6tilføjet af

At blive ven med en dansker

En spade ved navn "Hehe" skriver som svar på mit oplæg "Danskerne er selv skyld i at indvandrerne hader dem" bl.a. flg.:
Tal for dig selv - igen - og dem du kender. Den myte har jeg hørt før - men jeg har boet uden for landets grænser (4 år) og de mange gange jeg holdt ferie, fik jeg ofte fortalt at vi danskere kunne være svære at komme ind på livet af, men til gengæld var alletiders når de først blev venner "med os". Der er en forholdsvis større del blandt danskere der er mindre vellidt i udlandet, end mange andre nationer - men vi overgås suverænt af mange nationer i den upopulære skala - englændere, hollændere og svenskere fører suverænt.......
1: Retfærdiggører det det at være upopulær, at andre er endnu mere upopulære? Men hvorfor er danskerne mindre upopulære? Fordi de har så travlt med at slikke røv på andre nationer i frygt for at nogle skulle se sig sure på lille Danmark. Danskere er generelt bange for at gøre sig upopulære. Vi er jo stadig et lille land. Vi er klassens lille nørd der er bange for de store drenge. Og netop dette pisser os ufatteligt meget af. At vi ikke bare kan gå ud og spille den smart-ass vi selv tror vi er.
2: Danskere er svære at komme ind på livet af, men til gengæld alle tiders når først de er blevet venner "med os".
Sandheden er, at danskere er så forbandet mistroiske over for andre mennesker, DERFOR er de svære at komme ind på livet af. Men hvor stammer denne mistro fra? Den stammer såmænd fra danskernes egen måde at være på. Hvis en dansker vil være din ven, så er det 100% sikkert fordi han er ude på at udnytte dig økonomisk, socialt eller på anden måde pampe dig for et eller andet, og tyv tror hver mand stjæler, så derfor tænker danskeren straks: Hvis nogle vil være venner med mig, så er det nok fordi de er ude på at udnytte mig på en eller anden måde. Venskab for venskabets skyld eksisterer ikke hos danskere.
3: Skal man være venner med en dansker, så er den eneste måde at nærme sig dem på, med ekstrem ydmyghed og underdanighed. Så kan danskeren måske lige akkurat acceptere "venskabet", fordi så er danskeren jo i den overlegne rolle. Den overlegne rolle hans evige storhedsvanvid får ham til at tro han er berettiget til.
Hele indlægget kan læses under "Danskerne er selv skyld i at indvandrerne hader dem" /EyeOfJustice
tilføjet af

Hylen og skrigen....

Nej jeg retfærdiggør absolut intet og det behøver jeg heller ikke - hele dit indlæg går i bund og grund ud på at udstille din egen utilstrækkelig og kan du tage hele den danske befolkning i ed på det, har du det fint. Men jeg er ret sikker på at vi hverken er værre eller bedre end andre lande/folkeslag på den her klode.
Hvad er det du vil???
Hvad skal danskere gøre for at stille dig tilpas??
Hvem skal danskerne underkaste sig???
Kan du redegøre for alle dine negativiteter - eller er det bare "ord der kommer ud af din mund"
Hvad med kommentar til resten af det jeg skrev??
Råbe og skrige kan du - hvad med at komme med nogle seriøse tiltag, der kunne løse problemerne
Konstruktiv er du ihvertfald ikke og hvem er så egentlig en spade!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

Du er mig langt underlegen

1: Jeg har valgt kun at kommentere et brudstykke fra din tude-tale, for at vise min overlegne evne til at gå i dybden på en tekst.
2: Jeg har valgt ikke at kommentere hele dit indlæg, fordi du er en undermåler, der ganske enkelt ikke er værd at spilde min exceptionelle overlegne viden på. At et geni som mig skulle spilde tid på en totalt nolife nobrain som dig, er ganske enkelt at kaste perler for svin.
/EyeOfJustice
tilføjet af

Ikke Nikke

Nej du er ej - du er kludedukke - der ikke har nogen pose til de ting du påstår - sådan er det............
tilføjet af

Jeg vil

sige alle dine inlæg viser kun noget om dig selv du er så narsicistisk som nogen kan være og det lyder altid som om det dig selv du snakker om og til.
Alvorligt talt du skulle snakke med en voksen moden person om det så du kan få hjælp.
tilføjet af

Det nok din egen skyld hvis du ikke kan få nogen venner

du er en meget usympatisk misundelig stodder
tilføjet af

Hr.Venneløs

lugter du af hvidløg
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.