7tilføjet af

hvor skal jeg lede ?

jeg har for noget tid siden fået konstateret rismelsbiller i mit hjem . 🙁
der skal jo bare en pakke mel fra netto , så er problemerne der .
jeg har støvsuget og støvsuget , smidt madvarer væk spøjtet for krybende insekter , men her bliver ved med at være nogen .
igår ville mit barn have knaækbrød , det er forsvarligt indpakket , men der var boret hul i pakningen og der var ganske små gnaskelyde fra pakken .
kan forstå de flyver og sidder rundt om i hjemmet , så hvad gør man for at udrydde disse . ?
er der nogen der kender deres biologi ... ( jeg tænker på stadier, hvordan de ser ud som larver, pupper, kokoner osv . og hvor søren kan jeg finde deres udklækningssted❓
kærlig hilsen
Caroline - der har mest lyst til at gå på restaurent 😖
tilføjet af

Sådan undgår du at krybet kan overleve

Du skal komme mel, ris, knækbrød, korn mv. i plasticposer.
Derefter skal du sprøjte skabe med et insektmiddel, og
rengøre dem grundigt.
Jeg har altid kommet de pågældende fødevarer i plasticposer.
Det nemmere at smide den inficerede pose i skraldespanden, og
krybet kan ikke sprede sig til resten af fødevarerne.
tilføjet af

Hvis du vil læse om deres biologi

tilføjet af

alt hvad der

hedder mel og speghetti og ris skal opbevares i køleskabet i pose.Det er ikke din skyld men det var allerede i melet du købte.
tilføjet af

Det var satans

Hvor mange kender du, der har mel, spagetti og ris i deres kølskab? Sikkert lige så mange som jeg kender, der har rismelsbiller - vidste ikke engang, der var noget, der hed sådan, selvom jeg altid køber mel i NETTO (!!!!) Jeg opbevarer mel, gryn osv i tætte boxe af plast eller glas i mine køkkenskabe.
tilføjet af

tak

hej tak for infoen , men det er bare sådan at alle mine varer altid har været i lufttætte bokse - jeg har dog ikke haft noget af det i køleskabet .
det jeg ikke finder svar på er hvordan jeg kommer bæsterne til livs for som jeg forstår det så sidder de kun i madvarerne . dette viser sig bare ikke at være korrekt , de er simpelthen allevegne . jeg når knapt at smide støvsugerposen ud før jeg kan se rismelsbillens larver på gulvene og enkelte på væggen . 😖
det er godt nok hårdt arbejde at være indvaderet af disse sataner, som jeg også har læst er umådeligt svære at udrydde .
dem af jer der ikke kender disse , kan der oplyses at de er citat " Snyltegæster som lever i brød, krydderier og tobak. Rismelbillens larver var ophavet til fortidens ”orm” i skibsbeskøjterne.

Billerne er gode flyvere som gerne søger mod lyse flader som f.eks. vinduer."
jeg vil bare rigtig gerne af med dem , men det synes umuligt 😖
hilsen caroline
tilføjet af

Sådan bekæmper du billen

tilføjet af

tak bimmer ilp

jeg må gøre endnu et grundigt forsøg imorgen , for væk skal de ... nej hvor er de modbydelige .😕 men mange tak for hjælpen
kh Caroline 35
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.