7tilføjet af

SKORSTENSFEJEREN - stop dog den hetz.

Når man i en pædofil-debat beskylder andre for at besidde disse tendenser, vidner følgende om, at man er totalt stupid og usmagelig:
Man vælger et alias, der sætter en i faggruppe med en dømt pædofil barnemorder. Udover det, forsøger man at skabe hetz mod EyeOfJustice. Det er muligt, han ikke altid argumenterer sobert, men er det en blåstempling/legalisering af, at man selv sviner ham til?
Platon sagde det enkelt og smukt: I vores jagt på monstre skal vi passe på ikke selv at blive monstre.
Jeg har da selv haft mine uoverensstemmelser med Eye, men vi har da haft en gensidig respekt og et glimt i øjet; i hvert fald som jeg ser det.
ACE
tilføjet af

Helt enig

Men, det med den gensidig respekt ved jeg ikke helt. Han løber ihvertfald sin vej og/eller begynder at komme med personlige ting, hvis der kommer andre indlæg der kan modsige hans mening.....
tilføjet af

Rart ...

... at andre har den samme tanke som jeg ..... er selv blevet "angrebet" med at min onkel skulle have været for sød ved mig som barn ......
Vorherrebevares siger jeg bare .....
tilføjet af

Jep

Det har du ret i; med gensidig respekt mener jeg dette:
Han går den fine balancegang mellem at blive personlig og nedladende uden grund og så det modbydelige og ondskabsfulde. Og når det nu snart er weekend osv., synes jeg godt jeg kunne være lidt sød :o)
Ace
tilføjet af

:o)

Folk har så utroligt travlt med, hvad andre gør - eller måske nærmere, hvad de TROR de gør eller har gjort...
Jeg finder det bare frastødende, hvad flokmentalitet kan gøre ved nogen pattedyr...... Dybest set er det jo bare deres egen utilstrækkelighedsfølelse og længsel efter et tilhørsforhold, der slår igennem.... Men nok om det; hav en fantastisk weekend, og må solen skinne på din vej :o)
Ace
tilføjet af

Tak skal du ha´ ...

.... og i lige måde !!!
:-)
tilføjet af

God week-end

Tak for at du svarede tilbage, også god week-end til dig
tilføjet af

jeg er pædofil

jeg er pædofil
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.