6tilføjet af

Supertynde modeller..

Ja, så går vi snart den københavnske modemesse i møde. Masser af dejlige catwalks, masser af lækre klude og masser af superslanke, åletynde modeller eller radmagre piger er vel det rette ord.
Jeg synes, det er alt for langt ude, at modellerne er så tynde. Det gør det svært for en almindelig, glad og lidt buttet pige som mig at forestille mig, hvordan jeg nogensinde skal skrue mig ned i det tøj, som de spankulerende fremviser på catwalken. Jeg synes derfor det er godt, at man i forskellige lande er begyndt at forlange mere normalvægtige modeller.
Jeg går ind for, at Danmark følger trop i denne sag. Hvad gør du?
I sidste måned døde fire unge modeller i Brasilien af anoreksi. En af dem fordi hun kun levede af salatblade og cola-light. Det er simpelthen for langt ude. Hvad kan vi gøre for at vende billedet, så podierne også befolkes af normalvægtige og frodige kvinder, lidt som i Dove´s reklamer, der jo har haft stor succes med naturligheden.
Hvad mener du?
Vh Zula
tilføjet af

Man kunne lade være.......

..med at komme på de messer indtil de lærer det - vi skal ikke have en brance som ødelægger unge pigers liv - hvor er "arbejdstilsynet " henne.
Der er sat en nedre grænse for hvor slanke pigerne må være, mon ikke det løser problemet :)
Vh Rosalilje
tilføjet af

for meget

Ja det er simpelthen for meget! Og det værste af det hele er, at de ikke engang er en skid pæne. De ligner nogen sølle stakler der kunne blive blæst omkuld, hvis en i publikum hostede. Men jeg synes da det vigtigste er at man ikke selv følger den såkaldte mode, og prøver at ligne dem. Lad dem bare rende og "hygge" sig med deres anorexi, og glæd dig over du har mere hjerne end dem.
tilføjet af

For tynd eller for tyk - samme sag

Altså målet bør vel være at kvinder og mænd er nogenlunde normalvægtige - give and take. Meget tynde piger giver mig nærmest kvalme, men det er ikke ment som et forsvar for overvægt. Jeg kan heller ikke tænde på overvægtige kvinder.
Undervægtige piger og kvinder bør spise noget mere og overvægtige noget mindre eller egentlig bare spise så meget de vil, bare det er af de rigtige ting.
Jeg har intet ønske om at tale ned til nogen med dette indlæg, men der er en vej ud af både under- og overvægt
tilføjet af

Undskyld ?

Hvad får dig til at tro, at en normal person har mere hjerne end modeller? Det er virkelig en syg fordom, at modeller er dumme.
For hvis det er sådan, at jo smukkere man er, jo dummere er man - så må du ærlig talt se ret godt ud, eller hvad?
PS. En af mine rigtig gode veninder er en meget, meget dygtig model, og hun arbejder fuldtid nu i et par år - for halvandet år siden gik hun ud af gymnasiet med et snit på 10,5. Hun er meget tynd, men spiser helt normalt. Og nej, hun har ikke bulimi.
tilføjet af

ENIG PYTTE!!!!

er så enig med dig pytte .... lær det karl kuk !!!
tilføjet af

Ja, overvægt og undervægt?

Faktisk så synes jeg det er for langt ude, at vi fokuserer så meget på de tynde i stedet for de tykke. Man siger, at man er normalvægtig hvis ens bmi ligger mellem 18 og 25 - så hvis der skal indføres regel om hvor lav ens bmi må være - på podiet eller ej - så sburde der da også indføres en regel for hvor overvægtig man må være. Men det går jo ikke, for så ville arbejdsløsheden stige så fandens meget! Lidt at tænke over, ikke? Specielt da der hvert år dør lang flere af fedmerelaterede sygdomme end af spiseforstyrrelser. LANGT FLERE!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.