4tilføjet af

Lord Of the Rings styrer

Jeg syntes ærligt talt at Ringenes Herre er det bedste der er sket for filmverden og ikke nok med at Peter Jackson har lavet den bedste film nogensinde, og noget fed action, men også at har givet film verden en ny dimension....det er fedt...respekt til PEter Jackson....Godfather, Star Wars, The Hulk-GO HOME MAN- YOU SUCK...Lord og the rings styrer den her filmverden og ville altid gøre det.....til jer der hader LOTR...få jer et liv...
tilføjet af

Ringens herre

hey
der er ik noget at sige men ringens herre er den bedste film
den har jo det helle humor , atcion, kærlighed , helte
og det bliver aldrig for meget .
tilføjet af

Helt ærligt

Det kan godt være det er fordi jeg har læst bøgerne og synes DE er det bedste der er sket i BOG-VERDEN, men RH filmene er altså ikke så gode.
Jeg har ikke noget imod cast holdet, det synes jeg er næsten perfect, men historien i filmen.....ej, det er for langt fra det originale historie.
Men jeg nyder da helt vildt meget at se filmene (jeg er osse en tøs), og skal da helt klart ind og se Ringenes Herre Marathon den 17 dec. (premiere dato)
Igen, det kan godt være det er fordi jeg har læst bøgerne og elsker dem, at jeg ikke giver LotR filmene topkarakter..
KH LotR fanatikeren
tilføjet af

2tal cool...

du har vildt meget ret Ringenes Herre er den BEDSTE!!!!! film der nogen sinde er blevet lavet og så er alle 3 film blevet lavet i et rap det er simpelhen for vildt... respekt til peter jackson respekt til alle skuespillerne respekt til alle på weta som har lavet våben og alt det, og respekt til alle der har arbejdet på Ringenes Herre og selvfølgelig mest respekt til J.R.R Tolkien him self.....
tilføjet af

Star Wars

Ringenes Herre er en god serier. Den er faktisk næsten lige så god som Star Wars serien (de tre første).
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.