11tilføjet af

Aldersforskel!

Jeg er en pige på 17 år, der har mødt den mest vidunderlige fyr. Der er bare et problem og det er at han er 39 år. Vi har været sammen en del gange, også seksuelt og han har virkelig alt hvad jeg har søgt efter.
Vi er begge enige om at vi gerne vil være kærester, men synes også at der er for stor sldersforskel. Hvordan ville mine venner og veninder ikke reagere hvis jeg kom til en fest med en på 39 år? Man siger kærligheden ikke har nogle grænser, men har den ikke det alligevel når det kommer til stykket? Jeg ved virkelig ikke om jeg bare skal springe ud i et forhold eller om jeg bare skal prøve at glemme ham hvilket jeg ikke tror at jeg får så nemt ved....! Er der nogle et sted derude med et godt råd? Hvis der er vil jeg gerne høre det...
Knus fra mig!
tilføjet af

Svar om alder

Alder er bare et tall.
tilføjet af

ikke bare et tal

Hej...er en kvinde med en 9 år ynger kæreste, der selv har haft dit problem...skal ...skal ikke.Efter at vi nu har været sammen i et år er aldersforskellen ved at melde sig og det gør det svært at se fremtiden i vores forhold.Vi har begge prøvet at indleve os i den andens liv og er stødt på mange forhindringer pga de forskellige "livs"faser vi er i...Vi elsker hinanden, men har med stor sorg måtte se i øjnene at det bare ikke er nok.Håber naturligvis det vil gå god for dig og din "kæreste" selv om jeg tvivler..nyd ham så længe det vare og lær det du kan om de seksuelle glæder der følger med når man er sammen med en erfaren elsker...man lev dit liv mens du er ung...du skal nok forelske dig igen...i en der har samme livs erfaring som dig. held og lykke
tilføjet af

Håbløse drøm:(

Alder er kun et tal.....
Drømer selv om en fyr der er 18 og jeg er 13....
Har vist spurget her inden før men blev svinet helt til af alle bare fordi jeg kun er 13 og han er atten:(.
Lev livet mens du har det.
syndes du skal tage Chacen.
Og God sommer
tilføjet af

Lyt til dit hjerte

Du skal gøre, som du føler. Hvis du føler, at det er den rigtige for dig, så beholder du ham. Lyt til dit hjerte, og ikke til alle kommentarerne: "Han er for gammel" eller hvad din omgangskreds nu siger. HVIS han er for gammel til dig, så skal du nok selv finde ud af det med tiden. Hvis du dropper ham nu, hvor du er så forelsket, så vil du ærgrer dig, for "tænk nu hvis forholdet kunne holde evigt"? Mit råd er: Lyt til dit hjerte og lev dit liv. Håber det giver lidt mening for dig.
Held og lykke
Stumpe
tilføjet af

Se at komme videre!

Du bør spekulere en del over hvorfor en 39 årig render rundt med en 17 årig, i stedet for at tænke over dine veninders reaktion. Er han en gammel gris, der bare vil have ungt kød, og derfor visker dig søde ord i øret, mens du troskyldigt spreder benene? Hvordan tror du at hans venner og familie vil se på at han har fundet en kæreste der er mere en halvt så gammel som ham?
Du bør også tænke over hvad der tiltrækker dig til ham. Er det sex? Fint, så nyd det. Er det derimod hans alder, og det at han elsker at du spiller "lillepige" for ham, så se at komme væk!
tilføjet af

tip..

Det er altid ens føelser der tæller, men jeg synes du skal snakke med ham om det, og kom videre!!
der er lidt for stor forskel, jeg forstår dig godt, men når jeg tænker på at jeg er 15 og min far er 36, får jeg murekryp..
Du skal følge dine føelser, men brug også hjernen i dette tilfælde, og tænk over hvad en 37 årig laver med en på 17..
alt held og lykke i fremtiden
Mie
tilføjet af

Lad hjertet råde...

Alder er kun et tal...der findes mennesker i 80´erne som ikke har været uden for byens mure, og som ingen erfaringer har. Og så er vi nogen som har ahft en hård opvækst, og et hårdt liv, som har erfaringer til en hel livstid...hvis i klikker sammen, og jeres nærmeste kan acceptere det, så nyd det. Kærligheden er uransagelig, og skeler ikke til hverkan køn, alder, status eller farve.
tilføjet af

alder?

Du er 17 og han er 39år gammel folk tænker alder forskel, men havde du været 20år og han 41år havde sagen været noget andet.
god nok er der ikke så stor forskel på min mor og for ca 8år min mormor og morfar er der 12år
jeg er 27år og når jeg blever ældre har alderen nok ikke noget at sige på til de omkring er 12år forskel
i dag vil jeg om sige at de skal være imellem de 20-30år
altså 7år yngre eller 3år ældre end jeg helst men ikke under de 17-18år så er det ved at være kriminelt
Der er nogen der siger at alderen ikke betyder noget kun det indre & kærligheden.
Men tænk lige engang han kunne jo være din far...
Håber at du kan bruge lidt af det...! :o)
tilføjet af

Ved det ikke er nemt!

Hej!
Er selv en pige på 17 år, har i halvandet år haft en kæreste i starten af trediverne. Det er ikke helt ligeså stor forskel, men lige meget hvad, det gør ikke noget som helst! Kast dig ud i det og lev livet! Drenge er barnerøve til de er 25... :o)
Hvis du vil høre mere om hvordan det er, eller har brug for konkrete råd, så send mig en mail:
inull@hotmail.com
Held og lykke med fremtiden og kærligheden
Knus Fie
tilføjet af

Har selv prøvet...

hej!
jeg har selv prøvet at være forelsket i en ældre mand!!!
ham her var 29/30 år, det vil sige ca 16 år ældre end mig....
det blev aldrig til mere end kyssen da jeg havde mit lort....
jeg er stadig vild med ham og skriver søde sms´er med ham....
jeg er total vild med ham, og så må folk sige hvad de vil, alderen betyder ikke noget for mig....
tilføjet af

Har prøvet det.....

Hej med dig.
Jeg kender den følelse, jeg var ude i det sidste sommer, jeg var 23 han var 40 år. Han har to børn, fra " gammelt ægteskab ".
Vi havde det godt i starten det var hyggeligt og han vidste hvad han skulle gøre på ALLE punkter
( ikke sex ) men hvordan man tackler forskellige problem stillinger. Men jeg fandt ud af med mig selv, at det ikke kunne holde i længden, da han er nået et langt stykke af sit liv, mit er først lige begyndt. Jeg vil have børn, hus m.m Det havde han jo, så han manglede ikke noget. Så du skal tænke dig godt om, tag en snak med ham hvor du får hans mål med livet. Føler du at det passer til dig ( ikke kun fordi han er sød og dejlig ) men rigtige værdier så spring ud i det. Hvis det er rigtige venner du har så skal de nok acceptere, at du er glad for en mand der er ældere.
Håber du kan bruge det til noget.
Held & lykke !!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.