14tilføjet af

Orme i alle koteletter

Der er orme i så godt som alt slags råt kød. Især i svinekød, hvilket også er en af årsagerne til at svinekød SKAL gennemsteges.
Koteletter (Svinekammen) er især en af de udskæringer der er fyldt med orm. Ormene kommer helt inde fra benet på svinet.
Du kan selv se det her http://www.slapper.dk/videos/986/orme-i-svinekotelet.html
Du kan også selv lave forsøget derhjemme. Tag et par rå koteletter, smid dem i et fad og hæld Cola over. Lad det stå lidt. Syren i Colaen vil få ormene op til overfladen af koteletten.
God fornøjelse.
http://www.slapper.dk/videos/986/orme-i-svinekotelet.html
tilføjet af

Ummm skønno!

Ekstra proteiner😃 Når nu du er i gang, så fortæl lige hvordan man laver de pølser
jeg står og guffer i mig inde i "parken"😉 Danmark landet hvor der er flere svin
end mennesker😮
tilføjet af

Gammel "nyhed"

Den slags videoer har cirkuleret i årevis, og guess what, its fake.
http://www.youtube.com/watch?v=f3IOvFA8LLE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8X7rf21dB68&NR=1
Jeg kan forestille mig at hvis der endelig dukker noget hvidt stads op fra kotelleten så er det fedt der udskilles fra kødet.
tilføjet af

sikke

en dårlig optaget video... den kan i hvertfald ikke bruges til at be eller afkræfte noget som helst
tilføjet af

AD!

FUCK det er klamt!!!!
tilføjet af

Ja Danske svin er sunde

De strutter af penicillin😃
tilføjet af

Nej, der er ikke orme i alle koteletter

Det er bl.a det, der er dyrlægens ansvar på slagterierne. De orme der er tale om i svinekød er Trikiner, de kommer ikke fra benet men fra tarmene. I oksekød er der ikke trikiner, men der kan forekomme bændelorme.
http://www.foedevarestyrelsen.dk/Foedevaresikkerhed/Mikrobiologi_og_zoonoser/Trikiner/forside.htm
tilføjet af

Schyy ;-)

Ikke ødelægge det sjove :-) Det der egentlig sker er blot at fedtet gennemgår en koagulering når det kommer i kontakt med syren.
tilføjet af

Det er vel maddiker

Men det er så spild af cola da man også kan lugte det, yagh ! 😕
tilføjet af

Sludder

Der er ikke trikiner i dansk svinekød, det har der ikke været i mindst 70 til 80 år.
Da mennesker kan blive alvorligt syge af trikiner bliver kødet dyrlægekontrolleret.
tilføjet af

Py for S....!

Goodbye svinekød!
tilføjet af

Ha ha

Du er sørme nem, at indbilde noget. Naturligvis er det ikke sandt. 😃
tilføjet af

Fyret slagteriarbejder

Vi ved alle at der er sket massefyringer i slagteribranchen som følge af finanskrisen.
Derfor vil vi se mange underlige ting i svinekødet i de kommmende måneder, som bevidst er proppet i kødet af bitre slagteriarbejdere der har fået losset.
tilføjet af

Det var sgu da et idiotisk indlæg

Hvorfor F... skulle man proppe noget "mærkeligt noget" i kødet fordi man er blevet fyret? Det rammer jo forbrugerne og ikke dem, man er vred på - nemlig de arbejdsgivere, der harv udstedt fyresedlen.
Det svarer til at begynde at påkøre tilfældige mennesker, hvis man har haft en dårlig oplevelse med sit automobil-værksted.
tilføjet af

Hvorfor lige koteletter ??

Hvad med hamburgerryg ?? eller svinekam som flæskesteg, det er samme muskel på grisen det bliver skåret af.
Svinekød er fyldt med alverdens ulækre ting, oksekød er fyldt med bændelorm og fjerkræ er fyldt med salmonella samt fisk er fuld af indvoldsorm (det er faktisk sandt i visse perioder af året), grøntsager har dræbersnegle og mange forskellige larver og orme kravlet på, gulerødder har haft besøg af insekter der lægger æg i gulerødderne (gulerodsfluen), kartofler har haft besøg af kartoffelål, en larve af en bille, margarinen som man steger det i er lavet af det man i folkemunde kalder "skidtfisk" altså fisk er er erklæret uegnet som menneskeføde.
Er der mere i vil vide ??
Verden er fuld af ulækre ting, tænk på, at hvis en slagteriarbejder har været på toilet og har glemt at vaske hænder, så er kødet befængt med vedkommendes urin, for ikke at snakke om at den som tilbereder kødet (husmoderen eller manden i huset) måske ikke altid husker at vaske hænder før tilberedningen, panik, panik, middagsmaden er inficeret med alverdens bakterier og ulækre ting, samt orme i koteletter, smegleslim på grøntsager (som kun vanskeligt lader sig vaske af), efterladenskaber fra diverse larver som tog først af grøntsagerne, alle de bakterier menneskene besmitter grøntsager med når de mærker på det i supermarkedet.
Hvis man ikke har andet end sådan noget fordrukkent ævl at gå op i, er det vist på tide at finde et interessant job eller nogle venner der kan adsprede en.
Noget andet er, at hvis man gennemsteger kød, så er alle bakterier og orme eller hvad det nu kan være, dræbt og larver, orme og andet godt indeholder rigelig med protein, så det er et godt kosttilskud.
Med lækkersulten hilsen
Ernst
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.