9tilføjet af

Abstinenser fra benzodiazapiner

Jeg har brugt de sidste 3 måneder på at nedtrappe fra 1 mg tafil om dagen til at være nede på 0,15 mg. Min læge mener, at jeg er så langt nede, at jeg sagtens kan stoppe helt, og vil derfor ikke udskrive mere tafil til mig. Jeg er begyndt at have kraftige abstinenser den sidste uge, og er derfor ikke gået ned længere ned i dosis endnu, og nu kan jeg se, at min beholdning af tafil næsten er opbrugt. Men min læge har tilsyneladen truffet sin beslutning og vil ikke høre på mig.
Nogen der kan hjælpe mig? Er ved at være ret desperat.
/Mht9000
tilføjet af

Oplevelser!!!

Jo mere du oplever i stedet for at isolere dig, jo bedre.
Og lad være med at drikke i stedet selvfølgelig. Gå eventuelt ind på erowid.org og søg hjælp. De folk ved bare meget om stoffer. Rigtig meget.
Held og lykke med det. Jeg ved, at det ikke er nemt. Som mit navn siger har jeg en god ven, som er helt væk på benzoer. Det er hans råd at opleve en masse. Så meget som muligt.
tilføjet af

Ærlig

talt...
Hvor føles disse abstinenser du har haft den seneste uge - bliver de værre og værre? eller er de aftagende nu??
Jeg kan godt fortælle dig hvad du skal gøre, men må dog vide noget mere.
Venlig hilsen "har prøvet det"
tilføjet af

tiden er din ven

jeg har hørt at bezoer desværrer sider langtid i kroppen 2mdr kan der gode gå har jeg hørt, man tjek lige lidt rundt på nettet.
bare tænk at for hver dag der går har du vundet lidt, så hold ud......🙂
ta en dag af gangen og tænk possitivt......😉
tilføjet af

Abstinenser

Har problemer med, at det kører rundt i hovedet og jeg ikke kan koncentrere mig. Hvilket gør det svært for mig at passe mit arbejde. Og mit arbejde er lige pt det, der i mit liv giver stabilitet.
Kender du noget, der kan hjælpe mig med mine abstinenser?
Er så desperat, at jeg har overvejet at prøve at købe noget tafil på det sorte marked. Er det en dum ide? Vil ikke gå op i dosis, blot blive det den samme dosis noget længere tid inden jeg går længere ned.
Mvh Mht9000
tilføjet af

Ang. tankemylder

Ryg en joint. Det vil sikkert fjerne tankemylderet og give ro til at fungere og komme videre. Desuden er det nemmere at stoppe igen. 😉
tilføjet af

Benzoer

Jeg kan godt forstå,at du føler dig desperat.Det er da en utrolig,uprofesionel behandling din læge giver dig. Det er utroligt svært at passe sit arbejde,samtidigt man er på nedtrapning.Jeg har taget benzoer i 10 år er nu på nedtrapning. Jeg tager 5*0,25mg alprox om dagen,og skal nu gå til at gå en halv tablet ned.Indtil videre er det lykkes mig, at komme ned på de 5 om dagen,men de sidste dage har jeg været noget urolig og ikke haft det så godt. Jeg har taget et par ekstra for at klare mit arbejde. Rygere får hjælp,men hvem hjælper de lægemiddelafhængige? Jeg søger også hjælp mod abstinenser?er der nogen der har et godt råd? Kunne vi ikke støtte hinanden her på debatten? Kære mht9000 : held og lykke.Jeg ved, hvordan du har det.På et tidspunkt må vi da komme ud af afhængigheden.
tilføjet af

RE: amstinenser

Hej Bente.
Glad for at høre, at der findes andre, som har samme problemer med abstinenser som mig. Jeg vil gerne snakke lidt mere med dig, hvis du har lyst. Min email er mht9000@gmail.com.
mvh
Mht9000
tilføjet af

benzoer

Hej mht9000
du kan tro,jeg har lyst til at tale noget mere med dig.Vi har jo et problem,der er svært.Jeg skriver på din mail en af dagene.
tilføjet af

ggg

smut ud på det grå market, og få fat i dit tafil og hold det bar et par mg højere end dosis nu så du ikke længere har disse voldsomme abstinenser.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.