4tilføjet af

at liberaliserer DK.

Jeg vil gerne liberaliserer Danmark så vi kan få et tilvalgssamfund. Forstået på denne måde er der nogen der ønsker en mongol må de også betale for at få den passet. Jeg menerat alle danskere skal have udbetalt en million kr. ved deres 18 års fødselsdag og dette skulle dække deres tab og evt. udgifter til arbejdsløshed. altså ingen forsørgerstat men en ansvarsstat. mit motto er Go man go work.
tilføjet af

millionen

Det er vidst ikke så gennemtænkt at give en Million i 18 års gave! Det er muligt at du har eller at dine forældre havde evner til at få din million til at vokse eller få den båndlagt. Men jeg er ikke så sikker på at det gælder størstedelen af vores befolkning, og hvad så? når de så bliver arbejdsløse skalde så smides på gaden uden mad og drikke? Skal deres børn tages ud af skolen? hvor skal børnene få mad og drikke fra, hvis deres forældre ikke har kunnet forvalte millionen og er blevet arbejdsløse?Jeg kan godt se hvor du vil hen men man må respektere at ikke alle sidder på den gyldne gren hvor man kører afsted efter den røde tråd (hvor man kører efter remsen skole udannelse, arbejde, ægtefælle,hus,bil,børn,hund og kat).Der er mange forskellige skæbner ! Nogen kan "helt selv" men der er andre der skal have hjælp. Og hvis vores samfund skal være rigt må vi også vise at vi kan hjælpe andre der ikke er så heldige som en selv!!!!!!!
tilføjet af

ansvarlighed

Jeg mener at ansvar for sit eget liv skal ligge hos sig selv. Min opfattelse af sygehusvæsen er at det skal privatiseres. alt hvad der kan privatiseres. Du åbner en masse spørgsmål som er intersante at arbejde videre med og det vil jeg gøre, men jeg vil ikke have et perfekt samfund.
tilføjet af

ja da

jeg kan se hvad du mener og følger din mening
tilføjet af

hvem er useriøs????

efter det som du skriver kan jeg ikke se noget der kan være mere useriøst
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.