12tilføjet af

At melde sig syg

Er det rimligt at jeg skal have dårlig samvittighed over at melde mig syg?? Jeg har feber, ondt i halsen, ondt i hovedet, ondt i øret og er bare så træt, på trods af at jeg gik i seng kl. halv ti i går... Jeg passer børn og ved at deres mor er helt afhængig af om jeg kommer, for selv at kunne gå på arbejde.
Er det rimligt at jeg skal have dårlig samvittighed??
tilføjet af

Selvfølgelig får du dårlig samvittighed

Du ved at andre mennesker er afhængige af at du passer dit arbejde, derfor har du det skidt med at melde dig syg. Men problemet bliver ikke mindre hvis du slæber dig på arbejde i dag, for derefter at melde dig syg i en uge. Pas på dig selv, så du hurtig bliver rask, det vil være bedst for jer alle. ha' det godt
tilføjet af

Hold en uge.

Du passer børn, verden skal sku nok dreje rundt anyway.
Enhver pædagog med respekt for sig selv, holder mindst 5 sygedage om måneden, og når hun/han endelig så endelig er på arbejde, så er det næppe børnene der er i fokus.
Hold en uge, det kræver din faglige disciplin.
tilføjet af

Hmm...

Problemet er jo bare at det ikke kun er mit job som ikke bliver udført, men også min arbejdsgivers... Og havde jeg haft kollegaer til at tage over havde jeg ikke tøvet med at melde mig syg i går...
tilføjet af

for dum

du er sgu da for dum at hører på
tilføjet af

du er da for dum til

ja jeg mener du er da kriminel og forhåbentlig buret inde ellers er kan det kun gå for langsomt med at få dig i kort snor, hvem er mere vigtig end børnene? jeg har aldrig hørt mage!!! jeg håber da du selv kan se det er forkert holdning hvis du mener det!!
tilføjet af

Godmorgen.

Så kom i ud af sengen.
tilføjet af

jamen

hvis du går på arbejde med ALLE de skavanker du har, så smitter du jo bare børnene, børnene smitter deres mor og SÅ har vi balladen... god bedring og NYD din velfortjente sygedag (ikke fordi jeg mener du har fortjent, at være syg... du ved sikkert hvad jeg mener)
tilføjet af

hold fri til.....

du er hel rask. selvfølig får man dårlig samvittighed, men som en anden skrev kan du smitte hele familien.
vendt til du er hel rask, det kan din boss sikkert godt forstå, hvis ikke, gå til læge og få en lægeerklaning (ved ikke helt hvordan det staves) men kun hvis din boss ber om det.
børnene har også bedere af en rask passer end en syg....
god bedring :)
tilføjet af

Sygemeldinger !

Jeg tror at vi alle indimellem, når vi melder os syge, har/får dårlig samvittighed. Uagtet hvilket job man har, vil der altid være andre mennesker/kolleger, som er afhængige af en, og det i sig selv er ikke en særlig fed fornemmelse .....
Men sygdom er vi ikke herre over - så dårlig samvittighed eller ej,- så har man jo ret til det.
tilføjet af

Ind under dynen med dig

Hejsa
Dårlig samvittighed er meget naturligt i den sammenhæng, men hvis du smitter børnene er deres mor alligevel nødt til at blive hjemme fra arbejde for at passe dem.
Jeg kender det med den dårlige samvittighed. Jeg er lige blevet opereret og har været sygemeldt i 3 uger. Jeg begynder igen på mandag, men kun for 4 dage så skal jeg opereres igen. Med efterfølgende 3 ugers sygemelding.
Jeg ved at mine kolleger kommer til at arbejde over, og at chefen ikke kan få skemaerne til at hænge sammen pga. min sygdom og det giver dårlig samvittighed.
Det kan vi bare ikke bruge til noget!
Alle bliver syge - selv cheferne - og ingen bør ha´ dårlig samvittighed over det.
Put dig ind under dynen, forkæl dig selv og tag den tid det tager at komme ovenpå igen.
Rigtig god bedring
tilføjet af

Hvis du smitter

Du får først rigtig dårlig samvittighed hvis du får smittet børnene hvis ikke du melder dig syg...
tilføjet af

Dårlig samvittighed, nej!!!!

Hvis du føler dig rigtig syg og ikke bare er ude på at score et par fridage, så kan jeg ikke se der skulle være grobund for dårlig samvittighed.
I vores industrialiserede hverdag er vi alle selv den nærmeste til at passe på os selv.
Jobbet kan ikke passes 100% hvis man går og skranter, derfor synes jeg ikke der er grundlag for at få problemer med sin samvittighed, hvis man melder sig syg og virkelig er syg.
Men jeg må indrømme, at alt for mange mennesker benytter sig af vores system, til at snuppe et par regulære fridage og så bare ringer og melder sig syg, eller man sygemelder sig fordi man er en smule forkølet. Så er der grund til at have problemer med sin samvittighed.
At ens koleger så må løbe lidt stærkere, når man virkelig er sygemeldt, er bare ærgeligt, næste gang er det dig der må klare arbejdet for en syg kolega.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.