3tilføjet af

Smuk men farlig. ;-))

Og hvis skyld er det så, det er såmend vores egen, eller nærmere bestemt de såkaldte voksne fra 60 erne, de godtog og hjalp tilmed denne pest, denne gift der spreder sine frø på de danske jorde. Jeg ser det som en pligt at bekæmpe denne uvelkomne indtrængen uanset hvor den ses.
Netop i disse dage er det vigtigt at være opmærksom på udviklingen, den fremmes af gunstige forhold og dovne mennesker der slænger sig i varmen og gør intet.... Trist!
De varmere himmelstrøg er kilden til denne ufattelige store og hurtigt voksende, dominerende og alt fortrængende .....ja. "kønne plante"
I tresserne blev den accepteret, tilmed faktisk forgudet af visse grupper af befolkningen, man mente den var et velkomment gode der kunne berige danskere i deres travle hverdag.
Jeg må med skam indrømme at, jeg dengang selv bidrog til at forherlige mit liv med denne dekorative tingest,,,,,slæbte den endog med hjem til den daværende sjoverhytte. Tja, jeg er blevet klogere.
Idag,,,, netop nu, sidder jeg i skrivende stund, med kløe over hele mit underskønne sjoverlegme,,,, røde udslæt og knopper der svier og irreterer mig til døde, blot pga. tidligere tiders fejlagtige fortolkninger og naive godtroenhed.
Min bøn til jer.... Hold afstand, den er giftig og netop i disse dage allermest farlig, meld observationer til kommunen, det kræver beskyttelse i usædvanlig grad at omgås denne indtrænger.
Lige et link for yderligere info. http://hovsa.e-pub.dk/index.php?ID=1&lang=da
tilføjet af

Ligesom penge ,-)

Det kræves kontrol, og balance.
Mvh
tilføjet af

Har du stadig problemet

eller har du fået det nedkæmpet?
Hvis ikke så sig til.
Et familiemedlem er ekspert på området.
tilføjet af

Længe siden ;-))

Jo. Tak... Det går fint nu, jeg har stadig noget udslet på underarmenene, men det er faldet til ro og generer ikke mere.... ;-))
De sataner er ikke til at lave sjov med.
;-))
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.