1tilføjet af

Inboforsikring

Hej Alle.
Puuh så er jeg lige flyttet i lejlighed i Århus. Jeg har boet i udlandet, og er første gang jeg bor for mig selv i DK. Er der nogle der har nogle gode råd til en billig eller god indbo? Syntes jeg har været en del igennem på google, og de fleste kræver indbosum for nærmest en halv million.. Hmm.. Ved i om der er noget til unge studerende, eller bare nogen der har gode erfaringer? Jeg er kvinde, ikkeryger og snart 21 år.
Tak på forhånd:)
tilføjet af

Sv: Indboforsikring

Hej.
Du vil kunne opleve, at præmien på en indboforsikring er relativ dyr fordi du bor i Århus. Forsikringsselskaberne har delt landet op i forskellige risikozoner (faktisk helt ned til 1 meter * 1 meter), og de større byer koster en indbo bare mere. Du kan evt. spare lidt penge, hvis du f.eks. ikke skal have din cykel forsikret.
Nogle selskabet har en indboforsikring specielt rettet imod unge. Der er indbossummen typisk fra kr. 150.000,- til 400.000,- Jo lavere indbossum du har, jo lavere præmie.
Det er bare vigtigt, at du finder en indbosum som passer nogenlunde til de værdier du har i dit hjem. Tænk på hvis lejligheden brænder, og alt går tabt. Så skal du have alt erstattet lige fra grydelapper til sofaen.
Håber det hjalp dig lidt på vej.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.