8tilføjet af

Er det forkert?

Jeg er blevet forelsket i en fantastisk pige og fortalte hende selfølgelig hvordan jeg følte. Vi er så begyndt at komme sammen, men jeg er komme i tvivl om hun har følelser for mig eller om hun bare rigtigt godt kan lide mig og håber på at hun kommer til at føle noget. F.eks. når jeg fortæller hende at jeg elsker hende, kan jeg se at hun bliver helt rød i hovedet og ikke helt ved hvad hun skal sige, og hvis hun endelig siger noget så bliver det til "det er da dejligt at få at vide". Er det forkert af mig at forsætte med at komme sammen med hende?
tilføjet af

Elske er et stort ord...

Hvis jeres forhold er ret nyt synes jeg elske er et stort ord at bruge.For mig er det at elske=dyb kærlighed og det kommer når den første forelskelse har lagt sig - mener jeg. Jeg ville hellere sige til hende: "Jeg er meget forelsket i dig". Se hvordan hun reagerer på det og tal sammen om hvad ordet forelsket og ordet elske betyder for jer hver især.

Håber det vil gå godt for jer.
tilføjet af

Rigtigt og forkert!

Det er ikke forkert at du er sammen med en du har forelsket dig i, som (måske) ikke har forelsket sig i dig.
Har du spurgt hvad hun føler for dig?
Men for alt i verden, lad vær' med at lægge pres på hende ..
Et forhold skal/behøver ikke at starte med en forelskelse fra begge parter ..
Kærligheden og forelskelsen kan også komme hen ad vejen ..
Det er jeg et eksempel på .. Min kæreste forelskede sig straks, mens jeg ikke gjorde .. men jeg gav vores forhold en chance - da jeg jo godt kunne li' ham som person, og var tiltrukket af ham ..
Og kærligheden voksede, og i dag har vi været sammen gennem 3 1/2 år .. Og kunne ikke forestille mig at skulle være foruden ham ..
Så det jeg siger, er at du kan vælge at satse på kærligheden, eller fravælge den og undgå at blive såret!
tilføjet af

Kærlighed..

HEy Den Fortabte..
Det med kærlighed er ski svært! meget svært.
Men jeg tror og min erfaring siger mig, at man lære at elske..

JEg har været gift to gange og den kærlighed som jeg har haft til de mænd har været meget forskellige..
Den ene var jeg stormende forelsket i og vi var da også gift i 8 år..
Den anden det blev til kærlig med årene.. (men han druknet deværre vores kærlighed i øl..) men sådan kan det gå..

Men som sagt tror jeg på at man kan lære at elske et andet menneske...
hilsen Vibeline...
tilføjet af

Ja det er forkert

Jeg ved ikke om man kan sige det er forkert, men jeg synes ikke det er det rigtige at gøre. For hun har åbenbart ikke de samme følelser for dig, som du har for hende, og det vil skade dig i den lange ende, og så ender det nemt med at du får en knust hjerte. Det får du sikkert også nu, ved at droppe at bruge mere tid på hende, men jeg tror personligt ikke det er så meget som hvis du venter.
Held og lykke..
tilføjet af

nej!

der er intet i vejen for at hun ikke elsker dig hvis forholdet er helt nyt.. (under en måned eller to..).
min nuværende kæreste og jeg forelskede os hurtigt i hinanden men hun fortalte MEGET hurtigt at hun elskede mig.. det skræmte mig lidt for jeg syntes (og synes stadig) at det er et meget stort ord.. giv hende lidt tid. hvis hun er forelsket skal det andet nok komme hen ad vejen..
tilføjet af

Det var ikke det...

Det var ikke det jeg mente...
Jeg mente at hun ikke var værd at spilde tid på, hvis ikke du kan se en fremtid med hende.. (Ikke at I skal giftes og stifte familie og sådan).. Men nogle hyggelige stunder sammen.. Det er selvfølgelig ikke forkert hvis hun er forelsket i dig, men hvis ikke, så mener jeg stadig det er forkert..
tilføjet af

Giv hende en chance

Hejza!
Min kæreste og jeg har kommet sammen i et halvt år nu... De første gange han sagde: "Jeg elsker dig!" Til mig... Da blev jeg da også helt forbavset.
Jeg var genert, derfor vidste jeg ikke hva jeg skulle sige.
Det er selvfølgelig gået over nu.
Men giv hende en chance.
Hunkan jo være meget genert. Hilsen Helle!
tilføjet af

forståelse

Jeg kan godt lidt sætte mig i hendes sted, da jeg også bliver helt rød i hovedet når der er en fyr der siger til mig at han elsker mig. For mig er de tre ord noget helt specielt, det er ikke noget jeg bare siger for sjov, så når jeg siger det så kommer det også helt indefra. Du må for alt i verden ikke presse i hende til at sige det, for det kan få hende til at gå i baglås, hvilket det har gjort for mig et par gange.
Men hvis det selvfølgelig fortsætter og hun stadig ikke kan udtrykke sine følelser, så er det på tide at komme videre.
Håber du finder ud af det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.