6tilføjet af

1864 - 1968?

Der er visse datoer der har markeret en "overgang" samtidig med en tilbagegang og vel nærmest en katastrofe for Danmark.
En dato jeg vil nævne er Slaget ved Dybbøl i 1864. En katastrofe og et billede på hvorledes Europas større magter ikke ville lytte til lille Danmark argumenter og resultatet blev et Nationalt tab. http://www.nyrnberg.net/1864.html
Før
[img]http://www.nyrnberg.net/1864/web-01---helstaten-danmark.jpg[/img]
Efter
[img]http://www.milhist.dk/1864/1864/1864kort.gif[/img]
tilføjet af

fortsættelse 1935 - 1956

Det kommunistiske parti (socialismen) var fra begyndelsen af (såvel som i dag) en trussel mod Danmark. Det indså Socialdemokraterne allerede ( eller skulle jeg sige, dengang) i 1935, jeg citere:
”Hovedorganisationernes Informations- og Propagandaafdeling (HIPA). Organisation dannet af de danske socialdemokrater 2. september 1935 med det primære formål at bekæmpe kommunisternes stigende tilslutning (DKP stemmetal i 1932: 17.000, i 1935 ca. 27.000 og i 1939 ca. 41.000). Efter pres fra den nazistiske besættelsesmagt blev den nedlagt 1. oktober 1941.
”Efter valget i 1932, hvor kommunisterne kom i Folketinget med to mandater (ca. 17.000 stemmer), og under hensyntagen til ”den omsiggribende kommunistisk ledede arbejdsløshedsbevægelse”, var det pludselig nødvendigt for Socialdemokratiet at tage DKP alvorligt:
«For Socialdemokratiet kom de [dvs. de ca. 17.000 stemmer] til at virke som et varselsskud, en påmindelse om at en mere effektiv bekæmpelse af kommunisterne var nødvendig», skrev Bertolt m.fl. i En bygning vi rejser.
”Det førte den 8. februar 1933 til dannelsen af Hovedorganisationernes Agitationskomite (HAK). Efter kommunisternes fremgang i fagbevægelsen - og her tænkes specielt på den såkaldte Oktoberbevægelse, der afløste RFO-perioden i 1934-35 - og efter partiets fremgang ved folketingsvalget i 1935, hvor stemmetallet blev forøget til ca. 27.000 –”fandt ledende socialdemokrater tiden moden til en effektivisering af kommunistbekæmpelsen”.
På partikongressen i Ålborg i 1935 blev kongresudvalgets betænkning angående «Arbejderbevægelsens agitation og propaganda» fremlagt og godkendt. Dette fører til dannelsen af HIPA den 2. september 1935.
Citat slut. http://www.leksikon.org/art.php?n=1107
-------------------------
På en måde kan man godt forstå gamle socialdemokrater og deres partitilslutning, men – sådan er det ikke mere. I dag kan man ikke kende socialdemokratiet til forskel fra kommunisterne (Socialistisk Folkeforbund, men kommunisterne Villy Søvndal og Ole Sohn som de mere fremtrædende medlemmer) , men hvad gør man ikke for magtens sødme. Socialismen er den medicin der skal få en ellers (jfr. mit citat) pille til at glide ned.
Ministerbiler og ellers, alt på 1. klasse.
Jeg kan også godt forstå gamle socialdemokrater:
[img] http://www.leksikon.org/images/pet_14.jpg[/img]
Urban Hansen var i 1947-56 daglig leder af AIC. Han satte den socialdemokratiske politiske registrering af kommunister på danske arbejdspladser i system og var centrets kontakt til PET.
Socialdemokratiet brugte selv informationerne fra AIC til at bekæmpe DKP, dels blev de leveret videre til PET, der omvendt forsynede Socialdemokratiet med information om DKP og DKU. AIC og PET kørte i 1949-71 parløb i bekæmpelsen af DKP. (ABA)
http://www.leksikon.org/art.php?n=2016
Blomberg
tilføjet af

fortsættelse 1935 - 1956 -

Det kommunistiske parti (socialismen) var fra begyndelsen af (såvel som i dag) en trussel mod Danmark. Det indså Socialdemokraterne allerede (eller skulle jeg sige, dengang) i 1935,
Citat slut.
Er der nogen der kan sige mig om kommunisterne og socialisterne har forandret deres tankegang (kaldet ideologi)?
Det mener jeg ikke de har og jeg vil gerne henvise til, hvad andre har sagt i den sammenhæng. Det du skal (vi skal) huske på er, at det handler om, (som Helle siger) levende mennesker.
”Nationalsocialistiske reformister for “et europæisk overstatsligt Organ” og “et frit Marked”. (får det dig til at tænke på EU?)
”De fleste har hørt om ”Den Danske Europabevægelse”, en tværpolitisk bevægelse af føderalister.
”Ikke mange har hørt om ”Danmarks Reformbevægelse”, der i 1949 blev grundlagt af ”Danske Nationalsocialister og sympatisører”, herunder blandt andet ”Dansk Frontkæmperforbund”, en veteran-organisation for danske østfront-frivillige.
”Blandt medlemmer var den tidligere fører for Nationalsocialistisk Ungdom - Erik Lærum; tidligere redaktør af ”Fædrelandet” Aksel Olesen - og top-DNSAB’eren Poul C. Rasmussen.
”Danmarks Reformbevægelse” var med andre ord en Nazistisk Frontorganisation.
---------------------

Herunder lidt fra en artikel i ”Revision, 16. juni 1951”, hvor der berettes fra Den københavnske Reformbevægelse`s ” Grundlovsmøde”. (Jeg kommer automatisk til at tænke på EU).
“Den Kendsgerning, at der nu skal arbejdes politisk aktivt, vil over det ganske Land blive hilst med den største Tilfredshed. Meier-Jensen berørte i sin Tale, at det ikke alene var dem, der var blevet ramt af Udrensningen, der var blevet forøvet Vold imod, men ogsaa en anden stor Del af Danmarks Befolkning var blevet skammeligt behandlet, idet de med Løfter om et nyt Danmark var blevet” lokket ind i Kampen i Modstandsbevægelsen” (altså vore Danske frihedskæmpere)…
For at skabe et varigt Retsgrundlag, der giver den størst mulige Garanti for, at Retsovergreb ikke kan finde Sted i Fremtiden paa enkelte Dele af Befolkningen, vil ‘Reformbevægelsen’ virke for Oprettelsen af et europæisk overstatsligt Organ (EU), der skal varetage, at det Grundlag, som Menneskerettighederne er - juridisk og kulturelt, ikke kun er noget symbolsk, som det blev for en stor Del af Danmarks Befolkning, da de blev straffet efter en Lov med tilbagevirkende Kraft, men kommer til Udtryk efter sin Aand som Grundlag for de medvirkende Landes Lovgivning.
‘Reformbevægelsen’ var saaledes repræsenteret paa den anden europæiske Kongres i Malmø, for paa Danmarks Vegne at tilslutte sig de europæiske Reformisters Bestræbelser for at udvide det europæiske Samarbejde paa det bredeste Grundlag til Gavn for hvert enkelt Deltagerland…
Herefter talte nysvenske Rørelsens Leder, DR. Per Engdahl, som ogsaa i Aar var mellem de indbudte Gæster.
Per Engdahl kom i sin Tale ind paa en anden af Europabevægelsens Tanker, der er at skabe ensartede Priser for de europæiske Landbrugsprodukter og et frit Marked, saaledes at de store underforsynede Omraader ved en Højning af Levestandarden kan være medvirkende til en rationel Udnyttelse af bl. andet det danske Landbrugs høje Effektivitet.”
Citat slut. http://www.uriasposten.net/archives/category/nazisme/page/3
----------------------------------------------
Ja, hvad skal man vælge:
[img]http://bibliotek.kk.dk/files/imagecache/180_x/ting/covers/object/b703e5f8ff7f6b7eaddb3061234535cf.jpg[/img]
eller
[img]http://blog.balder.org/billeder-blog/Kommunistisk-Propaganda-Ole-Sohn-260.jpg[/img]
eller
[img]http://www.24.dk/image/3582112/523x540?.cached[/img]
hvem kysser Erich Honecker - hjalp til at mere end 1100 østtyskere blev skudt ned bagfra for at prøve at flytte til Vesttyskland under den tiden muren stod.... Så er jeg sgu mere tryg ved at have en elitesportsudøver i tinget, men hver sin smag ik?
eller
[img]http://www.uriasposten.net/pics/GernerNielsen2007.jpg[/img]
(Radikal Venstre)
eller
[img]http://www.danskhistorie.dk/uploads/tx_cliopolaroidphotoflex/Otuzniak__2010._Wikimedia_Commons.jpg[/img]

[img]http://modkraft.dk/IMG/jpg/frank-6-stort.jpg[/img]
http://modkraft.dk/nyheder/article/sf-er-hvorfor-skal-vi-sige
eller
[img]http://i2-images4.tv2net.dk/s/29/10415929-679a833cf78e50183a3629ae974cbec9.jpeg[/img]
eller hvad med bare at elske det Danske flag og kultur og hvad Danmark ellers står for.
[img]http://www.youth-exchange.net/images/Denmark-flag.gif[/img]
Blomberg
tilføjet af

1864 - 1968?

Hvad med kampen? Hvor skal kampen stå mellem det der er det forkerte og det som forhåbentlige er rigtigt. hVAD SKAL JEG KÆMPE MED , HVAD ER MIT VÅBEN. Læs lige Nordal Grigs Kringsat af fiender. Den står i højskolesangbogen.
tilføjet af

1864 - 1968?

Tak for dit svar.
Ja, Nordahl Greig, som selv var kommunist - vidste godt, hvad der foregik. Jeg vil vise denne artikel:
Fokus på 'venstreekstremisme'
I en atmosfære, hvor hele Norge i ugevis har sunget ”Til ungdommen”, et digt af den så afgjort venstreekstreme og kommunistsympatiserende forfatter Nordahl Grieg, synes PST, at det er på sin plads at medtage, at ”truslen fra venstreekstreme miljøer i Norge ikke er væsentlig ændret som følge af terrorhandlingen d. 22. juli”.
Ikke ”stadig ikke-eksisterende” (en mening), men ”ikke væsentlig ændret” (en konstatering)!
Det er groft, men ikke overraskende (en mening), at PST bruger tid på at beskæftige sig med en såkaldt trussel fra venstreekstreme miljøer i Norge - på trods af at samtlige terror- og bombeaktioner i Norge siden krigen har været udført af nazistiske og fascistiske grupper eller enkeltpersoner.
Om ikke andet burde PST have fanget advarselsråbene om faren fra højre gennem sin løbende aflytning og infiltration af den progressive venstrefløj!
Citat slut. http://www.apk2000.dk/netavisen/artikler/antifascisme/11/kp18-s17.html
Problemet er, at alt er mere tydeligt i et historisk lys. Fornægtelse.
Blomberg
tilføjet af

1864 - 1968?

Nordahl Grieg født den 1. november 1902 i Bergen - død 1943
Hvad var der med Nordahl Greig? Jo, en ung mand, romantiker og håbløs drømmer. Skrev og skrev og mente som alle unge, at Paradiset ligger eet eller andet sted mellem Leningrad og Moskva.
Hvad gør man så? Jo, man rejser da derhen og tilmelder sig "de frelste", ik`❓Men selvfølgelig ligger Paradis ikke i Sovjetunionen overhovedet. Det fandt Nordahl Greig ud af, men beholdt sin sympati for de Marxistiske dogmer.
Hjemme mente han så, at jo mere man skriver om det jo bedre er det og så må man da på een eller anden måde kunne fremtrylle fatamorgana. Det kan man så ikke.
Hvad gør man så? "Omringet af Fjender" (Kringsatt av Fiender).
Norge! Kommunisme? Den 11. marts 2007 gik det norske Rød Valgallianse (RV) og Arbeidernes Kommunistparti (AKP) sammen og stiftede et nyt parti: RØDT - et parti, som nærmest kan betegnes som en norsk udgave af Enhedslisten. Rød Ungdom bliver partiets ungdomsorganisation.
Se det nye partis stiftelseserklæring:
Rødt er stiftet
tilføjet af

fortsættelse

[img]http://www.apk2000.dk/netavisen/billeder/Symboler/roede_faner_no.jpg[/img]
Der er behov for alliancer i den politiske kamp, og kommunisterne deltager aktivt i dem. Men et kommunistisk parti opløser sig aldrig i sådanne alliancer eller partier, som er hjemsøgt af strømninger og ideologiske retninger, som repræsenterer andre klasseinteresser end arbejderklassen og dens ideologi, marxismen-leninismen.
Vi ser det som nødvendigt, at kommunister arbejder inden for et kommunistisk parti for at fostre nye kadrer, for at drive propaganda, samordne arbejdet inden for forskellige fronter, for at drive klassekamp i praksis, for at have internationale relationer med kommunister i andre lande, for at have et demokratisk partiliv, og meget mere. Dette kan ikke gøres i et reformistisk parti.
(så kan man selv tolke det som man vil) http://www.apk2000.dk/netavisen/artikler/verden/07/kp06-s27.htm
------------------
Har der for nylig været Folketingsvalg i Norge? Ja, det har der (man kunne have ønsket, at det var gået Danmark ligesådan):

Kommune- og fylkestingsvalget 2011
29.09.2011
Kommune- og fylkestingsvalget førte til solid nedtur for de etablerte partier på venstresida i Norge. "AP, SV og Rødt gikk alle tilbake" på landsbasis i forhold til valgene i 2007, mens sentrumspartiene og Høyre styrket seg. Selv om FRP ble halvert er det etter valget en klar høyredreining i norsk politikk.
Høyre står som valgets vinner og vil har ordførere i landets største byer unntatt Trondheim. Høyres sosiale profil ble framstilt mer spiselig i valgkampen, men bak fasaden ligger fortsatt iveren etter privatisering av alt omsorgsarbeid (det kan man så bryde sig om eller ej. Personligt mener jeg en regering tilhøjre for midten, men ikke forlangt og med en stærk social profil).
http://www.nkp.no/index.php?iArtikkel=14
-----------------------------
Det som der er sket i Danmark fra 1968 til i dag er et kulturelt skred. Det er snart sådan i dag at borgerne (de venstreorienterede) mener, at loven er noget man ikke behøver at tage særlig højtidelig. Det ses både i trafikken, men det ses i hele den kulturelle livsstil.
Sidde på den flade og ikke gide noget som helst. Drikke bajere hele dagen og ellers live tykkere og tykkere.
Livet er efterhånden blevet så "kompliceret", at ingen kan klare sig selv mere. Heller ikke under de givne forhold.
Hvad er der galt?
Blomberg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.