4tilføjet af

BMI

Hej allesammen..!
jeg er en pige på 13 år, her for et par minutter siden regnede jeg lige min bmi ud..
jeg vejer 45 kg, og er 163 høj! jeg er i tvivl om jeg har gjort det rigtigt! jeg gangede 45*45 og dividerede det med 163! jeg fik en bmi på 12,4.
hvis man skal se ud fra det tal er jeg meget undervægtig! og det er jeg altså ikk.. jeg er sådan temmelig tilpas, ret slank!
men altså: regnede jeg rigtigt??
og er jeg for tynd?
mange knus
tilføjet af

BMI

ifølge BMI test på iform.dk er din BMI 16,9, altså for lidt, den skal helst ligge mellem 20 og 25, men der skal samtidig tages højde for hvor mange muskler du har og hvordan din knogleopbygning er, men det er nok lige i underkanten.
tilføjet af

Forkert formel

Hej.
Det er ikke den rigtige måde at regne BMI ud på.
Formlen er: vægt i kilo / (højde i meter)^2
I dit tilfælde: 45 / (1,63^2)= 16,9
Dit BMI er altså lige lidt i underkanten, men husk på at BMI helst ikke skal bruges på folk under 18 år. Din krop vokser og udvikler sig, og derfor kan BMI-formlen ikke rigtig bruges.
Derudover kan man jo være spinkel eller kraftig fra naturens side, og et lavt/højt BMI-tal betyder ikke nødvendigvis at ens vægt er forkert.
Kort sagt: Hvis du spiser fornuftigt, og ellers får lidt motion en gang imellem, skal du SLET IKKE bekymre dig om din vægt. Det får du tid nok til, når du bliver voksen.
Hygge
tilføjet af

Undervægtig!!

Hej..
Jeg ka se at de 2 andre os har været ved og regne din BMI ud!! og fik den os til 16,9 som er væsentlig undervægtig da den helst ska ligge over 18,5.. sad nemlig selv og regnede min ud da jeg ik rigtig har spist noget på den senere tid og folk begyndte og spørge om jeg ik havde tabt mig!! selvom jeg ik er tyk!! er selv 158 høj og vejer nu 43 kg.. er ret lille af min alder!! (16 år) så er os selv undervægtig!! så bare begynd og spis tøs🙂held og lykke.. og tab dig nu ik mere!!!
Knus..
tilføjet af

BMI

Hejsa piger! Jeg har selv en BMI på 14,3, så jeg er meget undervægtig. Prøver, prøver og prøver på at tage på igen, men det lykkedes ikke. Er igang med at lave en hjemmeside om det, jeg interwieuer eksperter og ligger gode opskrifter og råd ud på nettet. Ligger linket ind her på siden, når den er færdig. Spørgsmål/kommentarer henvendes til: fie_4_4@hotmail.com
Knus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.