3tilføjet af

Fantastisk indsats af landsholdet

Landsholdet spillede godt.
Det var en fantastisk god indsats landsholdet leverede imod Kina til WM i fodbold i Kina og selvom om de tabte kampen 3 – 2 kunne de med lidt held havde fået de ene point.
Men jeg har dog meget svært ved, at forstå hvorfor kampen ikke blev vist på en landsdækkende tv station jeg måtte se kampen på svensk tv 4 og jeg synes det er en katastrofe at landskampe ikke bliver vist direkte til et WM i fodbold.
Jeg synes de skulle skamme sig på redaktion på de danske Tv stationer på DR og TV 2 og igennem de sidste mange år er blevet talt om hvor vigtig brede idrætten er og der også skulle være plads til denne.
Men skal det fremover kun vises herrefodbold eller bør der ikke være plads til kvinde fodbold på vores Tv stationer❓for jeg synes sku det er sørgeligt at det kun er den kommercielle sport der kun skal vises på TV.
Men her fra en stor tak til kvindelandsholdet imod Kina og en virkelig levende kamp hvor der blev kæmpet til det sidste.
tilføjet af

Hej Clæs

Jeg gætter på ca, 7-0 til Danmark mød Ligtenstein.
Eller er det nu Lichtenstein,
Pyt
Danmark vinder ,o)
vh
Tom
tilføjet af

Beklager

Men kvindefodbold kommer jeg ALDRIG til at tage for gode varer.
De KAN bare ikke spille fodbold.
SÅ jeg vil rette en stor tak til danske tv stationer for ikke at vise kampene; det ville være spild af penge for deres vedkommende.
tilføjet af

Jeg gider ikke kvindefodbold.

Finder det kedeligt. Og underholdnings værdien, er den samme som at se maling "Tøre"
Men det er jo bare min mening.
MVH.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.