3tilføjet af

Fedtfattige opskrifter

Da jeg altid har været overvægtig, er jeg gået igang med en større kostomlægning. De første 14 kilo er også røget, men jeg synes jeg er ved at løbe tør for gode opskrifter og kører rundt i de sammen ingredienser. Det er ved at blive ret trivielt.
Er der ikke nogle der har et par gode opskrifter på fedtfattig kost med mange grøntsager?
Jeg ved godt, jeg bare kan søge på nettet, men jeg vil gerne ha´ nogle oopskrifter som er afprøvet og som i synes om, evt. bare som et link.
På forhånd tak
Hilsen Gitte
tilføjet af

Min egen favorit

1 stor håndfuld snittede icebergsalat
1 dåse makrel i tomat
1 spiseske græskyogurt
1 lille rød sød peber(snackpeber)
salt
peber
karry
velbekomme
tilføjet af

Annemettes gulerødder

Tillykke med de første 14 kilo - flot, flot...
Jeg laver tit en kæmpe portion af disse gulerødder som smager fantastisk som tilbehør til et grillet kyllingebryst eller andet magert kød, eller bare som de er som en vegetarret. Bliver der noget tilovers spiser jeg dem gerne kolde næste dag til frokost.
Skræl en masse gulerødder og skær dem i skiver på skrå.Varm 2 spsk. olivenolie i en dyb pande og svits godt med karry heri. Kom gulerødderne i og steg dem grundigt mens du hele tiden vender rundt i dem så alle sider får stegeflade. Læg låg på panden og skru ned for varmen og lad gulerødderne blive møre. Drys med timian og groft havsalt ved serveringen.
tilføjet af

Du er så sej

Først vil jeg ønske dig tillykke med dit vægttab Det er bare SÅ FLOT. Jeg har brugt opskrifter fra Heede Du kan gå ind på: www.heede.dk/opskrifter/ der er der mange gode opskrifter De køre efter vægtkonsulenternes Jeg køre en del efter deres grøntsager og kødretter alt det der med kager med mayo dropper jeg. Hel og lykke fremover med dit vægttab
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.