10tilføjet af

70% siger nu nej til Tyrkiet i EU

Og det endda i Tyskland der har EUs største andel af tyrkere
http://www.berlingske.dk/verden/islam-debat-eskalerer-i-tyskland
Befolkningerne i EU er altså stadig massivt imod Tyrkisk medlemskab af EU til trods for at en lille virklighedsfjern politisk elite (herunder medierne over en bred kam og de politiske partier fra højre til venstrefløj) konsekvent presser ensidige argumenter igennem debatten for at fremme Tyrkiets optagelse i EU.
Vores bange folkevalgte i EU tør altså ikke fortælle Tyrkiet at de ikke kan blive optaget hvilket kan betyde at de kujponagtige politikere efterlader deres børn og børnebørn med en farlig politisk situation når Tyrkiet presses ind i EU.
🙁
Hvem kan nu stoppe Tyrkiets optagelse i EU?
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/298348:Kirke---tro--Ingen-bedring-for-Tyrkiets-kristne
tilføjet af

eu idealistisk

teoretisk er eu projektet smart, men rent praktisk er realiteterne en hindring for så omfattende politisk parlamentarisk og bureaukratisk idealisme; eu bør være en tænketank uden lovgivende myndighed.

selv hvis flertallet af eu borgerne var ekstremt lovlydige ville eu ikke kunne lykkes; det nytter ikke at basere demokrati paralamtarisme på financielliberalisme.
usa burde opløse eu fællesskabet igen
tilføjet af

JA til Kina til EU

Godt at have stærke venner på længere sigt.
tilføjet af

Hvorfor skal så

Tyrkiet gøre mere for at opfylde nogen af kravene? De kan da bare gå direkte over til araberne med det samme.
tilføjet af

100% siger nej til Tyrkiet i EU

Alle siger nej nej og atter nej.
tilføjet af

Frastødende tanke

Det eneste Tyrkiet vil, hvis de bliver optaget i EU, er at få islamiske love og regler trukket ned over hovedet på folk.
Bare se i dag, hvordan vi er ved at blive kvalt, fordi folk ikke tør sige fra.
tilføjet af

Tillempning til EU :)

Tyrkiet har netop gennemført en grundlovsændring, så det er TILLADT for kvinder at gå med tørklæde 😃
Utroligt så langt de vil gå for at tillempe sig EUs krav til et demokratisk land !
tilføjet af

Hvorfor si NEI til Tyrkia ?

I norge sier over 60% av befolkningen NEI til EU
tilføjet af

Siger hvem ? dig

Har du nogle tal og artikler eller et eller andet på papir der kan bakke den påstand op??
tilføjet af

Hold da op I 'mørkemænd'.

Selvfølgeligt skal Tyrkiet med i EU. Der er mange gode grunde:
1. Sikkerhedspolitisk
Vi står langt bedre rustet overfor den påståede 'islamiske fare' hvis vi har et stort og stærkt islamisk (omend rimeligt sækulariseret) Tyrkiet på vor side. Hvis vi har Tyrkiet inde i EU kan vi kontrollere det (jvf. jeres raseri, fordi EU også kontrollerer os, når vi er 'ledt langt fremme i skoen').
2. Økonomien
Hvad I måske ikke ved er, at Tyrkiet har en umådelig stærk økonomi. Hvis vi ikke får den ind (og under kontrol) vil de komme til fuldstændigt at dominere deres små naboer (f.eks. det kristne Armenien), hvilket kunne føre til usabilitet i vores baghave. Og det er jo ikke så godt, jvf. de problemer EU havde, da en sådan situation opstod i Ex-Jugoslavien.
3. Arbejdskraft
Om 20-30 år vil vi være i den situation i Danmark, at der kun er ca. 1.2 mio. erhvervsaktive, der skal forsørge knap 4 mio. på overførselsindkomst. Det kan jo i sagens natur være vanskeligt, hvis vi vil bevare bare en smule af vort velfærdssamfund. Derfor behøver vi pinedød tilførsel af arbejdskraft. Og denne arbejdskraft kan vi IKKE hente i vore nabolande, de er i nøjagtigt den samme situation (eller værre). Ergo: Må vi hente den andetsteds! Derfor får Vesteuropa brug for Tyrkiet som arbejdskraftsreserve, på samme måde som København har brugt provinsen som arbejdskraftsreserve gennem over 100 år!
Derfor er det vigtigt at få Tyrkiet i EU, så den arbejdskraft vi henter er mere tilpasset til EU-forhold, end hvis de stod udenfor.
Jeg har en vis forståelse for at mange danskere emotionelt har svært ved at 'sluge' dette, men vi bliver nødt til at forholde os til virkeligheden, i stedet for at reagere ud fra nogle emotionelle fordomme!
Og så vil jeg ønske jer alle en fortsat god weekend.
tilføjet af

søg nu

søg psykologhjælp, Eu er lige så stort et fejlslagent projekt som det perfekte multikultirelle samfund. Først kollapser eurosamarbejdet, så kollapser EU stille og roligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.