3tilføjet af

en fed film uden 007agentens smil

kan man være mere sikker på en særdeles fed en!?
måske en med boksning/være endnu..en med diverse farver for fred og orden.
"nej"
en film med en go´brad pitt´s røv og det store vanddrivende liv tilfølge..-og måske de smukkelige store øjne som jeg´seriøst kunne forblive væk i(da jeg selv ejer dem)bare ikke blå´men´, store brunne, dem forbliver sgu´smukke som skydegalen 007-og røven selv på pitt´sen:)-er farven selv det værste sted ,at dele noget med?:)jeg´efterlyser en go´julefilm til min og mandens hygge aften ,som er juleaftens-aften!?-seriøst-tak!
glædelig jul til film elskere.
tilføjet af

Lilleper i Sneen

Det er en god juleklassiker, uden hverken Bræk Piss, syv under nul og hvad vi ellers har, men en film som rent faktisk handler om JUL.
Ellers er der jo også Negotiator eller U-Turn eller Apocalypse Now Redox, som jeg lige har set fed film. Eller Citizen Kane? Eller hvis du er til Jack Nicholson, så Genfærdets Hævn fra 63? Eller Gøgereden? Eller hvad med en storfilm som Shawshank Redemption? Eller en Woody Allen film som Something Gotta Give? Eller en Marylin Monroe film som Something's Got to Give? Eller Bus Stop?
Eller hvad med hele kavalkaden af klassikere som Casablanca, Rear Windows, Gone With The Wind, Dear Hunter, Titanic, The Godfather eller The Good, The Bad and The Ugly?
Eller måske en sørgmodig film som Breaking The Waves, Hotel Rwanda eller Monster's Ball?
Der er mange muligheder, du kunne også tageudgangspunkt i os filmseeres egen top-250:
http://www.imdb.com/chart/top
Der skulle være rigeligt med muligheder for at udfylde en juleaften, hvis den skulle gå hen og blive for kedelig.
PS: Ham Bræk Piss kan du også søge på, på imdb.com.
God fordøjelse!
tilføjet af

se nr. 250!

Se lige, hvilken film, der lige præcis også ligger på listen (nederst)! Sjovt, jeg kunne mindst nævne 10 danske film som er bedre end denne! Men sjovt at en dansk film er med på en liste over verdens bedste film i filmhistorien!
Men ellers, hvilkensomhelst film som Jodie Foster er med i...så er jeg solgt!
tilføjet af

Dansk

er vist ikke din stærke side, hva?
Skriv lidt mere præcist om, hvilken type film, du vil have, ikke så meget om, hvad du ikke vil have. Jeg har stadig ikke fundet ud af, om du vil have en film med skuespillere med blå øjne eller "brunne" øjne eller ingen af delene. Hvis handlingen er ligemeget, så findes der så meget blød porno du kan købe til overflod, hvor "mænnerne" har Brad Pitt-røv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.