5tilføjet af

Asbjørn "det støreste flop" Sennels

Hvad sker der med Michael Laudrup og Asbjørn Sennels?!
Har Sennels noget smuds på Laudrup som gør, at han ikke kan sætte ham af, eller er Laudrup bare helt blind for, at han er det største flopindkøb i nyere fodboldhistorie.
Igen i går mod OB var han håbløs - bragte ikke noget af værdi frem af banen, og svigtede endnu en gang i sine markeringer...
Siden han er kommet til BIF har han kostet alt for mange point, og er klart en af grundene til, at BIF ikke blev mestre sidste sæson, og skal nok også gøre hvad han kan for at spænde ben for BIFs guldjagt igen i denne sæson.
Fyr ham, sæt ham ned på U19 holdet, send ham retur til Viborg og kræv pengene tilbage... men hold ham væk fra førsteholdstruppen!
tilføjet af

enig

Hej Bif fan
Nu er jeg ikke selv fan af BIF, men følger da dem når de spiller internationalt. Hos mig har Laudrup altid haft en stor stjerne, men jeg fatter simpelthen ikke hvorfor at Brøndby har købt Asbjørn Sennels. Du har ret. Han spiller som en pose nødder. Min største frygt er at han kommer landsholdet - det vil jo være en katastrofe. Men det gør han forhåbentligt ikke så længe han spiller som han gør i øjeblikket. Han er nok Brøndbys dårligste køb længe.
tilføjet af

Helt Enig

Laudrup er og bliver et tudefjæs.Der var ingen på Bundby`s hold som spillede godt.
tilføjet af

Han er ikke alene

Du har ret. Asbjørn Sennels er ikke verdens bedste venstre back, men han er heller ikke den eneste dårlige investering på Brøndbys hold. Tag nu f.eks. Karsten Johansen. Han må nok betegnes som et endnu større flop. Kommer fra 2. division, spiller en elendig sæson og så tilbage igen. Eller hvad med Jonas Kamper? Han har sine øjeblikke, men alt i alt spillede han en elendig sæson.
Og så er der lige alle de unge urutinerede, som også spiller på førsteholdet. Man kan ikke vinde mesterskabet med 4 spillere under 20 som regelmæssigt er inde.
Nej det var ikke kun Sennels skyld, men nu hvor BIF har fået væsentlige forstærkninger må man forventer noget mere i år. Det bliver en spændende sæson.
mvh.
tilføjet af

Ja !!!

Du har helt ret, vi er nok mange der bare ikke FATTER hvad i helvede han laver på det hold !!
Smid ham ned i serie 5 hvor han hører til...
Han laver ikke andet end lort for holdet !
tilføjet af

lige et øjeblik gutter....

Hej.
Allerførst vil jeg ønske at I vil læse dette uden at grine af mit køn og derefter ikke sige at kvinder intet ved om fodbold!
Jeg mener heller ikke Asbjørn Sennels har spillet sine bedste kampe i brøndbytrøjen, men jeg mener også, selv om han er prof. fodboldspiller, at modtagelsen af ham i brøndby (fansenes modtagelse) var helt forkert. Fyren er helt ny i truppen og (hvis jeg må bruge dette udtryk) kastes for løverne i en kamp mod Barcelona!! At de første kampe han spillede ikke var gode tror jeg skyldtes at han hver gang mente han skulle gøre det bedre end sidste gang. Dette er dræbende for én selv. Lige meget om man så hedder Laudrup, Grønkjær, Sennels, Jensen osv er tanken om at skulle gå ud og levere en kamp bedre end den sidste slem og svær at opfylde. Jeg erkender dog at han efterhånden burde havde "lært" systemet at kende og han burde have spillet flere bedre kampe end tilfældet er.
Men Laudrup og Faxe mener åbenbart ikke at det er så dårligt. Ellers havde han sikkert siddet på bænken og de havde sikkert købt nye spillere til netop den plads hvis de mente problemet er så stort.
Jeg priser mig lykkelig for at jeg ikke er cheftræner i Brøndby.....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.