5tilføjet af

ømt emne : selvmord

Der er mange , sådan over nogle år, nogen som stadigt af uvidste grunde bare begår selvmord og efterlader alle os andre tilbage med en masse narhoveder; hvorfor gør de sådan noget mod os andre; og hvorfor❓hvorfor henrette sig selv❓Hvorfor lade os andre i stikken❓
statistisk er selvmord mindre nu end for tyve år siden, men er det sandt; kan det ikke uheldigvis skyldes at mange flere end for 20 år siden bor alene og at nogle dødsfald ikke registres som selvmord men bare dødsfald❓
Som minimum burde de efterlade en klageliste med punkterne og de grunde som de har til sådan noget !
Med sådanne lister vil politikerne kunne sjusse sig ind på væsentlige samfundsmæssige uhensigtsmæssigheder som måske er værd at overveje at ændre❓

Kan man ikke bare gøre selvmord til den forbrydelse det er ; gøre selvmord strafbart❓
Så alle gennemførte selvmord giver de nærmeste pårørende en kæmpebøde og 5 års betinget fængsel ❓
Hvad er det for typer som selvmordere er❓er det the bad guys eller the good guys❓
Hvordan er deres psykiske profil❓Hvilket samfund ønsker de sig❓
Jeg kunne godt ønske mig at alle pårørende til selvmordere skrev en beskrivelse af personen og at alle beskrivelserne blev lagt på en internetsite.
At alle danmark selvmordere i historisk tid kom på sådan en liste med en længere eller kort social og psykisk profilering.
Åh alle disse medborgere som er forsvundet historieløse ud i dødens mørke.
STOP SELVMORD
Og tiltrækker nogle partier i højre grad pårørende til selvmordere end andre ?
Hvad gør partierne for at hindre selvmordsforsøg og hvad mener dee forskellige partier at der skal gøres ved det problem som er så svært at forholde sig til, når det er ens eget barn som er selvmordstruet.
Enkelte forhenværende medlemmer af folketinget er aktive med selvmordsforebyggelse, men er det ikke som om politikerne i højere grad fravælger politik og tilvælger en toppost i en dyr virksomhed når de går ud af fx folketingspolitik ?
ps
Hvis antallet af psykopater procentuelt er statisk; og psykopater ikke længere indespærres på psykopatanstalter eller kastreres vil langt flere kunne fødes med psykopatiske anlæg; og dermed vil langt flere kunne gøre tilværelsen svær for andre uden samme stærke psykopatiske motivation; og er det så en indre trussel; en indre overset trussel mod samfundet❓

Hvad hvis psykopater donerer sæd❓
BEGRÆNS NEGATIV PSYKOPATI

Det var så dagens samfundsproblemer
tilføjet af

lade jer andre i stikken?

danskere har skam nok i sig selv. Vi er verdens mest egoistiske folk. Herhjemme sidder vi hellere og lærer folk at kende igennem fjernsynsskærmen end vi vil gå hen og banke på døren til vores nabo. Ikke tale om vi vil bruge tid på vores nabo - kun hvis naboen kommer i fjernsynet. Vi er åndeligt dovne. Vi er selvtilfredse og vi har nok i os selv. Desuden er vi underholdningssyge. Hvis vi skal gide andre mennesker - skal de "oppe" sig = underholde os. Er de for triste, gider vi dem ikke. Det er også "yt" at være sammen med en trist og det kan vi ikke "have på os", så derfor henviser vi dem til psykolog. Hver gang. Så må samfundet løse det.
Vidste du iøvrigt, at psykologer ikke har noget levegrundlag i Afrika? Der er ingen behov for dem, fordi alle kommer hinanden ved.
Så det er derfor folk begår selvmord - det er mennesker der ikke magter at leve op til kravet om at underholde andre så de undgår at blive skubbet ud af fællesflokken. Og når de først er ude...ja så...
tilføjet af

succes og underholdning & karriere

tja man må jo ikke græde; så er man
ifølge nogen mindre empatisk begavede
et tudefjæs,
en svag,
en taber
Har det altid været sådan for nogle mennesker og er det bare rigtigt nok at man skal være sådan
Man må heller ikke blive vred når socialformidleren lukker for kassen og man ikke har til husleje og fødselsdagsgaver til børnene; når de nu ved at mange bliver vrede så kunne de da hyre en stor stærk bistert udseende dørmand sådan en af de slemme DF agtige individer, så man kan krympe sig i angst for ham, og holde sin mund med sine problemer med hvad konsekvenserne af en stoppet kontanthjælp medfører eller hvad det nu er.

En selvmordsredegørelse og en selvmordsbegrundelse samt en stikkerliste med hvem der har svigtet, er da det mindste man kan give samfundet?; det har da brug for det!
tilføjet af

Hvorfor?

De fleste der tager initiativ til sådanne handlinger ser ingen anden udvej for at kunne få fred. Jeg har da mødt alle slags samfundslag som går med de tanker. Da det i deres egocentreret tankegang ville være den nemmeste løsning på alle deres problemer på bekostning af de efterladte. Mange føler nederlag igen og igen og har mistet deres selvværd og position i samfundet.
Det der ofte går igen er overskueligheden med det man skal nå i hverdagen. Dette fremkommer også ved individer som har alt i livet men bare mener det er meningsløst at fortsætte da de ikke mener der er indhold i deres liv. Der er jo ikke nogen der gider at høre på andres elendighed så det kan jo så være ligegyldigt det hele.
Ang: Bødestraf og fængselsdom til pårørende vil ikke kunne minimere selvmord da tanken ofte er at de jo ikke er mere.
Generelt er det jo det danske samfund der er forjaget og dem selv nærmest. Måske fordi at vi selv er småstresset og ikke har kræfter til at lytte og løse andres problemer. Vi skal alle sammen lytte og prøve at forstå, uden at bagatellisere, bare fordi vi ikke gider.
tilføjet af

gode vaner, motion og nok søvn

Gode vaner der medfører selvtillid og tryghed, nok motion så kroppen fysiologisk funger og nok søvn så man kan få hvilet ud.
Er måske ofte det som kan gøre en god forskel.
Eller er det ud og røgte harer.
tilføjet af

Ja.....

så forklar DU dem det.😕
Det er de ting du synes er nemt sagt som De ikke kan overskue.
Men du har da ret i at krop og sind hører sammen🙂.
Fred i hjertet[l]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.