2tilføjet af

Zero Smoke.

Hej Alle.
Jeg er ryger, og vil egentlig gerne stoppe [(:]
Kan dog ikke tag en kold tyrker, har prøvet uden held [:|]
Men så faldt jeg lige over ZERO SMOKE :

De to Zero Smoke magneter placeres på hver sin side af øret, og skaber dermed et pres, som ligesom akupunktur stimulerer bestemte nervebaner. Den største magnet skal placeres bag på øret, og den mindre foran.
Når magneterne er placeret korrekt, aktiveres neurotransmitterne (signalstofferne), og de fjerner dermed lysten til at ryge. På kun 30 dage bliver din lyst til at ryge reduceret markant, og Zero Smoke angiver at have en successrate på hele 80%


Er der nogle derude der har prøvet dem❓
Og hvordan er i forskellige holdt op med og ryge ?
-Quist
tilføjet af

Zero Smoke.

Jeg er ikke ryger og har aldrig været det. Jeg kan dog sige med enorm sikkerhed at det der zero-smoke du beskriver her ikke vil virke udover placeboeffekten.
Mens stærke magnetfelter kan have en lille indflydelse på hjernen, opnår du med sikkerhed intet ved at placere et par magneter på hovedet. Da slet ikke når det man forsøger at opnå er noget så specifikt som at fjerne én enkelt trang i hjernen. Der er ikke et "center for rygetrang" i hjernen, men det er derimod bredt ud over flere forskellige funktioner hvor nogle er bedre forstået end andre.
Det der zero smoke er humbug. Jeg nægter at tro på at de selv kan tro på deres produkt. Det er bondefangeri, og deres succesrate er hevet op af en hat.
tilføjet af

Zero Smoke.

Først og fremmest, er jeg helt enig med det Gubbi skriver.
Jeg er ikke-ryger, og har aldrig røget.
Acethylcolin, og indirekte dopamin, som bliver stimuleret ved rygning, er jo spredt ud over hele hjernen/lille-hjernen.
Så at placere to magneter, omkring dit ene øre, eller hvad det nu er for noget gøgl, hjælper absolut ikke. Men placeboeffekten er sikkert meget stor.
Det er i øvrigt heller ikke dokumenteret, at akupunktur virker.
Tilbage til virkeligheden; Vi har udviklet ekstem kraftig magnet-"påvirkning", som kan stimulere bestemte centre. Men det er uendeligt langt, fra det gøgl du kan købe.
MVH
Megaprofilos
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.