38tilføjet af

Kender I typen ??

Hej med jer..
Netop her til morgen har jeg ved et tilfælde fundet ud af at min mand har haft sex med en anden kvinde..
Jeg finder ud af det ved at se i hans telefon som tilfældigvis ligger på bordet, i flere sms'er er der skrevet fræk og mange tak for sidst...
Jeg spurgte ham lige ud om han havde været mig utro, og det svarede han nej til.. Jeg kunne så kun spørge ind til hvem XX var, om det forklarede han var en de skulle bruge til indlæg på sit arbejde, som skulle holde foredrag.. Jeg sad og tænkte mit, da han fortalte endnu en løgn.. Jeg spurge igen om han var helt sikker på at han ikke havde været mig utro og bad ham så inderligt være ærlig, og igen var svaret NEJ..
Jeg spurget ind til hans sms'er på telefonen og om han stadig var sikker - først der kom bekendelsen, at det havde han været, denne ene gang..
Han sagde samtidig at det kun var fordi han havde et behov som ikke blev opfyldt herhjemme, så skylden faktisk var min...
Jeg er i syv sind, vi har været gift i snart 4 år og kendt hinanden i otte år - men kan man nogensinde få opbygget et forhold igen ?
Lige nu ser jeg den eneste løsning at blive skilt.
Er der nogen så har erfaringer fra ligende ?
tilføjet af

Ja, jeg kender typen

Jeg har selv været gift med en. Jeg fandt også sms-beskeder fra en fremmede kvinde, som senere viste sig at være en kollega.
Det værste ved det hele var, at hende (hans kollega) synes at det var helt ok, hun havde det helt fint med at være sammen med min mand, skønt vi havde to børn.
Jeg må indrømme, at jeg smed ham ud med det samme. Han fik en lærestreg, men kom aldrig ind i varmen hos mig igen.
Lyt til et godt råd, ud med ham.
tilføjet af

hold kæft

hvor en idiot!!!
DIN skyld at han har været utro!!!????
det er jo ikke fordi du har været ham utro går jeg udfra!?
sådan en idiot - ud med ham!
tilføjet af

Til Gentleman

Hvad nu hvis du fandt en lignende sms besked på din kærestes mobil - hvordan ville du så reagere?
Forestil dig at din kæreste havde sex med en anden mand, ville du stadig mene at det er det samme som at blive kløet på ryggen?
tilføjet af

Han skal da ikke afholdes...

Du siger "tilfældigt" - men det passer jo ikke, du tjekker hans telefon og sms'er med "noget" for øje...så tilfældigt er det jo ikke.
Men hvad laver du egentlig i hans telefon?
Og jo..hvis du ikke opfylder din mands behov, hvadenten det drejer sig om fysiske eller mentale behov, så er der vel intet galt i at han søger sine behov dækket andre steder.
Har du f.eks brug for en følelsesmæssig samtale om problemer på dit job, og din mand ikke magter/ikke gider at hjælpe/snakke - så vil du søge hjælpen hos veninden e.lign. Har din mand brug for fysisk bekræftelse, og hvis du ikke gider sex med ham længere...så vil du vel ikke forlange at han skal leve resten af livet uden sex?
Det er da iøvrigt påfaldende, at du blot nogle timer efter at have opdaget din mand er utro - vælger at skrive indlæg i en debat.
tilføjet af

Vigtigt

Var det ikke en ide at snakke om hvor han ikke får sit sexuelle behov opfyldt, muligt han mangler et elller andet, han kan ikke bare bolle udenom, men tage en snak med dig om det sexuelle.
Tilliden har fået et knæk, og kun du ved om den kan genoprettes.
tilføjet af

ikke vice cersa

Du kan ikke vende den om...
Mænd giver kvinder kærlighed for til gengæld at få sex. Kvinder giver mænd sex, for til gengæld at få kærlighed.
Så hvis "gentleman's" kæreste har sex med en anden er det for at få kærlighed - og kærlighed kan ikke ligestilles med at få kløet ryggen(ihvertfald ikke hvor jeg kommer fra*S*)
tilføjet af

spørg Carl-Mar hvad han mener

det kan være at han har et svar på det.....
tilføjet af

man siger ofte "engang utro altid utro"

Vil du helst leve alene eller med en utro mand der svigter dig gang på gang!
prøv ham af:Smid ham ud,måske kommer han og lover dig det ikke gentager dig,og beder om forsoning og tilgivelse!
Så kan du hvis du føler for det genoverveje din beslutning.

Nej,mænd har hverken mere eller mindre ret end kvinder til at være utro.
tilføjet af

Ja jeg den typen

Kan kun sige UUUUUD med ham og det kan KUN gå for langsomt.....
Jeg har selv prøvet det over 2 gange... men opdagede via ICQ. Det værste var dog at det var med hans eks... 1 gang tilgav jeg ham det og mente så at det var min skyld ved at han også sagde på samme måde at han ikke fik behovet dækket hjemme... Men 2 gang var det nok... De skal sku ikke skyde skylden over på en anden. Og anden gang var det ham selv der var afvisende hvergang at¨jeg havde lyst til noget, derfor var jeg 100 % sikker på at det ikke var mig som var noget galt med. men alligevel skulle han prøve...Han blev smidt for porten også selvom han tiggede og undskyldte. men 2 gange den samme fejl kunne jeg ikke tilgive og slet ikke med en eks kone....Jeg har ikke fundet nogle efter og snakker en gang imellem med min eks kærste.. og han siger godt nok at han fortryder det han gjore den gang og ville gøre alt for at få et forhold til mig igen... men jeg ville ikke skuffes en 3. gang
Så mit råd til dig er ud,ud,ud med ham... Det er ikke din skyld at han begår fejltrin.
Håber du finder en løsning
tilføjet af

Tak

Hej alle. Tak for de seriøse svar der er kommet på mit indlæg. Det er ikke nemt at stå med en utro mand, og alt det man tænker og gør i øjeblikket er tit ikke velovervejet. Jeg vil tænke mig om og vælge ud fra min bedste overbevisning.
Tak for jeres svar - rigtig god weekend.
tilføjet af

Du lyder som min mand

Men det er ikke så nemt som du skriver. Jeg er af den overbevisning at hvis man kan være utro én gang, kan det også nemt ske igen.. For hvis der er en periode hvor manden ikke er tilfredstillet hjemme er det ok at han går i byen og finder en til at tilfredsstille ham, det mener jeg er totalt forkert. Kærlighed og sex, som du skriver to forskellige ting, måske - men ikke hos mig.. Jeg ville aldrig kunne have sex med en jeg ikke følte noget for, men det kan mænd åbenbart godt eller ??
tilføjet af

God pointe!

Jeg tror du ramte hovede på sømmet, der!
tilføjet af

Ja her er forskellen åbenlys

Som "tænk" skriver ovenfor:
"Mænd giver kvinder kærlighed for til gengæld at få sex. Kvinder giver mænd sex, for til gengæld at få kærlighed."
Deri, er jeg sikker på at meget sandhed ligger begravet. Har en mand sex med en anden kvinde, er det ikke fordi han ikke elsker sin kone.
Jeg tror du har helt ret i at mænd (generelt) har en større tendens til at skille kærlighed og sex fra hinanden og det behøver der ikke være noget fordækt i, efter min mening. En mand kan godt have sex med en kvinde, som han ellers ikke har nogle følelser for, det har en kvinde til gengæld ret svært ved.
Sat lidt på spidsen, men ikke desto mindre sandt, tror jeg.
tilføjet af

Har oplevet situationen

Jeg har faktisk oplevet det du nævner, og tænkte mig godt om. Nu er min kone særdeles sød, smuk, flot og tiltrækkende, og ved nærmere eftertanke ville det da egentligt være mærkeligt, om hun ikke kunne vække noget i andre mænd. Når man har noget smukt og godt, lever man også med en risiko. Jeg ville ikke bryde mig om at have en kone ingen gad vende sig om efter. Jeg ved godt, at jeg nu får alle de kvinder på nakken, der lider af jalousi og frustrationer. Men for vort vedkommende har det været med til at tilføre pirrende vitaminer for vort forhold. Der har været et par sidespring, men jeg har aldrig belemret hende med at jeg ved det. Det har blot animeret mig til at være endnu mere omsorgsfuld og opmærksom. Jeg ville udelukkende blive betænkelig, hvis hun indledte et forhold der betød at hun ville møde en samme person flere gange. Sa er den i mine øjne gal..Og så ville jeg bryde ind. Det samme ville jeg hvis hun mistede interessen for mig.
Der skal nok være flere der mener mit navn er misvisende.
Hilsen Gentlemanden
Du skal altid kunne tilgive, og husk: Erarre humanum est.
tilføjet af

Der er en forskel på kvinder og mænd

Jo, det er vist almindeligt kend, at mange mænd har et meget mere ukompliceret (og koldt) forhold til sex
tilføjet af

Til non-putirtanen

Dig indlæg er eget interessant. Er du så en mand eller en kvinde?
tilføjet af

tja

Det er menneskeligt at fejle, ja det har du helt ret i.
Men det er at komme igang igen og hvordan, uden at have mistanken, det er svært.
tilføjet af

Lommeuld og instinkter

At mænds forhold til sex skulle være koldt, er så ikke helt sandt. Tværtimod er vores forhold til sex stort og varmt.
Men glem ikke at vi, trods vores civiliserede verden, stadig kun er dyr præget af instinkterne.
Mænds drift er instinktivt større end kvinders idet vi ikke er bærere af vores unger. vi skal derfor sørge for at vores gener spredes mest muligt, og dette sker bedst med flere partnere.
En mand der holder sig til én kvinde, handler i grunden imod instinktet(groft sagt), og når denne ene kvinde dernæst fratager ham muligheden for sex, så er han sgu på den. En mand der ikke reagerer i denne situation med utroskab, vil være påskønnet af konen, men han vil inderst inde kæmpe en stor kamp med sit instinkt&lyst. Hans "ego" vil dale, og selvværdet vil med tiden skrabe imod bunden. Hvilken mand vil kvinden helst have?
1. Ham der intet selvværd ejer
eller
2. Ham der via andre kvinder bekræftes, men officielt bliver i det monogame forhold?
Vælger hun 1'eren, er det bevist at hun er større egoist end den utro ægtemand.
tilføjet af

sikke noget pjat

Du står og skriver at kvinder prostituerer sig selv og sælger deres krop for at for kærlighed?Og endnu være: at mænd køber sex med kærlighed? Nå, men så er det rigtigt, som muslimer siger,at kvinder er allesammen nogen luder. Jeg ved ikke om du selv er mand eller kvinde, men jeg går ud fra at du er en de, efterhånd, mange kvinder/frustrede/feminister som forpester dette samfund med deres distoceret opfattelse af mænd og kvinder. MVH-italiener
tilføjet af

Hold kæft mand...

hvor en gang fis man skal høre på, for at i kan retfærdiggøre utroskab.
tilføjet af

nixen

"Du står og skriver at kvinder prostituerer sig selv"
Nej...for det første så sidder jeg og skriver - og for det andet pådutter jeg ingen at være prostituerede.
Den må stå for din egen regning, og siger vist mere om din tankegang end det gør om min.
tilføjet af

Det var...

da en super saglig argumentation du benytter. Var det ikke bedre om du bare tav?
tilføjet af

Og din egen argumentation?

Er den specielt saglig?
Det er instinkter, det ligger i generne, vi kan ikke gøre for det...BUHU!!
Vi kvinder kun gik efter de stærkeste, mest attraktive gener...ja så var der sgu ikke mange mænd, der fik noget.
tilføjet af

Men det gør i jo..

...i går efter de stærkeste.
Kvinder stiler efter de mænd der af den ene eller anden grund kan forsørge og forsvare kvinden/ungerne.
Om det er fysikken, pengepungen eller magten i hver især tiltrækkes af, er jo forskelligt fra Q til Q.
Og de kvinder der ikke selv har noget at byde på, må tage til takke med den fattige, svage og underdanige mand. Groft sagt, men sådan er tingene.
tilføjet af

Så er det nok derfor..

at der er så mange mænd, der ikke er "far" til deres egne børn...
tilføjet af

???

ok dér kan jeg ikke lige se sammenhængen? Vil du uddybe???
tilføjet af

Et sted mellem...

10-15 % mænd er ikke den bioloiske far til deres "børn".
tilføjet af

??? igen

Hvis du mener skilsmissebørn's nye "fædre" ligger tallet vist en del højere. Men hvad har det lige med sagen at gøre??
tilføjet af

For pokker! :o)

Nej ikke skilsmissebørn!
Det er tilfælde, hvor manden tror, han er den biologiske far til barnet, men ikke er det.
Kvinderne går efter de bedste gener
tilføjet af

præcis

Ok den vej - og netop dette emne, fortæller HVORFOR mænd er drevet af den sexuelle drift.
Følgende gælder alle hanner, ligefra giraf til menneske:
Vi er her af en eneste grund, at sprede vores gener, formere os. Og da hannen af gode grunde aldrig kan være sikker på at hunnen er gravid med hans gener - drejer det sig for hannen om at parre sig med så mange hunner som muligt. Jo flere hunner han har parret, des større chance er der for at han gener føres videre.
Og hunnen, ja hun går efter ham med det største gevir, flotteste fjerpragt, største muskler, størst inflydelse i flokken.
Er vi stadig ikke enige?
tilføjet af

Til dels...

men der er jo en grund til, at vi ikke hænger i træerne længere.
Det, der adskiller os fra dyrene, er, at vi har følelser.
Man kan sgu ikke bruge ens drifter og gener som undskyldning for dum opførelse.
Hvor mange mænd vil sige - nå, det er ikke mit barn? Nå det er okay, selvfølgelig var du nødt til at finde de bedste gener til dit afkom.
tilføjet af

prøv at tænk det igennem *S*

Ja der er mange grunde til vi ikke hænger i træerne, men skal vi lade de grunde ligge lidt - hvis samtalen skal være rimelig overskuelig.?*S*
"Det, der adskiller os fra dyrene, er, at vi har følelser" Insekter er nok de eneste på jorden der ikke har følelser - så følelser er ikke det der skiller os fra dyrene.
Men mennesket er udviklet til at være være kulturel, fremfor naturel - vi opdrages...og hvorfor? Fordi vi påtvinger os og vore afkom en form for kunstig tilværelse. Hvis denne form for tilværelse var naturlig for mennesket, var opdragelse unødvendig.
Kort sagt, via opdragelse undertrykker vi vores inderste drifter og instinkter. Dog kommer de ind imellem til udtryk, f.eks via utroskab - f.eks via slagsmål i skolegården/på diskoteket etc etc.
Vi er i bund og grund stadig dyr, vi er blot dresserede til at begå os på den "rigtige" måde.
tilføjet af

Jeg ved ikke ...

hvor mange dyr, der bliver såret eller ked af det.
Alt andet lige, så er vores emmotionelle side mere udviklet end dyrenes.
Hvor nemt ville du ha' det med, at din kæreste var utro?
De fleste mennesker ville ikke kunne bare ryste det af sig.
Man bliver nødt til at ha' nogle fælles spilleregler i et forhold, og det er bare ikke nogen særlig god undskyldning, at skyde skylden på ens instinkter.
tilføjet af

tænk igen

"Alt andet lige, så er vores emmotionelle side mere udviklet end dyrenes" Ja det er sandt, men gælder det også for mennesket der vokser op ensom uden for civilisationen, uden nogle former for opdragelse? Eller vil han vokse op som lidt af et vilddyr?
"Hvor nemt ville du ha' det med, at din kæreste var utro?" Ikke nemt, for jeg er opdraget til monogami, og derudover siger mine gener at jeg skal vogte over den der kan videreføre mine gener. Præcis ligesom handyr vogter over deres hunner. Hvor mange haner kan der gå i hønsegården? Hvor mange tyre går der i en fold? Hvor mange hanløver er der i en flok?

"De fleste mennesker ville ikke kunne bare ryste det af sig." Det kan dyrene heller ikke...
"Man bliver nødt til at ha' nogle fælles spilleregler i et forhold, og det er bare ikke nogen særlig god undskyldning, at skyde skylden på ens instinkter"
Selvfølgelig er det ikke genetik/ man skal smide på bordet når man kommer hjem med læbestift på skjorteflippen*G*
Jeg snakker blot om årsagen, ikke om forklaringerne til den forsmåede...
Men hvis du ikke er enig, kan du så ikke forklare mig flg.:
Hvorfor er mænds forhold til sex anderledes end kvinders?
Hvorfor tænder mænd på bryster og baller? Når kvinder tænder på overarm, ben og nakke?
Hvorfor vil manden gerne have at han p!k er større end naboens?
tilføjet af

NY TRÅD!!

Hvor mange mænd ville være i live, hvis der kun var plads til en i hver folk?
Har mennesket ikke altid været et flok"dyr"? Og har det ikke betydet, at man i flokken må ha' haft nogle generelle retningslinier?
jeg tror ærlig talt ikke at mænd og kvinders forhold til sex er så forskelligt, som nogle vil gøre det til...forskellen er nok kulturelt betinget!
Og kvinder tænder altså også på bryst og baller hos mænd!
tilføjet af

du tænkte ikke...*S*

"Hvor mange mænd ville være i live, hvis der kun var plads til en i hver folk?"
Da vi var flok, agerede vi sikkert som aberne:
Når alfa-fører-hannen er tilstede, er der ingen der dusker hunnerne andre end ham, når han er ude af syne hopper alle beta-hannerne på hunnerne.
Idag er vi ikke i flok, da vores kultur byder os at være monogame.

"jeg tror ærlig talt ikke at mænd og kvinders forhold til sex er så forskelligt, som nogle vil gøre det til...forskellen er nok kulturelt betinget!"
Der er stor forskel på hun-dyr og han-dyrs sexualadfærd, og netop disse forskelle er de samme som kendetegner menneskets forskelligheder kønnene imellem. Synes ærligt at det er fjollet af dig at påstå der ikke er forskel på mand/kvinde i denne sammenhæng.
"Og kvinder tænder altså også på bryst og baller hos mænd!" Ja gu gør i det, fordi et veltrænet bryst udtrykker styrke(at han kan beskytte, og hårde baller fortæller at denne han kan løbe stærkt og fange bytte/mad.
Vi mænd tænder på bløde fyldige bryster, og ikke hårde muskuløse bryster - hvorfor? Fordi de bløde store kasser, fortæller at de kan amme vores afkom. Kvinder skal ikke have mænd til at amme ungerne, derfor er bløde bryster ikke tiltrækkende når de sidder på en mand.
Et seriøst spørgsmål:
Pjækkede du fra biologi & psykologi???
tilføjet af

Næh...

men jeg synes det er en noget forenkling af tingene
tilføjet af

Væk med ham!

... er jeg nok ikke den klogeste til at sige!
Piller de ved andre, skal de bare VÆK!
Jeg har gang på gang været sammen med den slags mænd, og jeg er den slags kvinde der ikke selv kan gå fra dem, men skal hentes af en ven eller lign.
Men jeg synes dog ikke du burde ha været gået i hans ting til at starte med... der er ikke noget mere vigtigt at kunne have et privat liv og ting som virkelig er ens egne.
Tag min kæreste... han tjekker min mobil(sms´er, opringer), mine mails, kalender, ALT... jeg kan end ikke slå en skid uden han ved det, eller en af hans venner straks ringer og fortæller ham det!
Jeg har aldrig givet ham grund til ikke at kunne stole på mig, aldrig flirtet, eller været utro... alligevel får jeg skæld ud hver dag for at snakke med mine venner, eller være hjemme hos min familie som jeg kun ser hver anden månede!
I hans øjne gør jeg alt for at såre ham... og i virkeligheden sidder jeg pænt på min pind hjemme hver weekend men han er i byen eller hos sine venner, for ikke at træde ham over fødderne!
Jeg stoler ikke på min kæreste... han prøvede at være utro første gang vi var sammen, og bliver ved med den samme kvinde denne gang vi er sammen.
Jeg ville ønske jeg var stærk nok til bare at skride... for jeg tænker ikke på andet end han hellere vil være sammen med andre end mig... og jeg bare er et hul han kan stikke den i, når hende den anden ikke lige er tilgængelig!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.