7tilføjet af

hamburgerryg / kartofler / ærter og gulerødder

Jeg mangler hjælp og inspiration . Det er de ting jeg har
til vores aftensmad .
Kan nogen hjælpe mig til noget velsmagende❓Jeg har også
majs, flåede tomater , cocktailpølser .
[f][s]
tilføjet af

Hvis du ikke har kogt hamburgryggen

Så skær 2 cm tykke skiver til hamburgerkoteletter. Steges på panden, som bagefter koges af så der bliver en pandesauce.
Lav hasselback kartofler og franske ærter som tilbehør.
Gulerødderne kan blive til reven gulerod med lidt sukker og citron.
Herlig sommerret. Velbekomme
tilføjet af

og sovsen?

smager sovsen af noget når man koger en hamburgerryg?
hvordan laves sovsen
tilføjet af

Forslag 2

Kog hamburgryggen og lad den blive stående i suppen.
Tag 5dl suppe over i en mindre gryde og gennemvarm ærter og gulerødder i skiver eller tern i suppen tilsæt ½ dl mælk og jævn med maizena, så de bliver som stuvede grønsager.
Server kødet i tynde skiver med kogte kartofler evt drysset med lidt persille (hvis du har og grønsagsstuvningen til.
tilføjet af

Den smager herligt

Hvis du laver hamburgkoteletter, skal du ikke koge dem, så bruger du pandesovs. Den laver du, når du har taget kødet af ved at hælde ½ fl rødvin panden og 1/4 piske smag til med lidt peber, den er sikkert salt nok af hamburgryggen, men smag altid på maden. Tilsæt lidt kulør, så farven er appetitlig.
Hvis du koger en hamburgryg, har du en gryde god suppe, som er velegnet til aspargessuppe eller til aspagessovs eller stuvede grønsager som jeg foreslog.
En gammeldags stuvning er opbagt. Dvs du smelter 50 g. margarine eller smør. Det må IKKE brune over hovedet. Tilsætter en grydeske fuld mel (strøget mål) rører sammen til en smørbolle. Tilsætter ½ dl mælk og derefter lidt suppe ad gangen til sovsen har den rette konsistens.
tilføjet af

ellers

kan du koge hamburgerryggen normalt, servere kogte kartofler og grøntsager til og lave en hvid soms som du smager til med lidt dijon sennep
tilføjet af

tusind tak for jeres svar

jeg går straks i gang
😃
tilføjet af

Bønner ? masser af nye friske

Smør dampet bønner, så kan du beholde resten, bare smør dampet bønner(grønne og friske).
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.