med splenda? Har efterhånden læst side op og side ned om sødemidler og kan se nogle siger man godt kan spise maltitol? Har nemlig fundet noget schokolade med kun 1 g. sukker og resten er maltitol.
Kender til mavegenerne der kan komme ved splenda, men er bare usikker om det egentlig er ok at spise? og i så fald hvad mængde? Vil man kunne forblibe i ketose?
Andre gode råd til hvad man må spise af slik lignende ting er meget velkomne:D
MANGE tusindvis af tak for jeres kloge ord:D
tilføjet af

Sjovt at du

har fået en sød tand nu når du er på Atkins.Har selv været på den og jeg havde slet ikke lyst til søde sager ,mig som elsker slik.Nå,men du kan vel Google dig frem til dit sødemiddel,jeg tror det er helt ok.P.S På induktions facen tabte jeg syv kilo og røg ned på 50.Som du jo nok ved,virker alle former for slankekure så længe man er på dem og jeg syntes ikke at man kan udholde Atkins i mere en tre uger.Hvad med South Beach,det er en anden form og ikke så vild en diet som Atkins.Jeg ønsker dig al held og lykke!😉
tilføjet af

Sucralose

eller splenda som det også kaldes, er er kunstigt sødestof. Som med andre kunstige sødestoffer, fx aspartam, skal man passe på. De kan give mange bivirkninger, og jeg rører ikke kunstige sødestoffer. Maltitol og sorbitol er også kunstige. Jeg tror dårligt man kan få noget slik med naturlige sødestoffer i. Naturlige sødestoffer er sukrin, birkesød og stevia, men sådan noget bruger de selvfølgelig ikke nogen steder, tænk hvis det pludselig blev lidt sundere!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.